Szerző Téma: Taylor of Old Bond Street  (Megtekintve 91311 alkalommal)

Nem elérhető G54

• Törzstag
Re:Taylor of Old Bond Street
« Válasz #120 Dátum: 2014. Május 19. - 13:24:08 »
uhh bakker, mindegyikből vettél egy nagy tégellyel???
ki fog tartani egy darabig:)

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #121 Dátum: 2014. Május 19. - 13:43:09 »
Neeem, ezek csak minták, 10 ml, az öntapadós matricákat meg megcsináltam az eredeti tégely felülről lefotózott képeiről.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #122 Dátum: 2014. Május 19. - 13:51:33 »
Neeem, ezek csak minták, 10 ml, az öntapadós matricákat meg megcsináltam az eredeti tégely felülről lefotózott képeiről.

Az igen!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #123 Dátum: 2014. Május 19. - 20:40:33 »
Na hát a mai nem a vérnarancs lett, hanem az avokádó. Mindenesetre beleszagoltam és nagyon durva, összefutott a nyál a számban. :fetreng: Mint a frissen facsart gyimilcs, de tényleg.
Van most akkor tizenkét TOBS krém-, illetve két aftershave gél mintám, szépen lassan végigpróbálom őket. Kolonyokat nem próbálok ezekből, ami van kölnijük, az van krémként is, talán csak a szegfűbors EdC az, ami nincs krémként, de majd azt kipróbálom GFT-ből. GFT-nél meg ugye rengeteg fantázianevű illat van.

Taylor of Old Bond Street Avocado

Az illat meglehetősen üde, friss, de nem úgy, mint egy citrusos illatjegyekből építkező aroma, nem is tudnék kiragadni egy domináns illatot ebből. Nagyon hasonlít egy zsenge zöldség zöldhajtására, mikor megtöröd a szárát, elmorzsolod a növényt az ujjaid között és megszagolod. Nagyon természetközeli élmény, nekem azok az emlékek ugrottak be, amikor kint voltunk barátokkal a dombon gyerekkorunkban és nap végére hatalmas zöld folt volt a nadrágunkon, ami a sokadik mosás után jött csak teljesen ki. Az illatok közt találunk még liliomot, uborkát, fás jegyeket és pézsmát. Avokádó olajat is tartalmaz, ami különösen krémes habot eredményez. Erre nem is volt panasz, tényleg rendkívüli habot lehetett csiholni, de sztem kicsit sokat használtam, legközelebb kevesebbet fogok.

Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #124 Dátum: 2014. Május 19. - 20:48:32 »
TOBS Avocado nálam is nagy kedvenc.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #125 Dátum: 2014. Május 19. - 21:05:45 »
sztem kicsit sokat használtam, legközelebb kevesebbet fogok.
aztán majd még kevesebbet :D a TOBS avokádó valszeg a legkiadósabb borotvakrém, ami létezik.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #126 Dátum: 2014. Május 19. - 21:26:43 »
Kismokusok kenyere is kenhetik, Kezdomokus borotvalkozni is hasznalhatja.
:-D
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #127 Dátum: 2014. Május 19. - 21:26:50 »
Na hát a mai nem a vérnarancs lett, hanem az avokádó. Mindenesetre beleszagoltam és nagyon durva, összefutott a nyál a számban. :fetreng: Mint a frissen facsart gyimilcs, de tényleg...
"ki nopun emdül oz gyimilcstűl, halálnek haláláal holsz"
Én mondjuk a mandulásat enném.

Nem elérhető Duffrose

• Új tag
  • *
« Válasz #128 Dátum: 2014. Május 20. - 14:20:22 »
Na hát a mai nem a vérnarancs lett, hanem az avokádó. Mindenesetre beleszagoltam és nagyon durva, összefutott a nyál a számban. :fetreng: Mint a frissen facsart gyimilcs, de tényleg...
"ki nopun emdül oz gyimilcstűl, halálnek haláláal holsz"
Én mondjuk a mandulásat enném.
:fetreng:

:crazy:

Jó az idézet!
Három legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz az háromig legyen.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #129 Dátum: 2014. Május 20. - 15:17:26 »
Általánosban nekünk (is) meg kellett tanulni, azóta is tudom az első pár sorát... :D Bezzeg most vizsgára tanulok, két napra rá, márnem biztos h tudnám.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #130 Dátum: 2014. Május 20. - 15:22:29 »
TOBS Avocadot inkább őszi, téli időszakban szoktam használni. MWF-et megszégyenítő módon hidratál, nyári időszakban szerintem sok lesz, de próba cseresznye.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #131 Dátum: 2014. Május 20. - 21:24:17 »
Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection

Egy modern fougere illat bergamottal, citrommal, lime-mal és levendulával, míg a szívillatok között gerániumot, narancsvirágot és ámbrát találunk, mindez mósusz, pacsuli és vanília alapokon nyugodva. Allergénmentes illat, amely pacsuli olajat is tartalmaz. Édeskés aroma, kifejezetten modern illatvilágú krém, a vanília alap az, ami érezhető határozottan. A leírásban szereplő citrusos jegyeket én abszolút nem vélem felfedezni, de ha ők mondják… Ha körül kéne írnom az illatot és valamihez hasonlítanom, akkor azt kérném, hogy kettőt és könnyebbet. Van a fejemben egy ilyen végtelenül tiszta, világos, modern, minimalista otthon, ahol a fehér bútorok, a fém és az üveg dominál, erre tudnék asszociálni az illatról. Ez persze csak az én képzettársításom, könnyen lehet, hogy ez nektek nem jelent semmit. Összességében tetszik, igen különleges illat, hozzá hasonlót szerintem kevesen éreztünk, ha egyáltalán van olyan produktum a világon, ami hasonlítana hozzá.

A tegnapi óta nem borotválkoztam, de az illathoz már volt szerencsém, illetve szagolgattam folyamatosan a tégelyt. :D

Nem elérhető G54

• Törzstag
« Válasz #132 Dátum: 2014. Május 21. - 12:02:46 »
Nagyon ez jut nekem is eszembe erről az illatról, hogy modern és minimalista. Szuper!

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #133 Dátum: 2014. Május 21. - 12:17:35 »
A Jermyn Street illata verhetetlen, most megint eszembe jutott, pedig már nincs belőle... :fejfal:
Sheffield-England

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #134 Dátum: 2014. Május 21. - 14:09:59 »
Cs.E.M. szappan (Csak Egy Maradhat)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici