Szerintem jól döntöttél a stainless borotvával. Biztos nem vennék kezdőként még egyszer L6-ot, nekem túl kíméletes volt. Edwin Jagger és Mühle borotvák meg nem "komolyabb" készülékek, csak drágábbak. Egyszer leejted, vagy nekiütöd a mosdónak aztán behorpadnak, vagy kitörik a menetes rész a fedlapból. Aztán mérgelődhetsz h mennyibe került. Persze ha ékszerként, vagy gyűjteményi darabként akarod kezelni, akkor rendben van.
Penge választás meg rohadt egyszerű, a legegyszerűbb: zöld Astra, kész, pont. Lehet szórakozni, próbálgatni a hobbi kedvéért, de használatra ez a legjobb. Ha kevés az éle (amit kétlek) akkor ott a Feather, ha meg sok, akkor van választék bőven. Jó, ha tudod, hogy minél gyengébb a borostája valakinek, annál többféle pengét fog neked javasolni.
Kezdőpamacs megint egyszerű: DM-es szinti. 90%-ban azt használom, pedig van nagyobb is, drágább is.
Szappan, krém megint egyszerű: Figaro, Barbon, Arko. Aztán ha ezekkel megy a habképzés akkor lehet kísérletezgetni.
AS meg tökmindegy, aminek tetszik az illata.
A válaszolóknak nézd meg a profilját, hogy mióta fórumtag, kezdőként én is ezt tettem.
Sok sikert!