Szerző Téma: Taylor of Old Bond Street  (Megtekintve 91314 alkalommal)

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
Re:Taylor of Old Bond Street
« Válasz #150 Dátum: 2014. Május 31. - 17:29:01 »
Taylor of Old Bond Street Shaving Shop

Egy klasszikus, citrusos jellegű nyitánnyal kezdünk, a fejillatok között friss citromot, keserűnarancsot találunk, amelyet csipetnyi levendulával, kakukkfűvel és rozmaringgal bolondítottak meg. Az illat szívét adó jázmin és fehér ciklámen mellett leheletnyi fűszeres jelleget is találunk, amely megadja az aroma meleg tónusát. Az illat alapját fás jegyek, továbbá moha, ámbra és mósusz képezi. Citrom-, kakukkfű-, rozmaring-, lavandin-, galbánum- és pacsuliolajat tartalmaz.

Elmondok egy nagyon rövid történetet. Van mamámnál egy meglehetősen nagy ceruzatartó, a benne lévő íróeszközöket használtam gyerekkoromban mindig rajzoláshoz, firkáláshoz. Ez tele van mindenféle grafitceruzával, rengeteg tollal, tollbetéttel, színes ceruzával, radírdarabokkal és régi megsárgult papírfecnikkel. Na ennek a krémnek egy az egyben ilyen illata van. Persze ez nektek nem mond semmi konkrétat, de feltételezhető egyfajta állott szag, valamiféle szekrényszag, bár nem dohos, meg semmi ilyen. A citrusos jelleg érződik, de közel sem úgy, ahogy azt megszokhattuk, kicsit olyan, mintha ’poros’ lenne. Az illat gyártását, ha jól tévedek, megszüntették már. Persze bizonyos webshopokban rendelhető még, de új készletet nem kapnak már.

Ilyen illata lehetett a régi idők borbélyüzleteinek?
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #151 Dátum: 2014. Május 31. - 20:23:07 »
Klasszak ezek a leírások!  Legtöbbször ha kérdezek az első válasz az h szubjektív és tényleg ugyan akkor ha valaki így felvállaja a véleményét az szerintem már csak azert is jó mert ha talál az ember azért pár olyat az illető álltal jónak mondott között ami neki is tetszik akkor már van egy kis viszonyítási alap. Talán nem téved nagyot.  Kíváncsi lennék mit szólnál a kókuszoshoz én  most nagy megelégedéssel használom csak nekem nincs összehasonlítási alapom sajnos.....

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #152 Dátum: 2014. Május 31. - 20:55:24 »
Köszönöm szépen. Illatokat tényleg nehéz érdemben leírni, mert sokszor emlékekhez kapcsoljuk, ami másnak lehet, h nem jelent semmit Ugye. Kókuszos nem jött sajnos a TOBS-os csomagban, csak GFT kókuszt használtam és ettem.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #153 Dátum: 2014. Május 31. - 21:48:31 »
Köszönöm szépen. Illatokat tényleg nehéz érdemben leírni, mert sokszor emlékekhez kapcsoljuk, ami másnak lehet, h nem jelent semmit Ugye. Kókuszos nem jött sajnos a TOBS-os csomagban, csak GFT kókuszt használtam és ettem.

Elég jó habot ad de tenni is kell hozzá, meg kicsit meg is kel vele dolgozni.  Bár nem jobban mint egy trumper krémnél.  (krémbe azt próbáltam ahhoz tudom hasonlítani) a habja nem szárad meg arcon túl hamar bár ez tudom arc függő is.  Illata nem annyira tipikus kókusz vagy inkább úgy mondanám ez az igazi.  Olyan mint a frissen felnyitott kókuszdió vagy mint a lé benne.  Nem olyan mint egy kókuszos süti vagy csoki.  Nekem bejőtt bár tartosank egyáltalán nem mondható az illat. Nálam legalabbis. Én ha ajánlani kellene annak ajánlanám aki nem akar valami szuper frissitő intenziv gyümölcsöst ugyan akkor nem is egy virágos növényes illatot.  Nekem olyan tipikusan semmi extra de más mint a többi kategória. Mondjuk 5 pontból 4 de csak éppen hogy......

Nem elérhető lakly

• Új tag
  • *
« Válasz #154 Dátum: 2014. Június 02. - 09:07:23 »
A Cologne pumpás kialakítású?

Nem elérhető lakly

• Új tag
  • *
« Válasz #155 Dátum: 2014. Június 04. - 17:12:59 »
Senki sem használt még TOBS Cologne-t?  :borosta:

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #156 Dátum: 2014. Június 04. - 18:05:36 »
Senki sem használt még TOBS Cologne-t?  :borosta:

Szantált használtam. ilyet: http://connaughtshaving.com/taylorsandalwoodas.html

nem pumpás.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #157 Dátum: 2014. Június 04. - 18:07:23 »

ahová az van írva, hogy "splash bottle" az nem pumpás.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #158 Dátum: 2014. Június 04. - 18:35:16 »

én úgy tudom a - spray - a pumpás, persze ma már lehet írják hatféle képen.....
egyébként: atomizer (valami pumpás, porlasztos cucc) roll-on ( görgős) dropper (pipettás) dipper (tetejét szimplán ki lehet húzni, esetleg még pluszban van rajta pipetta) nézd meg máshol nincs-e ezek közül valamelyik ként aposztrofálva.

Nem elérhető lakly

• Új tag
  • *
« Válasz #159 Dátum: 2014. Június 04. - 18:37:52 »

Köszönöm a választ.
Olyan Jermyn St.-et keresnék, amit parfümként lehetne használni.
Létezik Taylor-nak ilyenje?

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #160 Dátum: 2014. Június 04. - 18:38:32 »

egyébként: atomizer (valami pumpás, porlasztos cucc) roll-on ( görgős) dropper (pipettás) dipper (tetejét szimplán ki lehet húzni, esetleg még pluszban van rajta pipetta) nézd meg máshol nincs-e ezek közül valamelyik ként aposztrofálva.

ezt mind értem, de az volt a kérdés, hogy a TOBS pumpás vagy sem. amit belinkeltem, meg még pár másik TOBS AS és cologne nem pumpás.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #161 Dátum: 2014. Június 04. - 18:43:11 »

Köszönöm a választ.

szerintem "csak" kölni van. az nem jó?

http://www.tayloroldbondst.co.uk/acatalog/mens-grooming-products.html

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #162 Dátum: 2014. Június 04. - 18:44:18 »

ezt mind értem, de az volt a kérdés, hogy a TOBS pumpás vagy sem. amit belinkeltem, meg még pár másik TOBS AS és cologne nem pumpás.

Hát azért írtam, hogy hátha van olyan üzlet ahol írják milyen a feje csak nem úgy hogy simán spray vagy splash és akkor abból kiderülhet.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #163 Dátum: 2014. Június 04. - 18:45:54 »

Köszönöm a választ.
Az alkoholmentes AS-nek baromi tartós illata van.
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető lakly

• Új tag
  • *
« Válasz #164 Dátum: 2014. Június 04. - 18:47:28 »
Köszönöm a válaszokat, azt hittem egyszerűbb a helyzet.
Szülinapi ajándék lett volna a feleségemtől, de így nem tudom, hogy melyik lenne a jó.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici