Megvolt az első borotválkozás... Hozzáteszem, hogy ilyen rövid borostát szinte sosem szoktam borotválni még, kizárólag a kíváncsiság miatt nem vártam még 2 napot a borotválkozással...
Háááát.... Ezt a csatát az R41 nyerte, de nem adom fel, mert még nincs vége a háborúnak
Amíg az arcomon dolgoztam (nyaktól fölfelé) még nem is volt gond, bár az államon már éreztem, hogy a nyakamnál lehetnek még gondok. Sejtésem beigazolódott. Több sebből vérezve, vinnyogva (na jó ez költői túlzás) hagytam el a fürdőszobát. Amikor az arcszesz következett, akkor az jutott eszembe, hogy a Looney Tunes rajzfilmekben érezhette magát így a negatív hős, amikor ráesik valami a lábára és elrohan a látóhatár szélén lévő hegyre üvölteni
Engem csak az tartott vissza, hogy nincs hegy a közelben, meg utálok futni. Némán üvöltöttem, majd szipogva magamban mondogattam, hogy "a macimat akarom, a macimat akarom"
Simának sima lettem, de egy réteg hámot is eltávolítottam a képemről szerintem
R41 : Jim = 1 : 0 (még erős jóindulattal sem mondhatnánk döntetlennek
)
Jövő héten újra nekifutok a dolognak, jobban felkészülve. Most már tudom, hogy R41 urasággal kellő tisztelettel, de határozottan kell bánni. (Egyelőre nem adom fel.)