Szerző Téma: Taylor of Old Bond Street  (Megtekintve 91312 alkalommal)

Nem elérhető Pjotr

• Tag
Re:Taylor of Old Bond Street
« Válasz #105 Dátum: 2014. Április 03. - 12:49:15 »
Lemon&Lime krémet próbálta valaki?
Én használom. A citromillat kicsit erős, picit édeskés, nekem vegyszeresnek hat, a Szuku szúnyógriasztó spray jut eszembe róla. Habképzése és kenése kiváló, olyan mint a többi TOBS, nem szárít, szóval mechanikailag/kémiailag teljesen rendben van. El fogom használni, de újat nem vennék. Valszeg TOBS Grapefruit-ot kellett volna vennem helyette.

Én is próbáltam és használtam, nekem az édeskés illat mellett határozottan érződik a kesernyés lime illat is (a Szuku spray illata nekem nincs meg, így ezt nem tudom megerősíteni). Első alkalommal ez bejött, érdekesen új illatnak találtam, de a többedik alkalomra már elvesztette a varázsát, mostanra már nem tetszik igazán. Most fogy el egyébként a minta, de újat én sem veszek belőle. Amúgy persze egyetértek a fentiekkel, habképzés, kenés, tulajdonságok, stb a szokásos magas TOBS minőség, ebből a szempontból nincs semmi gond, de illatban szerintem vannak (sokkal) jobb TOBS krémek.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #106 Dátum: 2014. Április 03. - 13:46:36 »
Én használom. A citromillat kicsit erős, picit édeskés, nekem vegyszeresnek hat, a Szuku szúnyógriasztó spray jut eszembe róla. Habképzése és kenése kiváló, olyan mint a többi TOBS, nem szárít, szóval mechanikailag/kémiailag teljesen rendben van. El fogom használni, de újat nem vennék. Valszeg TOBS Grapefruit-ot kellett volna vennem helyette.
Köszi!
Ez a Szuku illat nem hangzik túl jól :) ...viszont a Grapefruit  :fejtor: meggondolandó :)
Azért nem akarlak eltántorítani tőle. Van akinek tetszik, lehet hogy neked is tetszeni fog.

Az én legnagyobb hülyeségem az, hogy ritkán rendelek mintát. Mert mindig úgy gondolkozom, hogy az nem éri meg, és egységárra valóban nem, viszont ha mintát rendeltem volna 3-5 krémből ami most csak ül a polcon alig használva akkor jobban jártam volna. A Connaught árul mintákat TOBS krémekből, és ha jól emlékszem egy másik topicban éppen most készül egy közös rendelés, szóval lehet érdemes lenne mindkettőt kipróbálnod.

Nem elérhető Pjotr

• Tag
« Válasz #107 Dátum: 2014. Április 03. - 15:27:11 »
Köszi!
Ez a Szuku illat nem hangzik túl jól :) ...viszont a Grapefruit  :fejtor: meggondolandó :)
Azért nem akarlak eltántorítani tőle. Van akinek tetszik, lehet hogy neked is tetszeni fog.

Az én legnagyobb hülyeségem az, hogy ritkán rendelek mintát. Mert mindig úgy gondolkozom, hogy az nem éri meg, és egységárra valóban nem, viszont ha mintát rendeltem volna 3-5 krémből ami most csak ül a polcon alig használva akkor jobban jártam volna. A Connaught árul mintákat TOBS krémekből, és ha jól emlékszem egy másik topicban éppen most készül egy közös rendelés, szóval lehet érdemes lenne mindkettőt kipróbálnod.

Igen, én is a Connaught-ról rendeltem a mintákat (ráadásul korábban GBP 1.99 volt, most úgy látom, ez felment sajnos GBP 2.40-re). Egységárra persze valóban nem éri meg, de abszolút értékben nekem bejött, mivel a rendelt négy mintából kettőnél (Lemon&Lime, Sandalwood) nem bánom, hogy csak kipróbáltam és nem egész tubust vettem. Szerintem egy-két bizonytalanabb(nak látszó) illatnál megéri a minta, hogy ne szaladjon bele az ember aztán egy polcon álló, nem használt tubusba - igaz, amit sokan dicsértek (Avocado), ott én is rögtön egy tubussal rendeltem látatlanban is. :)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #108 Dátum: 2014. Április 04. - 11:29:19 »
Grapefruit, Avocado, Jermyn str, Eton minták out of stock a connaught-on... :-[
Tényleg jó lehet ez a krém...:)
(szerintem)

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #109 Dátum: 2014. Április 05. - 00:05:32 »
Ez a lemon/lime illat, hogy viszonyul mondjuk a D.R.Harris Arlingtonjahoz?

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #110 Dátum: 2014. Április 11. - 11:38:47 »
A tegnap megérkezett mintákból az Almond krémet rögtön este ki is próbáltam. Az illata is meggyőző volt, de hihetetlen milyen jó hab lesz belőle és nagyon sok. Úgyhogy lehet, hogy jók és olcsók a mi magyar krémjeink, de ezt nem tudják.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #111 Dátum: 2014. Április 11. - 11:44:13 »
A tegnap megérkezett mintákból az Almond krémet rögtön este ki is próbáltam. Az illata is meggyőző volt, de hihetetlen milyen jó hab lesz belőle és nagyon sok. Úgyhogy lehet, hogy jók és olcsók a mi magyar krémjeink, de ezt nem tudják.

Senki nem allította, hogy nincs a mieinknél jobbak, csak, hogy árkategóriájukban élen, a teljes mezőnyben áraktól független versenyképesek.

De örülök, ha va befutód! Amig van két termék addig lehet válogatni!  :sör:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #112 Dátum: 2014. Április 11. - 12:50:56 »
TOBS the best! :+1:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #113 Dátum: 2014. Április 11. - 15:25:44 »
Nem is egy kategória. A TOBS persze ár/érték arányban csúcs a maga árkategóriájában, de a Caola termékek szintén, csak világossá kell tenni hogy két nagyon különböző árkategóriáról van szó :D

A TOBS hasznossága emellett számomra az, hogy nem vagyok hajlandó megvenni semmit, ami nála drágább. Mert jobb úgysem lehet, akkor mitől drágább?  ::)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #114 Dátum: 2014. Április 20. - 11:58:20 »
Valaki próbálta már a Grapefruit illatot borotvakrémből?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #115 Dátum: 2014. Április 20. - 12:27:52 »
Valaki próbálta már a Grapefruit illatot borotvakrémből?
Nem, de B&B-n nagyon dicsérik. Állítólag olyan illata van, mint a félbevágott friss grapefruitnak.
(szerintem)

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #116 Dátum: 2014. Május 19. - 12:36:24 »
No akkor megint nem fogok unatkozni. :fetreng: Ha lenne rá igény, akkor ezekről az illatokról is írhatok kis szösszeneteket, bár a vérnarancs, lime, ilyesmi az tény, h milyen, inkább ezekről a fantázianevekről érdekesebb, mint pl Eton College, Mr. Taylor, stb.

Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #117 Dátum: 2014. Május 19. - 12:47:28 »
... bár a vérnarancs, lime, ilyesmi az tény, h milyen....

Nem annyira tény. Pl lehet szuku szaga, citromos sütemény, friss gyümölcs, stb illata, szóval engem érdekel a véleményed ezekről is. :)
(szerintem)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #118 Dátum: 2014. Május 19. - 12:53:11 »
No akkor megint nem fogok unatkozni. :fetreng: Ha lenne rá igény, akkor ezekről az illatokról is írhatok kis szösszeneteket, bár a vérnarancs, lime, ilyesmi az tény, h milyen, inkább ezekről a fantázianevekről érdekesebb, mint pl Eton College, Mr. Taylor, stb.
Érdekelne mit gondolsz a grapefruit-ról, mennyire gyümölcsös vagy édeskés, előbbit vennék, utóbbi annyira nem jön be. És mennyire hat természetesnek.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #119 Dátum: 2014. Május 19. - 13:03:22 »
Na majd akkor írok egy kis ismertetőt, ha használom az adott krémet. :hat:
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici