Szia Detre!
Köszönöm a válaszod!
Tizenegy-két x éves koromban édesapám DE borotvájával kezdtem. Akkor a borotvahabok világa elég volt bőven még :-) Majd húszas éveim végére 24/48 készenléti jellegű beosztásba sikerült bekerülni, akkor nem is igazán volt ez a 3 naponta borotválkozás probléma. Kaptam ilyen ezerkéses micsodákat, de nem nyerte el a tetszésem. Sokba került, mert hamar elveszítette az élét. Február óta viszont hivatali munkarendben szolgálok, így a mindennapi borotválkozás kötelező.
Habosítás: zuhanyzást követően egy hjm borz pamacs, hjm szappan. Attól függően, hogy mennyire vagyok késésben, tálban, vagy arcon habosítva. Mikor időm tengernyi, akkor késsel mindhárom TG irány belefér. A szőrnövekedés iránya a nyakamon jobb és bal oldalon 3-3 féle :-) Szóval, ha oda tudok figyelni, teljesen irritációmentes, bár növekedéssel ellentétesen az állam alatti részt nem igazán akarja vinni ( itt kicsit problémás, hogy a körszakáll miatt a keresztebe irányhoz nem igazán fér el a kés) Persze néha így is megesik, hogy a nyakam kicsit a hajlatban a szőrszálak tövénél piros lesz. 2 körrel teljesen rendben tudok lenni.
Most gondolkozok szappan vásárláson is... A cinke amivel szemezek.
Mégegyszer köszönöm a válaszod!
“A tűzben az az érdekes, hogy alattomos - lopakodik, nyalakodik, aztán a válla fölött hátranéz, és kiröhög. És gyönyörű is, a rohadt életbe. Mint a naplemente, ahogy vörösbe borít mindent maga körül.”