Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 632276 alkalommal)

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #2145 Dátum: 2014. Május 29. - 21:51:38 »
Üdvözlet! Egyébként pont ezen gondolkodtam én is, hogy oké olcsó a penge. De a többi ... :DDD

Ha nem kap el a bírtokvágy, akkor egy 2500 ft os L5 20 évig minimum kitart.

Egy csomag Lord SC minimum 2 hónap a 10 penge ha mindennap borotválkozól ha két naponta akkor 4. Ára 250.-
Vagyis havi 125 vagy 62.5 ft

S egy Figaró 350.- egy hónapra biztos elég.

Ha bármelyik rendszer fejet nézem. Havi minimum 4000 napi borotválkozással. Kétnaponta havi min 2000 s ez csak a patronok.

Ergo. A második hónapban már nyereséges vagy.
De ekkor a low end szekciót használod. Minek a végeredménye egyezik ( nagyjából cca. ) a felsőkkel is.

Tudom sarkos voltam.
Így is lehet valóban. Sőt. Ez a legjobb! De ugye rákapsz az ízére, és rengeteg választási lehetőséged van. Az tény, ha valaki szimplán jó borotválkozási élményt akar, azt egy 4db-os fusion árából maximálisan kihozza több hónapra.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #2146 Dátum: 2014. Május 30. - 08:01:32 »
Üdv az újaknak!

Igen, a Figaro működése tökéletes, olcsó, hazai, vesszük, szeretjük.  A Lordot is mindenki szereti. :thumbup:
Csak ne lenne az elad topic, csak ne lennének közös rendelések, csak ne lenne az a mai borotválkozásom topic! :)
Egy titka van, hogy ellenállj: ha elkap a gépszíj, gondold végig mi másra is elkölthető lenne az a pénz, ez ideig-óráig segít!  ;D
Húzz meg magadban árkategória limiteket, ami felett nem költesz bizonyos dolgokra.
Ha meg hobbiként tekintesz a borotválkozásra, akkor felejtsd el ezeket a hülyeségeket és vásárolj összevissza mindent, amíg be nem telik a fürdőszoba, majd a felesleget add el a többieknek itt a fórumon!  De nem ám a szav. idő lejárta előtt 1 hónappal! :naughty:
(szerintem)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2147 Dátum: 2014. Május 30. - 08:10:16 »
Üdv az újaknak!

Igen, a Figaro működése tökéletes, olcsó, hazai, vesszük, szeretjük.  A Lordot is mindenki szereti. :thumbup:
Csak ne lenne az elad topic, csak ne lennének közös rendelések, csak ne lenne az a mai borotválkozásom topic! :)
Egy titka van, hogy ellenállj: ha elkap a gépszíj, gondold végig mi másra is elkölthető lenne az a pénz, ez ideig-óráig segít!  ;D
Húzz meg magadban árkategória limiteket, ami felett nem költesz bizonyos dolgokra.
Ha meg hobbiként tekintesz a borotválkozásra, akkor felejtsd el ezeket a hülyeségeket és vásárolj összevissza mindent, amíg be nem telik a fürdőszoba, majd a felesleget add el a többieknek itt a fórumon!  De nem ám a szav. idő lejárta előtt 1 hónappal! :naughty:
:sör: jó a sóder! :sör:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #2148 Dátum: 2014. Május 30. - 09:17:38 »
A biztos megoldás: nősülj meg...

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #2149 Dátum: 2014. Május 30. - 12:40:10 »
Üdvözlet! Egyébként pont ezen gondolkodtam én is, hogy oké olcsó a penge. De a többi ... :DDD
Ha bármelyik rendszer fejet nézem. Havi minimum 4000 napi borotválkozással. Kétnaponta havi min 2000 s ez csak a patronok.

Van, aki patronossal nem tud mindennap borotválkozni. Ő sokkal beljebb van pénzben  :D

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2150 Dátum: 2014. Május 30. - 12:57:00 »
Üdv az újaknak!

Engem az elején szintén a mindent kipróbálás vágya vezérelt, aztán kb 10-15 krém és szappan után eljutottam oda, hogy az újak inkább voltak rosszabbak, mint jók az eddigi legjobbnál (ez törvényszerű). Akkor leálltam az új beszerzésekkel. Készülék, pamacs és penge ügyben kb ugyanez, csak 3-5 fajta után.

Meggyőződésem hogy sok DE-használó van aki simán elborotválkozik ugyanazzal évekig, és élvezi. Azt gondolom hogy a fórum közönsége ebből a szempontból nem reprezentatív, ide pont azok jönnek akiket jobban érdekel minden újdonság.

De ha valakit el is kap a gyűjtőszenvedély, akkor sincs nagy gond. A legtöbb hobbihoz hasonlítva filléres cuccokról van szó, max annyi történik hogy valakire rárohad párezer forintnyi borotvakrém, sag schon.

Nem elérhető Carius

• Új tag
  • *
« Válasz #2151 Dátum: 2014. Június 11. - 20:46:20 »
Üdvözletem!

Először is köszönöm a felvételt..!
Véletlenül találtam rá a fórumra, borotvakések után érdeklődve keresgélve. Ha jól látom itt akad bőven infó, úgy a készítésről mint a késes borotválkozásról.  :)
Megkerestek hogy készítsek egy borotvát, de nem igazán sikerült.. Viszont ezenfelül érdekel a kés használata is, még nem próbáltam.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2152 Dátum: 2014. Június 11. - 20:51:39 »
Szia, üdv a fórumon! Nem könnyű feladat, amire vállalkozol, főleg igényesen elkészíteni, pl. így:

Szerencsére találsz majd itt segítőket!

Üdvözletem!

Először is köszönöm a felvételt..!
Véletlenül találtam rá a fórumra, borotvakések után érdeklődve keresgélve. Ha jól látom itt akad bőven infó, úgy a készítésről mint a késes borotválkozásról.  :)
Megkerestek hogy készítsek egy borotvát, de nem igazán sikerült.. Viszont ezenfelül érdekel a kés használata is, még nem próbáltam.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #2153 Dátum: 2014. Június 11. - 21:22:04 »
Üdv, és sok sikert! ;)
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2154 Dátum: 2014. Június 11. - 21:38:19 »
 :hat:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2155 Dátum: 2014. Június 11. - 21:45:30 »
Ave!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
« Válasz #2156 Dátum: 2014. Június 12. - 12:03:57 »
Üdvözlet! :sör:

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #2157 Dátum: 2014. Június 12. - 21:52:15 »
Üdv. a borotvafórumon Carius!
:sör:

Nem elérhető dexter7584

• Új tag
  • *
« Válasz #2158 Dátum: 2014. Június 16. - 00:20:56 »
sziasztok,

kezdőként úgy gondolom ebben a topicban a helyem.
Kb. féléve tértem le a cserélhető fejes borotvák útjáról (Wilkinson 3D) és próbáltam ki a DE-vel való (EJ DE89)  borotválkozást.
Persze fiatal csikó koromban már volt hozzá szerencsém, de azt inkább nem minősíteném.
A váltás oka részemről az volt, hogy szerettem volna ritkábban borotválkozni (2 naponta) mert borzasztóan untam az egészet. Az eredmény teljesen rendben volt, nem volt irritáció sem, egész egszerűen rüheltem borotválkozni.
DE-vel sem sikerült ezt az időt hosszabbítanom, viszont a borotválkozás élménnyé kezdett válni. A napi rutin helyett inkább szertartás lett, amire készültem, amit vártam. Én a legjobban a pamacsolás részét szeretem, tök jól elszórakozok, hogy éppen milyen keménységű habot viszek fel.
Én két körös módszert alkalmazok, WTG majd ATG. Próbáltam 3körösben is, de nekem nem lett jobb az eredmény, akkor ha beiktatom a merőleges irányú borotválozást is. A 2körös viszont kíméletesebb számomra.
Ez így ment hónapokig, amikor is elkezdtem kacérkodni a késes borotválkozással. (ahogy olvastam a fórumot ezzel nem voltam egyedül :))
A napokban megvettem a saját késemet: Globusmen - Gold Solingen 42 - 5/8 borotva. Sokat nézegettem itt a fórumon is, de itt villámkezű emberek vannak, így esélyem sem volt. Végül a vaterán találtam rá erre a késre.
A kés teljesen új állapotban van, viszont nekem sem sikerült vele megborotválkoznom. Bár rákérdeztem az eladótól és ő állította, hogy shave ready, de sajnos nem ezt tapasztaltam. A kérdésem az lenne, hogy van-e itt valaki, aki meg tudná nézni személyesen és szükség esetén a megfelelő állapotba tudná hozni?
Előre is köszönöm neki a segítséget, :thanks:

üdv,
dexter

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2159 Dátum: 2014. Június 16. - 06:49:31 »
Isten hozott!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici