Üdvözlet mindenkinek a Fórumon!
Néhány hete akadtam rá az interneten az oldalra és nagyjából azóta is foglalkozok a hagyományos borotválkozással!Idáig csak olvastam most elhatároztam regisztrálok és bemutatkozok!
Szakközépiskolás korom óta borotválkozom,az iskola befejezése után munkám miatt napi rendszerességgel. Többpengés borotvákkal kezdtem,de használtam elektromos borotvát is többször. Sajnos sokszor igazán fájdalmas élménnyel,benőtt szőrök,irritált nyak. Mondták,hogy régen az egypengés borotválkozással nem voltak ilyen problémák,mondták azt is,hogy csak várjak majd megszokom! Néha jobb néha rosszabb ma is a helyzet.Viszont a hagyományos borotválkozás kérdéssel nem foglalkoztam.
Pár hónapja ismét felötlött bennem,hogy mi lenne ha vennék egy borotvakést. Belevetettem magam az internetes kutatásba így kötöttem ki itt! Eddig nem is tudtam mennyi mindent nem tudok a borotválkozásról! Ezalatt a pár hét alatt a tagok hozzászólásaiból rengeteget tanultam!
Türelmesen olvasgatok bár még mindig nem jutottam a témák végére,de már úton van egy Lord L6,Super Chrome pengékkel! Tudom sokaknak megoszlott a véleménye,de addig is amíg várok vettem egy Wilkinson DE-t a Müllerben, HJM borz pamacsot és Wilkinson szappant és már túl vagyok 2 borotválkozáson! Semmi problémája nincs az arcomnak,semmi irritáció. Két pici pontvérzés volt az összes sérülés,amit okoztam. Már alig várom a Lord-ot is illetve magát azt,hogy borotválkozhassam!
Elsődlegesen azért a kést szeretném,de mióta olvasok úgy gondolom,hogy picit nagyobb felkészülést igényel az élezés miatt! Bár már ki is néztem magamnak egyet az extrametálról. Természetesen nem zárkózók el,hogy itt az "Elad" részben találjak megfelelőt!
Addig is olvasok és tanulok rendszeresen, igyekszem nem elhangzott kérdéseket feltenni! Viszont vannak még homályos részek előttem!
Nagyon örülök,hogy rátaláltam az oldalra és a hagyományos borotválkozásra!