Szerző Téma: Merkur  (Megtekintve 432301 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Merkur
« Válasz #990 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 08:08:55 »
Tegnap járt a Merkur Mikulása nálam.
Bár borsos árat ajánlottak a Futur rugóért cserében, ezért hagytam is a fenébe.

Tegnap postán várt ajánlott levélben a spirálrugó, azzal a kéréssel cserébe postázzam mi hamarabb a sérült alkatrészt.

Ez még tegnap meg is történt.

A Futur-t összepakolva nagyobbik fiam kijelentette:

Ő úgy is nemsokára borotválkozni kezd - már alakul a cirkuszkerítés az orra alatt -, mostantól övé az a borotva, hiszen én nem is használom.

S ezzel a "hóna alá csapta", s inalt is vele a szobájába.

Azt hiszem kell egy zárható szekrény a pamacsaimnak mostantól. :fejtor:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető orultspanyol

• Törzstag
« Válasz #991 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 09:22:53 »
Helyes hozzáállás. Még most, amikor "menő" borotválkozni akkor kell rászoktatnod a rendes megoldásra - bár úgyis ezt látta tőled már mióta, de biztos ami biztos - .
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #992 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 09:26:18 »
Helyes hozzáállás. Még most, amikor "menő" borotválkozni akkor kell rászoktatnod a rendes megoldásra - bár úgyis ezt látta tőled már mióta, de biztos ami biztos - .

Szerintem ezzel nincs baj!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #993 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 09:44:20 »
Nekem lányaim vannak :) A késeimet szerintem teljes biztonságban tudhatom :fetreng:
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #994 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 10:06:15 »
Biztos? :fetreng:

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=6jgrD77Bfdk" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=6jgrD77Bfdk</a>

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #995 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 10:26:11 »
Ó bazz! Csak nem. Vagy de? Keresnem kell egy biztos helyet :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #996 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 10:54:37 »
Ha epilálni szeret, tesz a borotváidra. :thumbup:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #997 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 10:56:30 »

:fetreng:

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #998 Dátum: 2015. Szeptember 10. - 11:02:13 »

Ááá..nálunk a csajok mindennel nyomulnak. Epilálás és borotválás is játszik. Le is nyúlták az egyik szappanomat és az egyik malac pamacsomat is.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #999 Dátum: 2015. Október 01. - 16:08:05 »
No, hát végül lett egy Merkur 1904 41C -m. Még az is lehet hogy ugyanaz, ami miatt itt sajnálkoztam februárban.
Pofás darab, amíg olvastam róla, nem értettem miért mondja mindenki hogy szelíd bárány, hiszen mégis csak OC.
Hát, erőltetem a kék Astra-t, de azt hiszem egyelőre hagynom kéne, mert valahogy nincs vele sikerélmény, kapar, pedig a zölddel nincs ilyen bajom. A 41C-ben se akart kelléképpen dolgozni, de azért csak kierőszakoltam belőle a simaságot, cserébe a bőröm azért itt-ott kipirult. Hasonlóan nem voltam vele elégedett a New Improved fejben, de azért az harciasabb jószág.
Persze simán lehet hogy a kezemmel van a baj, szóval jó sokat olvastam ezügyben mostanság technikai dolgokról, szögtartásról. A 41C tök jól visszajelez , úgyhogy azt hiszem most egy darabig ezzel bíbelődök, hogy rászokjak a megfelelő szögre.

Aztán persze összemértem az OldType-pal és azt nézegettem, hogy ha rátenném az OT fedőlemezét, akkor egy kicsit harciasabbá válna a jószág, nagyobb lenne a blade exposure. Ilyet próbált más a 41C-vel?
Végülis a pmol is ezt csinálta a napokban a R41 '13 + Soluna kombóval.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #1000 Dátum: 2015. Október 01. - 16:13:05 »
Az OC azt jelenti, hogy tüskés az alsó lap, olyan, mintha egy CC be lenne fűrészelve több helyen. Tehát önmagában az, hogy a fej OC még nem teszi agresszívvá, vagy épp szelíd báránnyá a fejet. A két dolognak nincsen köze egymáshoz.

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #1001 Dátum: 2015. Október 01. - 16:22:42 »
Az OC azt jelenti, hogy tüskés az alsó lap, olyan, mintha egy CC be lenne fűrészelve több helyen. Tehát önmagában az, hogy a fej OC még nem teszi agresszívvá, vagy épp szelíd báránnyá a fejet. A két dolognak nincsen köze egymáshoz.

Igen-igen, némi hardware felhalmozás után rájöttem, hogy a gap és a blade exposure a két legfontosabb tényező aggresszivitás szempontjából.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #1002 Dátum: 2015. Október 01. - 16:26:32 »

Igen-igen, némi hardware felhalmozás után rájöttem, hogy a gap és a blade exposure a két legfontosabb tényező aggresszivitás szempontjából.

:sör:

Nem elérhető mano66

• Törzstag
« Válasz #1003 Dátum: 2016. Február 11. - 19:09:49 »
A fiam megtette első lépéseit a DE borotvák világában egy Merkur 41C + zöld Astra kombóval.Első körre  hibátlanul teljesített sehol egy vágás.  :hat: Azt mondta van egy filingje ennek a borotválkozásnak.Tetszik neki.Azt mondta most már ez az "Ő" borotvája.  :2thumbup:
Rex Envoy . RazoRock Silver 400 Plissoft Noir szintetikus borotvapamacs.

Nem elérhető szoros

• Tag
« Válasz #1004 Dátum: 2016. Március 12. - 14:43:00 »
Hello,

Bevallom őszintén, nem olvastam át mindent, de a kérdésem az lenne, hogy lehet Mo.-on venni valahol Merkur 34C-t? Ha nem, honnan érdemes beszerezni?

Köszönettel

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici