Hejhó!
Egy kis helyzetjelentés...elég sz*r napom volt ma
.Voltam délelőtt a Váli utcában.Kaptam vizes csiszpapírokat...vettem párat.(volt még itthon is) most egészen P80-tól P3000-ig kisebb nagyobb átmenetekben van minden.A 3 bolt közül egyikben sem tudtak segíteni a többi problémámon.(szegecselés,keményfa...utóbbi marad a Zatik nevű bolt,ha odajutok akkor megyek is venni valami szépet) Szegecselés...ebben tanácsot szeretnék kérni...rezet szeretnék,mert azt könnyebb formálni és nem áll tőlem távol a szín sem.Hol,és mit keressek pontosan?Méretre gondolok...fentebb Conrad nem rossz ötlet,de alátét is kellene még.
Viszont a nap fénypontja fél órával ezelőtt volt...most értem haza és mit hozott a postás...csak nem a kés(eke)t? DE
meglepődtem,hogy egyszerre megjött mindkettő.(egyik Wisconsinból,másik Texas...szerintem az izlandi hamu miatt késtek egy hetet és ezért értek ide egyszerre) Nem olyan rossz állapotú a 'The Pearl' mint gondoltam...a nyél persze kuka.(képek fentebb)Jó nagy darab a kés...szerintem valahol 7/8 és 8/8 között lehet.A másik egy Wester Bros. Fraternity 33#...csak foltos,szép állapotú.A fényképező sajnos épp töltőn van,de holnap csinálok egy-két fotót...addig nem szedem szét a nagy dögöt.
Üdv.
ui.: még egy valami eszembe jutott. aki csinált már nyelet házilag,mit tett a nyél aljába (valamilyen csont féleség van általában vagy műanyag) és hol vette?
http://www.theinvisibleedge.co.uk/razorscalesandpinkits.html Itt, csak amiről szó van meg külön a szegecsek röhejesen drágák...