Persze, nyugodtan szólíts Iminek (ha már Kedves szüleim ezt a nevet adták nekem...
).
Milyen anyagból van az a nyél? Ha szaru/műanyag, akkor simán vissza tudod csavarni (forró gőz fölé tartod, hogy átmelegedjen, úgy könnyebben alakítható akár kézzel is!). Persze, ha nem zavaró (nem kap bele az él és megfelelően csukódik), maradhat így!
Ha lekapod, akkor is vissza tudod csavarni, és "csak szegecselni" kell újra. Ami a tisztítást illeti, ha teljes polírt akarsz csinálni, akkor jobb, ha szétkapod, ha viszont csak kicsit megpolírozod a pengét, akkor nem muszáj szétszedni. Én ilyenkor úgy szoktam, hogy fültisztító pálcikára rakok egy kevés polír pasztát, és azzal takarítom ki a nyélpanelek belső felét. A szegecs környékét pedig fogselyemmel szoktam megtakarítani.
Ami a csiszpapírt illeti, egy minimális nyomás kell neki!
Szerintem a 80-as elég durva, nem kell addig lemenni! Én 180-ast használok első körben. Az is elég, viszont még van annyira rugalmas, hogy ez nem okoz gondot.
Szerk:
Most néztem meg a képeket, nem olyan rossz ez! A dremel által hagyott nyomok jól láthatók, sajnos azt nem tudom megállapítani, hogy milyen mélyek a karcok, de lehet, még a 180-as is sok lesz, kezdheted finomabbal.
Szerintem próbáld meg 400-as körül, kis csisz-csisz, ha nem akarnak eltűnni (halványulni) a nyomok, akkor menj egyel lejjebb, stb...