Geo. F. Trumper Eau de QuinineA nagy hozzáértéssel kiválogatott gyógynövények és a gyomorkeserű (?) felélénkíti a rozmaring illatát, míg a csipetnyi bergamott előkelően szövi át azt. Egy keserédes költemény, amely páratlan eleganciáról tesz tanúbizonyságot. Az egy évszázados tökéletesítés eredménye ez az időtlen illat, amely ellenállhatatlan vonzerőt sugall viselőjéről.Ez egy édeskés, púderszerű illat, a Quinine egy kellemesen megkomponált aroma, keserédes, ahogy a leírás is mondja. Alapvetően édes, de mégis ott van némi keserűség is, főleg később tűnik csak elő, valamiféle gyógynövény, nagyon nagyon moderált citrusosság, de én nem tudnám kiszagolni, hogy mi is ez pontosan. Érdekessége, hogy mikor már órák óta feltettem az illatot, amikor már alig érzem, hogy van ott valami, na akkor egy bizonyos márkájú tonikra emlékeztet, amit nagyon régen mamáméknál ittam párszor, de nem tudom már, h mi volt az. Nem véletlen, mert már a neve is ezt sugallja, ugyanis quinine=kinin, amit a tonikokban használatos szer, mint gyógyhatású készítmény a malária megelőzésére. Nem tudnám behatárolni, hogy ez férfi avagy női illat, simán el tudnám képzelni nőkön is.