Na végigértem az összes borotvakrém mintán. Számomra a legjobb a spanish leather volt, majd az eucris (csak a borotvakrém illata önmagában is rendkívül tartós, kolonnyal meg aztán egész nap akár) és végül a kókusz, mert finom volt. Rendelni nem fogok ezekből nagyobb méretet, nem ad annyi pluszt, én úgy érzem, a barbonnal/figaróval/derby lux-szal ugyan úgy elvagyok, de azért jó volt ezekkel a high-end cuccokkal borotválkozni.
Ellenben a Skin foodjaik faszák, legjobban a szantálos tetszett (ebből rendelek rendes méretet), majd a coral és végül a lime.
A tusfürdőik/samponjaik közül volt szerencsém a szignatúra illatukhoz, a spanyol bőrhöz, illetve óriási hála bbuffy-nak, mert megelőlegezett nekem egy szandál mintát is, ami ha olyan lesz, mint a bőrtáplálékuk, akkor abból is rendelek egy rendes verziót. Hajat mostam x-edik napon és az x+2-en, reggel, mikor elmentem futni, mikor kicsit megizzadtam, még mindig éreztem a cordobai bőr illatát néha-néha. Elég tartós.
Lesz még lehetőségem kipróbálni az alábbi parfümöket, a bay rum-ra rendkívül kíváncsi vagyok, nagyon izgatja a fantáziám:
- Spanish leather
- Eau de Portugal
- Marlborough
- Eau de Cologne
- Sandalwood
- Bay Rum
- Eucris
- Extract of Lime
Ezekhez volt már szerencsém, a legjobban a Quinine tetszett, bár a többire is tudnék alkalmat, amikor használhatnám
- GFT cologne
- Skye cologne
- Eau de Quinine
- Astor cologne
- Curzon cologne
Később a kolonyokról szeretnék egyenként is írni rövid szösszenetet ide a topikba, hogy legyen egy ilyen is, ha esetleg vki gondolkozna a vásárlásán. Természetesen nem én leszek a mérvadó, de véleménynek jó lesz.
Jópár emailt váltottam a céggel, rendkívül barátságos az ügyfelekhez való hozzáállásuk, nagyon segítőkészek és nem sajnálják a mintákat. De nekik volt igazuk, mert a pár fontos minták megvétele után, a családban vettek jópár kölnit, mert annyira megtetszett nekik az illatuk.