Hát igen,elég rozsdás szegény...a nyél egyértelműen kuka.Szerintem megveszem...és lesz ami lesz.Nem egy nagy összeg.Ha nem megy,max felajánlom másnak...írok is az arcnak.
Hogy honnan lőttem? Most legyek olyan jószívű,hogy elárulom?
Na jó...
http://www.whippeddog.com/ Ennek a "Junkers" részlegét kutattam,és ott találtam meg...elvileg az árakban benne van a nemzetközi posta is...beszéltem email-en a sráccal.Szval ez a "The Pearl" kb. 4$-ba kerül.Van még sok-sok kés,pamacs amik felújításra várnak,érdemes nézegetni...meg egy olyan az első oldalon,hogy "Poor Man Strop Kit" azt is érdemes megvizslatni.
Na irány horány,én húzok suliba,további kellemes napot mindenkinek...
szerk.: tisztáztam a sráccal pár dolgot végül is...szval minden feltüntetett ár magában foglalja a szállítást,bárhova...tehát amit én most vettem kés 4$ volt szállítással.szerintem van még a Junkers részen egy-két menthető darab, érdemes megnézni.rendes és szimpatikus egy ember.azt mondta, megtehetné,hogy felszórja az eBay-re őket,de inkább olyanoknak adja akik B&B-ről és SRP-ről vannak,akkor tudja hogy jó helyre kerülnek.nézegettem a pamacsokat is...ki mit tud arról,hogy az ilyen szétesett darabokat,hogy lehet helyrehozni??
szerk.2:most jött egy mail,hogy már feladták kb 3 óra körül a csomagot...visszaigazolta a USPS. pedig a pénzt csak most utaltam el neki nemrég.rendes egy csóka nah...és ahogy olvasom az oldalán, a pamacsokat ő megcsinálja...borz kerül mindegyikbe,a nyelet lehet tulképpen választani...