SZIASZTOK...Megtorpantam egy kicsit a Borotvakes vetelehez egy kicsit.
Kezdesnek valaki megvagta magat,eleg csunyan.1 het alatt jott helyre az arcan a vagas.
Valami legycsapo modszert hasznalt,vagy egyszeruen pancser?
Olvasgatok,nezelodok,tanulom a kes fogasat konyhakesen,a mozdulatokat a fenesre.
Elszant vagyok,es lehet en is legyet csapok az arcomon a kessel majd.
Biztatas jol jon .sziasztok
Szia Zoli,
Ez mindig benne van a késes borotválkozásban (a többiben is, csak "ritkábban"). Általában az első idő sérülésmente szokott lenni, mivel az ember olyankor sokkal jobban figyel, aztán amikor már úgy érzi, hogy megvan a kellő rutin, akkor szokott jönni az első komolyabb sérülés...
Ez ne tántorítson el, ha egyszer ráérzel az ízére, valószínűleg "nem fogod tudni letenni" a kést...
Ami a fogásokat illeti, szerintem ne konyhakésen gyakorolj, hanem borotvakésen! komolyan! Teljesen más az érzése, a fogása.
Ha bizonytalan vagy, próbáld először csak az arcod két oldalán tesztelni a kést, ott sima egyszerű felületek vannak, nem kell nagyon kísérletezni a fogásokkal. Aztán, ha úgy érzed, hogy megvan a biztos fogás, akkor lehet tovább próbálgatni. Ami fontos: Ha késsel borotválkozol, midig legyen benned/körülötted nyugalom, és hagyj elegendő időt! Az elején nem ritka, hogy valakinek akár 1 óra is kell, hogy teljesen megborotválkozzon késsel!