Kis helyzetjelentés...elviekben végeztem a The Pearl-el...viszont az eredmény nem tetszik...az elején meguntam a vízpapírt mert szinte semmit nem szedett le olyan mély részek is voltak ezért dremel-csiszolókoronggal rámentem(szikrázott mint állat).Az szépen leszedte a nagyját,de akkor még nem látható csíkokat,barázdákat hagyott...P180on nagyon sokat voltam...P320on is.Utána felmentem 400,600,1000,2000,3000...pamut+polír...most még egy kis dremel polírkorong.
Ott tartok,hogy szépen fénylik,viszont tele van a fentebb említett dolgokkal...jó kis teniszkönyököm lett a sok csiszolástól és szomorú vagyok
,hogy ha nem is csúnya,de messze nem olyan lett mint kéne.Tehát úgy gondolom két lehetőség van...így hagyom és mehet éleztetni,vagy pedig azzal a csiszolókoronggal amivel nekiestem az elején, megpróbálom "letisztázni" az egészet és újra papírokkal nekiesni lépcsőzetesen.Valszeg ez lenne a járható út a tökéletes állapothoz...de újabb sok meló.Ezért most egy ideig ülök a dolgon.Nekiesek a másik késnek(Wester...),most csak vízpapírokkal...az amúgy is szép állapotú...
Visszatérve a nagy késre, véleményem szerint az éle rendben van...az élszalag viszont nagyjából eltűnt a sok csiszolás miatt.Képet már fel sem merek rakni...