Üdvözletem!
Mivel van rá lehetőség és az illem is úgy kívánja, bemutatkoznék, mielőtt elkezdeném hozzászólásaimmal megzavarni a fórum életét.
Kb. egy éve, hogy DE-re váltottam a Mach3-ról. Az áttérést követően azonnal rákaptam az ízére.. azóta ha hazautazom az otthoni borotválkozásokat (M3+borotvazselé
) sokkal kelletlenebbül végzem
(nagyobb távolságokat utazok és megpróbálok minél kevesebb holmival, ezért a DE, pamacs és társaik a koliban maradnak ).
Egy jó hónapja sikerült egy kést is beszereznem, amivel azóta sikeresen karcolom az arcom. Az első pár alkalommal, amikor még nem jöttem rá a helyes fenésre (mosolygós penge) rendre hoztam a kalóz karaktert. Ám a technikám sikeresen megjavult, azóta " öröm, bódottá' ".
A fórumot egy jó ideje rendszeresen olvasom, de mivel nem volt sok hozzáfűzni valóm az elhangzottakhoz, nem is regisztráltam. Mostantól se leszek nagy szószártyár, csupán valamivel aktívabb. Van a vénámban gyűjtői hajlam, amit az utóbbi években sikeresen leépítettem
, de azért a meglevő és leendő holmijaimat igyekszem véleményezni, hogy abból a hasonszőrű társaim is okulni tudjanak.
Dávid