Megpróbálok egyszerre minden hozzászólásra reagálni:
A Slim Twistet csak párszor próbáltam, még a pályafutásom elején. A Lord-okat egyértelműen verte nálam, de mivel még nagyon kezdő voltam, így nem vehetem alapul azt, amit akkor hoztam ki abból a készülékből.
L6 nekem fejnehéz volt, sosem tudtam megszokni.
Heti 1, legfeljebb 2 alkalommal szoktam borotválkozni, hogy mennyire erős a borostám, azt meg nem tudnám mondani (gyerekek már 1 nap után problémáznak, hogy "Apa szúrsz"
).
Mindenféleképpen új készüléket szeretnék vásárolni (első éjszaka joga
), tehát a Gillette Tech kiesett (gondolom már nem lehet újat vásárolni belőle, vagy ha igen, akkor horror áron...).
Ha az EJ 89 van olyan alapos, mint a jelenlegi Timor TTO, akkor lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnom.
"De, ha már OC" - ez mit jelent? (elnézést nem vagyok még otthon a rövidítésekben. Nekem informatikai téren mond valamit (OverClock), de nem hiszem, hogy itt erre utaltál volna
Lehet, hogy az lesz a vége, hogy veszek egy EJ89-et, meg egy R41-t (asszony megöl
).
Bár ma voltam Extrametál üzletben és egyikben sem volt Mühle R41 (csak Dovo). Illetve az egyikben volt, de kirakati (utolsó darabot elvből nem veszek...). Lehet, hogy ez egy égi jel volt?
Szerk.: előkerestem a Twist-et. Lehet, hogy én vagyok vak, de íg ykülsőre nem sok különbséget látok a Timor TTO és a Twist feje között...