Szerző Téma: Taylor of Old Bond Street  (Megtekintve 91313 alkalommal)

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
Re:Taylor of Old Bond Street
« Válasz #135 Dátum: 2014. Május 21. - 16:26:27 »
Taylor of Old Bond Street Grapefruit

Egy frissítő grépfrút illat, némi narancs és zöldes jellegű aromákkal kiegészítve. Írja legalábbis a szűkszavú hivatalos leírás, én ebben semmilyen ’zöldes jellegű’ illatot nem érzek, bár nem is hiányolom. Szóval citrancs… De nem is akármilyen kéremszépen, a napérlelte, zamatos fajtából! Érdekes, hogy meg tudták csinálni ilyen kellemesre ezt az illatot, abszolút nem mesterkélt, nagyon hű az igazi grépfrúthoz, nem érződik, hogy laboratóriumban, szintetikusan állították elő. Egy meleg nyári napon történő borotválkozáshoz vagy akár egy kora reggelihez nagyon jó társ lehet a krém, utána garantáltan felfrissülve jön ki az emberfia a fürdőszobából.

Ezalkalommal az AS-t úgy oldottam meg, hogy egy citrancs héját az arcomra dörzsöltem, majd később lemostam. :fetreng:
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #136 Dátum: 2014. Május 21. - 17:23:39 »
Vérnarancs a Grapefruit? De durva:)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #137 Dátum: 2014. Május 21. - 17:28:26 »
Ja nem? Akkor én fogalomzavarban éltem eddig.

Szerk: Hirtelen megguglizva, fogalomzavarban éltem eddig. Módosítottam a leírást.
Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #138 Dátum: 2014. Május 21. - 17:32:01 »
Szarkazmus?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #139 Dátum: 2014. Május 21. - 17:34:16 »
vérnarancs=boody orange v. bood red orange v. bloorange.
Sheffield-England

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #140 Dátum: 2014. Május 21. - 17:36:16 »
Én eddig a vérnarancsot úgy használtam, mint a grépfrút szinonimája, a citrancs szóösszerántást meg nem is hallottam még. :fetreng: Minden nap tanul az ember.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #141 Dátum: 2014. Május 26. - 20:10:02 »
Taylor of Old Bond Street The St. James Collection

Egy friss, férfias fougere illat bergamottal és mandarinnal, mindez citrusos illatjegyekkel átszőve. A szívillatok között gyümölcsös-virágszerű illatokat találunk fás-ámbrás alapon nyugodva. Korianderolajat, gerániumolajat, lavandint (hibrid levendula fajta), citromolajat, pacsuliolajat, fenyőolajat és fodormentaolajat tartalmaz. Az illat tipikusan férfias, de nem rossz értelemben, nagyon kifinomult, modern, komplex (minél többet szagolgatom a tégelyt, annál inkább előtérbe kerülnek a citrusos jellegek), bár nem egészen az én világom, sosem szerettem ezeket a 'jellegzetes' férfiillatokat. Igen erőteljes, nagyon sokáig fennmaradt az arcon, annak ellenére, hogy ez csak egy borotvakrém. Az illat erejét tekintve a GFT Eucrishoz tudnám hasonlítani, az volt még ilyen intenzív. Nem egy különleges aroma SZERINTEM, részemről felejtős.

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #142 Dátum: 2014. Május 26. - 20:58:25 »
Nekem ez egy nagyon kellemes, friss, citrusos illat, annyira nem érzem intenzívnek, mint pl. a Santalwoodot, ami nagyon átütő. A St. James nem nyomulós, egyelőre simán választanám tavaszi illatnak.

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #143 Dátum: 2014. Május 26. - 21:08:49 »
A Mr. Taylor tűnik még ilyen jellegzetes férfiillatnak, sztem az sem lesz a kedvencem, bár abból nem kevertem még habot, csak az aftershave gél-t szagoltam, krém állagában elég csendes. Kikeverve mást mutat majd biztos. Az én bőrömön (arc + kéz, elkenem a maradékot) nagyon intenzív illata volt, borotválkozás után kicsit kevesebb, mint egy óráig éreztem. Az Eton viszont első szaglásra nagyon pöpec volt, talán az lesz legközelebb kipróbálva.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #144 Dátum: 2014. Május 26. - 21:12:33 »
St. James krémet használtam korábban, nagyon megkedveltem  :2thumbup:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #145 Dátum: 2014. Május 26. - 21:18:05 »
A Mr. Taylor tűnik még ilyen jellegzetes férfiillatnak, sztem az sem lesz a kedvencem, bár abból nem kevertem még habot, csak az aftershave gél-t szagoltam, krém állagában elég csendes. Kikeverve mást mutat majd biztos. Az én bőrömön (arc + kéz, elkenem a maradékot) nagyon intenzív illata volt, borotválkozás után kicsit kevesebb, mint egy óráig éreztem. Az Eton viszont első szaglásra nagyon pöpec volt, talán az lesz legközelebb kipróbálva.
Ezt éreztem az alap borotvakrém illatnak, semmi kiugró, csak hagyományosan kellemes. Talán a Figaróra emlékeztet (utóbbi emléke tompult egy kicsit, már rég használtam).

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #146 Dátum: 2014. Május 26. - 21:20:44 »
Talán a Figaróra emlékeztet (utóbbi emléke tompult egy kicsit, már rég használtam).

Á, nincs ennek köze a Figaróhoz. :sör:

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #147 Dátum: 2014. Május 26. - 21:40:52 »
Talán a Figaróra emlékeztet (utóbbi emléke tompult egy kicsit, már rég használtam).

Á, nincs ennek köze a Figaróhoz. :sör:
Akkor a Nivea borotvakrémhez. A lényeg, hogy én pont ilyennek képzelek egy általános borotvakrém illatot.  ;)

Nem elérhető shaman

• Törzstag
  • Talowship
« Válasz #148 Dátum: 2014. Május 29. - 21:40:53 »
Szantal pre olajam es egy tegely kremem van belole. Nekem is meg a paromnak is nagyon tetszik az illata ami meg orakkal a borotvalas utan is erezheto.  :2thumbup:
Erosen erik mar, hogy a tesztpakkot megrendelem es vegigprobalom  tobbit is.

Nem elérhető Pjotr

• Tag
« Válasz #149 Dátum: 2014. Május 30. - 01:24:56 »
A St. James nálam az aktuális kedvenc, nagyon bejövős, kellemes illat, nekem (és nem mellékesen a páromnak is  ;)) tetszik. Olyannyira, hogy nemrég vettem hozzá after shave-et is, azzal együtt még jobb a hatás. Viszont nekem egyáltalán nem tűnik hosszan tartónak, sőt igazából úgy tapasztaltam, kicsit gyorsan elillan az illat - talán ezt tudnám egyetlen hátrányaként említeni.

Az Eton College-t nemrég volt alkalmam kipróbálni, illatra nekem nagyon hasonló a St. James-hez, de annál szerintem frissebb, citromosabb. Ráadásul állagra, síkosító hatásra valahogy némileg jobbnak is éreztem, nagyon jó kis borotválkozást toltam vele az eddigi két alkalommal. Szóval nagyon bejövős ez is, az én TOBS-topplistámon egyértelmű "trónkövetelő" a St. James-szel szemben.

A Mr. Taylort is próbáltam, Herpával egyetértve szerintem is egy átlagos, alap borotvakrém illat, semmi extra, részemről felejtős.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici