Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 487117 alkalommal)

Nem elérhető poe

• Tag
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #165 Dátum: 2011. Január 02. - 15:54:56 »
Ünnepeket alatt azért az ilyesmi bocsánatos bűn... Türelem.  ;)
Quoth the raven, `Nevermore.'

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #166 Dátum: 2011. Január 02. - 16:16:54 »
Kolo, válasz ment, bocs, tényleg azt hittem, hogy már írtam.
Kerge vagyok két hete, és ezen az sem segített különösebben, hogy anyósék-apósék-sógornőék itt voltak nálunk, mint a National Lampoon's Christmas Vacation-jában Chevy Chase-zel...   :evil:

Nem elérhető gret

• Új tag
  • *
« Válasz #167 Dátum: 2011. Január 08. - 13:12:07 »
tudtok nekem segíteni fenőszíj ügyében? Longball topicjához írtam még egy hónapja, de azóta az törölve lett, gondolom elfogytak a szíjai...Nekem meg itthon lesz a borotvakés egy héten belül^^
"...Ha egy ifjút megtanítasz a beretválkozásra és arra, hogy beretvaszerszámát jó rendben tartsa, ezzel jobban előmozdítod élete boldogságát, mintha ezer aranyat adnál neki." Franklin

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #168 Dátum: 2011. Január 19. - 09:21:37 »
Szervusztok.

Szerintetek kitől,honnan rendeljek Merkur borotvát?

Nekem ez a favorit boltom:
http://connaughtshaving.com/
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #169 Dátum: 2011. Január 19. - 10:12:14 »
Innen vettem az enyémet:
http://www.1barber.be/en/

Posta, ha jól emlékszem 13-14 Euro.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #170 Dátum: 2011. Január 19. - 10:56:14 »
Igen, nagyon korrekt.
Első vásárlásnál kapsz 5% kedvezményt, ha írsz neki előtte (postából sajnos nem).
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #171 Dátum: 2011. Január 19. - 13:44:20 »
Ez nem egy rossz hely:)
Csak kár ,hogy Progress-nincsen nekik:(
Mennyi szokott a posta lenni egy borotvánál általában??

0,65 font a legolcsóbb postázási költség...
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető balogh_lorand

• Új tag
  • *
  • szinten mernok:-)
« Válasz #172 Dátum: 2011. Január 19. - 23:23:14 »
2 font a posta Nagyvaradra, es 3 nap alatt megjott. Egy rendelesemet a Roman Posta elvesztette  (vagy ellopta ;)) de Paul kerdes nelkul ingyen ujra elkuldte nekem. Kedvenc boltom a Connaught.

Nem elérhető junkie

• Új tag
  • *
« Válasz #173 Dátum: 2011. Január 30. - 14:10:48 »
Hali mindenkinek!

Még új vagyok az oldalon és ahogy olvasgattam a fórumot picit fiatal is ide de van késem mit örököltem de igazság szerint nem merem használni mert veszélyesnek tűnik
és már volt szerencsém vele mikor a kezemet vágtam el ( első találkozás a borotvakéssel :D )
A kérdésem van valahol valami videó vagy rajz hogyan lehet használni mik a standard mozdulatok?
A másik az lenne hogy mikor olvasgattam volt egy két kifejezés amit nem értek és azok jelentését szeretnlém meg tudni.
az egyik a DE a másik szó shaveready
előre is köszönöm  ;)

Nem elérhető Brien

• Törzstag
« Válasz #174 Dátum: 2011. Január 30. - 14:52:14 »
Szia!

Itt van egy videó de biztos kapsz még több linket is.
http://pamacsespenge.blog.hu/2010/07/28/nemi_keses_modszertan

Túl fiatal vagy szerintem ezt többen meg se hallottuk honnan tudod hány évesek vagyunk?!  :borz2:
A DE a biztonsági borotva röviditése amibe az a szép éles kétoldalú penge való.
A shaveready pedig azt jelenti, hogy borotválásra kész állapotban van csak börözni kell borotválás elött.
Irigyellek hogy örökségböl fentmaradt késed van. :)

Üdv
Brien
Ne gondolkodj!
Ha gondolkodtál ne mond el!
Ha elmondtad ne írd le!
Ha leírtad ne írd alá!
Ha aláirtad.......Ne csodálkozz!!

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #175 Dátum: 2011. Január 30. - 15:02:01 »
Hali mindenkinek!

Még új vagyok az oldalon és ahogy olvasgattam a fórumot picit fiatal is ide de van késem mit örököltem de igazság szerint nem merem használni mert veszélyesnek tűnik
és már volt szerencsém vele mikor a kezemet vágtam el ( első találkozás a borotvakéssel :D )
A kérdésem van valahol valami videó vagy rajz hogyan lehet használni mik a standard mozdulatok?
A másik az lenne hogy mikor olvasgattam volt egy két kifejezés amit nem értek és azok jelentését szeretnlém meg tudni.
előre is köszönöm  ;)

Mielőtt használnád a borotvakésed, valaki hozzáértővel mindenképp éleztesd meg. Én 19 évesen kezdtem DE-vel, aztán meg késsel, nálam sokkal fiatalabb nem lehetsz ha már van arcszőrzeted :D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #176 Dátum: 2011. Január 30. - 18:39:10 »
Hali mindenkinek!

előre is köszönöm  ;)

Üdv a fórumon.

Itt elkezdtünk egy szakkönyvárat, ami igencsak félbemaradt, de azért érdemes megnézned:

http://borotvaforum.hu/index.php?topic=61.0

Nem elérhető junkie

• Új tag
  • *
« Válasz #177 Dátum: 2011. Január 30. - 21:29:04 »
Hali

Mindenkinek nagyon nagy köszönet hogy segítettek és nem süket fülekre talált a kérdésem:)

Ha majd lesz kérdésem fel fogom tenni :)
Igazság szerint 3 borotva késsem van és szívesen meg válnék valamelyiktől hogy abból beszerezzem a standard felszerelést mert mint a videót láttam kel egy két dolog:)
Amugy irigykedésre semmi ok apukám is csak kapta és nem is sejtette mekkora értéket hagyott rám egy ikres borotvakéssel:)
A másik kettő egy Dovo és egy nagyapám rám hagyta famarkolatos noname penge de cudar éles:D

Nem elérhető vidak

• Törzstag
« Válasz #178 Dátum: 2011. Január 31. - 11:18:37 »
Hali

Mindenkinek nagyon nagy köszönet hogy segítettek és nem süket fülekre talált a kérdésem:)

Ha majd lesz kérdésem fel fogom tenni :)
Igazság szerint 3 borotva késsem van és szívesen meg válnék valamelyiktől hogy abból beszerezzem a standard felszerelést mert mint a videót láttam kel egy két dolog:)
Amugy irigykedésre semmi ok apukám is csak kapta és nem is sejtette mekkora értéket hagyott rám egy ikres borotvakéssel:)
A másik kettő egy Dovo és egy nagyapám rám hagyta famarkolatos noname penge de cudar éles:D

Dobd fel az 'elad' topikba fényképpel-árral, amelyik(ek)től megválnál, szerintem hamar lesz jelentkező

Nem elérhető junkie

• Új tag
  • *
« Válasz #179 Dátum: 2011. Január 31. - 12:14:10 »
Rendben köszi a tippet Vidak
majd még ma felteszem szerintem és remélem akad majd rá jelentkező:)
Mit javasoltok külön topicban tegyem fel vagy egybe a a 2 borotvakést mert ugye az egyik egy ikres a másik egy dovo

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici