Még egy apróság: nálad is kicsivel sötétebb lesz a fent leírt eljárás után a fa, igaz? Tehát, ha fontos, hogy tökéletesen megmaradjon a fa eredeti színe, akkor jön a CA kezelés?
igen az olaj sötétít, ez nem elkerülhető. Viszont nem jó hír, de a C.A is sötétít....
Mondjuk nem annyira mint az olaj.
Meg még egy: a szizál, filc, sűrűn varrott rongykorong, ritkán varrott rongykorong sorrendben hova illeszkedik a molinó korong keménység/sűrűség tekintetében?
Nekem a molinóról a honvédségi molinó jut eszembe.
Nem használtam, nem tudom..
És egy ráadás: http://polirozas.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=357951 - Lea - Compound: itt az AS200-at érdemes megvenni? Mennyire lehet finom a 320-ho képest? Illetve a 320 után már lehetne használni az Extra Cut-ot, vagy még hiányzik valami a sorba? Az Extra Cut-tól a polírig kész a rendszerem, csak előtte vagyok még bajban.
A 320 után én abracut-ot használok - ahogyan Sanyi is írta kis átmérővel, hogy beférjek a holkerba, kemény filc korongon. Szerintem itt a legfontosabb
a fordulatszám/kerületi sebesség. A gépemen tudom állítani 2880-1440- 700 fordulatszámot. Az abracut-ot 2880-on forgatom. Nyilván extracuttal még hatékonyabb.
Ne köhögd túl, de tényleg....
trutta m. fario