Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87693 alkalommal)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #225 Dátum: 2014. Március 28. - 19:34:21 »
Leesett mikor kinyitottam. Pesti sajnos.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #226 Dátum: 2014. Március 28. - 19:48:31 »
Ejnye, az nem jó. :/

A Wild Fern hogy szaglik? Nem is tudtam, hogy van ilyen illatuk. Az ibolya és a levendula illata hű a valódi virághoz, kellemes? Mondjuk én egy férfiemberen annyira nem tudom elképzelni ezeket illatotokat.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #227 Dátum: 2014. Március 28. - 20:05:09 »
Az ibolya  nagyon jó a levendula az erősen felejthető kategória.A wild fern..páfrányos,mohás fát juttat eszembe.Annak ellenére,hogy a rózsa és ibolya illatokról az ember nem férfia illatokra asszociálna mégis ezek alap férfi illatok a nagynevű férfi borotvakrém,szappan gyártóknál.
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #228 Dátum: 2014. Március 28. - 20:16:14 »
...mégis ezek alap férfi illatok a nagynevű férfi borotvakrém,szappan gyártóknál.

Igazad van, olvastam, h ezek az alap illatok a dzsentlmeneknél, de mégis. Na nem mondom, kirpóbálnám és folyamatosan szagolgatnám magam, mert biztos nagyon minőségi illat. :D

Más: Van nekem egy bontatlan Coral Skin Food-om, egy Spanish leather és egy Eucris borotakrémem (minták), amit szívesen elcserélnék egy-egy kölnire. Valaki benne lenne ilyenben?

Ezeken kívül bármelyik jó lenne, de a virágosak inkább csak végső esetben.

• GFT cologne
  • Skye cologne
  • Eau de Quinine
  • Astor cologne
  • Curzon cologne
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #229 Dátum: 2014. Március 29. - 14:12:14 »
Ha valaki a Spanish leather-höz tökéletesen passzoló szappant keres (akár pre-ként is), annak bátran ajánlom ezt a szappant, szinte ugyan olyan aromavilág.

Dralle gewürzseife - Müllerben 405 HUF

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #230 Dátum: 2014. Március 29. - 16:44:17 »
Elvettem a zsebemtől a kezem és beszaladtam a Neroliba egy Spanish Leather after shave ért.
Rögvest próba.:) :bor:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #231 Dátum: 2014. Március 29. - 19:38:13 »
Ott igen csak kell a kézlevétel.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #232 Dátum: 2014. Március 29. - 20:49:43 »
Nekem most fog elfogyni, amit a Petitől vettem, nálam is lesz kézelvétel hamarosan...
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #233 Dátum: 2014. Március 29. - 21:05:22 »
Ez a kézelvétel vmi belsős poén? :D Nem értem ezt a szókapcsolatot.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #234 Dátum: 2014. Március 30. - 00:45:03 »
Általában kígyó van a zsebükben :)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #235 Dátum: 2014. Március 30. - 17:21:14 »
Ez a kézelvétel vmi belsős poén? :D Nem értem ezt a szókapcsolatot.
Nem túl olcsó dolgoknál hasznãlatos kifejezés.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #236 Dátum: 2014. Április 22. - 20:01:03 »
Ezt nem ismertem, köszönöm a felvilágosítást.

Más. Végigpróbálgattam a mintákat, szűkszavúan ezt tudom mondani róluk:

GFT cologne - olyan, mint a krémje, citrusos, köményes, jó
Skye cologne - Fiatalos, kék, nekem nem tetszett
Eau de Quinine - Ez nagyon kellemes, édeskésebb illat, szantálos skin food után nagyon bejött
Astor cologne - Idős úr illat
Curzon cologne - -||-

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #237 Dátum: 2014. Április 22. - 20:44:05 »
Ma sikerült a neroliban beújítanom egy ibolya borotvakrémet. Nem egyszerű illata van.:)
Az ibolyás kölnijük viszont szimpla húsvéti cucc. Ellenben a krémben teljesen mást mutat.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #238 Dátum: 2014. Április 22. - 20:47:32 »
Ma sikerült a neroliban beújítanom egy ibolya borotvakrémet. Nem egyszerű illata van.:)
Az ibolyás kölnijük viszont szimpla húsvéti cucc. Ellenben a krémben teljesen mást mutat.

Nekem is már csak ez a krém van hátra, az illata tényleg nagyon hű az igazi ibolyához.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #239 Dátum: 2014. Május 03. - 19:36:28 »
Na végigértem az összes borotvakrém mintán. Számomra a legjobb a spanish leather volt, majd az eucris (csak a borotvakrém illata önmagában is rendkívül tartós, kolonnyal meg aztán egész nap akár) és végül a kókusz, mert finom volt. Rendelni nem fogok ezekből nagyobb méretet, nem ad annyi pluszt, én úgy érzem, a barbonnal/figaróval/derby lux-szal ugyan úgy elvagyok, de azért jó volt ezekkel a high-end cuccokkal borotválkozni.

Ellenben a Skin foodjaik faszák, legjobban a szantálos tetszett (ebből rendelek rendes méretet), majd a coral és végül a lime.

A tusfürdőik/samponjaik közül volt szerencsém a szignatúra illatukhoz, a spanyol bőrhöz, illetve óriási hála bbuffy-nak, mert megelőlegezett nekem egy szandál mintát is, ami ha olyan lesz, mint a bőrtáplálékuk, akkor abból is rendelek egy rendes verziót. Hajat mostam x-edik napon és az x+2-en, reggel, mikor elmentem futni, mikor kicsit megizzadtam, még mindig éreztem a cordobai bőr illatát néha-néha. Elég tartós. :D

Lesz még lehetőségem kipróbálni az alábbi parfümöket, a bay rum-ra rendkívül kíváncsi vagyok, nagyon izgatja a fantáziám:

- Spanish leather
- Eau de Portugal
- Marlborough
- Eau de Cologne
- Sandalwood
- Bay Rum
- Eucris
- Extract of Lime

Ezekhez volt már szerencsém, a legjobban a Quinine tetszett, bár a többire is tudnék alkalmat, amikor használhatnám

- GFT cologne
- Skye cologne
- Eau de Quinine
- Astor cologne
- Curzon cologne

Később a kolonyokról szeretnék egyenként is írni rövid szösszenetet ide a topikba, hogy legyen egy ilyen is, ha esetleg vki gondolkozna a vásárlásán. Természetesen nem én leszek a mérvadó, de véleménynek jó lesz.

Jópár emailt váltottam a céggel, rendkívül barátságos az ügyfelekhez való hozzáállásuk, nagyon segítőkészek és nem sajnálják a mintákat. De nekik volt igazuk, mert a pár fontos minták megvétele után, a családban vettek jópár kölnit, mert annyira megtetszett nekik az illatuk.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici