Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87673 alkalommal)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #270 Dátum: 2014. Május 08. - 10:44:06 »
Tök jók a leírásaid Freddy!  :sör:
Ez a Wild Fern kíváncsivá tett. Csak cologne van belőle?
(szerintem)

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #271 Dátum: 2014. Május 08. - 11:24:40 »
Tök jók a leírásaid Freddy!  :sör:
Ez a Wild Fern kíváncsivá tett. Csak cologne van belőle?

Köszönöm! :) Igen, csak cologne, abból is csak spriccolós.

Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #272 Dátum: 2014. Május 08. - 14:54:43 »
A Wild Fern majdnem olyan jó mint a Penhaligon English Fernje. Elég kellemes cucc.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #273 Dátum: 2014. Május 09. - 06:58:26 »
Geo. F. Trumper Skye EdT (Toalettvíz)

Egy különleges virágcsokor, egy lenyűgöző költemény. Tizenegy illatanyag adja ezen EdT összetéveszthetetlen aromáját. A friss rozmaring és a bourbon rózsamuskátli elbüvölő egyveleget képez, miközben a fejillatok között a jázmin és az ylang ylang egészíti ki egymást megbabonázó szépséggel, érzéki mósusz társaságában. – a hivatalos leírás szerint

Az illat elég komplex, nem tudnék kiragadni egyet, ami határozottan érződik. Az émelyítően édes rágógumi illat mögött elég nehéz bármit is kiragadni, merthogy az aztán van benne, émely és szirupszerű édesség. Tehát a nyitány egy ilyen rendkívül édesre sikerült katyvasz, nem lehet rá mást mondani sajnos, nekem a régen kapható rózsaszín orbit gyerekrágógumi ugrott be róla, hasonlóan erős, édes illata van annak is. Pár óra múlva kezd csak előtűnni a pézsma, ami egy elég furcsa egyveleg, tekintve, hogy keveredik ezzel a túlontúl édes illattal. Nem akarom azt mondani, hogy ez egy szar, tisztelem a céget, a termékeik tényleg nagyon magas minőségűek, de ezt az illatot valahogyan elszexuálták. A folyadék színe tetszik.

Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #274 Dátum: 2014. Május 09. - 09:26:54 »
Sztem is sz@r:))
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #275 Dátum: 2014. Május 09. - 09:28:41 »
Sztem is sz@r:))
Nagyon jól összefoglaltad ;D
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #276 Dátum: 2014. Május 09. - 11:18:21 »
Hétvégén megkóstolom a Marlborough-t, ha olyasmi fasza, fás jellegű lesz, mint DR Háriséké, be fog gyünni. A Quinine-t, az Astort és a Curzont már elfelejtettem, h milyen illatú, így azok is a heti rendszerességűek táborát fogják erősíteni.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #277 Dátum: 2014. Május 09. - 11:52:12 »
Néha dolgozunk a Lóreálnak. A sok fájdalmas bullshitet többnyire olyan kiscsajok fordítják, aki talán tudnak franciául, de magyarul egyáltalán nem.
Ahhoz képest ez egészen értelmes szöveg. Mármint mondatszerkezetileg : )

De így együtt az igazi, erősen lájkolom:   ;D

A friss rozmaring és a bourbon rózsamuskátli elbüvölő egyveleget képez, miközben a fejillatok között a jázmin és az ylang ylang egészíti ki egymást megbabonázó szépséggel, érzéki mósusz társaságában.

Az émelyítően édes rágógumi illat mögött elég nehéz bármit is kiragadni, [...] émely és szirupszerű édesség.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #278 Dátum: 2014. Május 09. - 12:31:22 »
Nekem van egy ilyen kék mintám a trumper kft-től, ha valaki szereti v érdekli, vihető.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #279 Dátum: 2014. Május 09. - 13:59:48 »
...aki talán tudnak franciául, de magyarul egyáltalán nem.
Ahhoz képest ez egészen értelmes szöveg. Mármint mondatszerkezetileg : )

Hát köszmá', a dőlttel írottatakat én fordítom a trumpers.com-ról, próbálok a marketingesek fejével gondolkodni és ilyen túlzottan szofisztikáltan fogalmazni. :D

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #280 Dátum: 2014. Május 09. - 22:25:36 »
Sikerült : )))
Milyen jó, hogy nem fikáztam le a szöveget :huh:

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #281 Dátum: 2014. Május 10. - 09:27:47 »
Geo. F. Trumper Eau de Quinine

A nagy hozzáértéssel kiválogatott gyógynövények és a gyomorkeserű (?) felélénkíti a rozmaring illatát, míg a csipetnyi bergamott előkelően szövi át azt. Egy keserédes költemény, amely páratlan eleganciáról tesz tanúbizonyságot. Az egy évszázados tökéletesítés eredménye ez az időtlen illat, amely ellenállhatatlan vonzerőt sugall viselőjéről.

Ez egy édeskés, púderszerű illat, a Quinine egy kellemesen megkomponált aroma, keserédes, ahogy a leírás is mondja. Alapvetően édes, de mégis ott van némi keserűség is, főleg később tűnik csak elő, valamiféle gyógynövény, nagyon nagyon moderált citrusosság, de én nem tudnám kiszagolni, hogy mi is ez pontosan. Érdekessége, hogy mikor már órák óta feltettem az illatot, amikor már alig érzem, hogy van ott valami, na akkor egy bizonyos márkájú tonikra emlékeztet, amit nagyon régen mamáméknál ittam párszor, de nem tudom már, h mi volt az. Nem véletlen, mert már a neve is ezt sugallja, ugyanis quinine=kinin, amit a tonikokban használatos szer, mint gyógyhatású készítmény a malária megelőzésére. Nem tudnám behatárolni, hogy ez férfi avagy női illat, simán el tudnám képzelni nőkön is.

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #282 Dátum: 2014. Május 11. - 23:18:03 »
Tud valaki más  gyártónak olyan termékét amely hasonlit illtabam az Eucris-re?  Persze árfekvésben kedvezőbb érdekelne....  :naughty:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #283 Dátum: 2014. Május 12. - 08:53:49 »
Tud valaki más  gyártónak olyan termékét amely hasonlit illtabam az Eucris-re?  Persze árfekvésben kedvezőbb érdekelne....  :naughty:
Tudtommal a GFT illata, csak nekik van. Drágának tűnik, de SZVSZ jó sokáig elég, szóval ha tényleg ez jön be, akkor lehet érdemes venned.

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #284 Dátum: 2014. Május 12. - 12:14:33 »
1szer használt van, csere valamire?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici