Na hát a mai nem a vérnarancs lett, hanem az avokádó. Mindenesetre beleszagoltam és nagyon durva, összefutott a nyál a számban.
Mint a frissen facsart gyimilcs, de tényleg.
Van most akkor tizenkét TOBS krém-, illetve két aftershave gél mintám, szépen lassan végigpróbálom őket. Kolonyokat nem próbálok ezekből, ami van kölnijük, az van krémként is, talán csak a szegfűbors EdC az, ami nincs krémként, de majd azt kipróbálom GFT-ből. GFT-nél meg ugye rengeteg fantázianevű illat van.
Taylor of Old Bond Street AvocadoAz illat meglehetősen üde, friss, de nem úgy, mint egy citrusos illatjegyekből építkező aroma, nem is tudnék kiragadni egy domináns illatot ebből. Nagyon hasonlít egy zsenge zöldség zöldhajtására, mikor megtöröd a szárát, elmorzsolod a növényt az ujjaid között és megszagolod. Nagyon természetközeli élmény, nekem azok az emlékek ugrottak be, amikor kint voltunk barátokkal a dombon gyerekkorunkban és nap végére hatalmas zöld folt volt a nadrágunkon, ami a sokadik mosás után jött csak teljesen ki. Az illatok közt találunk még liliomot, uborkát, fás jegyeket és pézsmát. Avokádó olajat is tartalmaz, ami különösen krémes habot eredményez. Erre nem is volt panasz, tényleg rendkívüli habot lehetett csiholni, de sztem kicsit sokat használtam, legközelebb kevesebbet fogok.