Sziasztok,
az unnepek alatt tok veletlenul futottam bele youtube-on geofatboy shave nation-os videoiba, es megfertozodtem.
El kellett mennem megvenni, amit egy plaza/kornyezo boltos korben megkaptam. Fekete muanyag wilkinson, valami rossmann sajat markas pamacs (vacak), extrametal-os kemenyfadobozos szappan (eleg jo), ehhez van szulinapra kapott BOSS AS. Es hideg viz. Eddig kizarolag 2-3-5 penges reluxakkal borotvalkoztam, de a hideg vizre magamtol nem jottem ra, mar az onmagaban revelacio.
Ma megjott ebayrol a proraso eukaliptuszos pre krem, barmelyik pillanatban johet egy tomb alum stone - talan az a timso-ko, itt a forumon szerintem ti siman timsonak hivjatok.
Amit meg szeretnek, egy normalis borotva. Extrametal boltokban lattam szepeket 10k folott. Ez a Lord erdekelne, merre kapni?
Illetve egy jo pamacs. Ez milyen lehet?
http://www.ebay.co.uk/itm/171269934677?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649Meg szantalfa illatu szappan, AS, mert szeretem az illatat, csak nem kaptam meg.
Meg ido, mert ha a gyerek mellett visszaalszom, es a felesegem 20 perccel indulas elott ebreszt reggelivel, az nagyon jo, csak mar nem fer bele borotvalkozas.
Udv
A.