No, hát végül lett egy Merkur 1904 41C -m. Még az is lehet hogy ugyanaz, ami miatt itt sajnálkoztam februárban.
Pofás darab, amíg olvastam róla, nem értettem miért mondja mindenki hogy szelíd bárány, hiszen mégis csak OC.
Hát, erőltetem a kék Astra-t, de azt hiszem egyelőre hagynom kéne, mert valahogy nincs vele sikerélmény, kapar, pedig a zölddel nincs ilyen bajom. A 41C-ben se akart kelléképpen dolgozni, de azért csak kierőszakoltam belőle a simaságot, cserébe a bőröm azért itt-ott kipirult. Hasonlóan nem voltam vele elégedett a New Improved fejben, de azért az harciasabb jószág.
Persze simán lehet hogy a kezemmel van a baj, szóval jó sokat olvastam ezügyben mostanság technikai dolgokról, szögtartásról. A 41C tök jól visszajelez , úgyhogy azt hiszem most egy darabig ezzel bíbelődök, hogy rászokjak a megfelelő szögre.
Aztán persze összemértem az OldType-pal és azt nézegettem, hogy ha rátenném az OT fedőlemezét, akkor egy kicsit harciasabbá válna a jószág, nagyobb lenne a blade exposure. Ilyet próbált más a 41C-vel?
Végülis a pmol is ezt csinálta a napokban a R41 '13 + Soluna kombóval.