sziasztok!
jöttem újonckodni :-)
nem vagyok már mai gyerek,de sokkéses borotvákon nőttem fel.jóapám egypengés borotváját használtam ugyan a kezdetek kezdetén,de egyrészt nem túl szakszerűen,másrészt ki is dekoráltam vele párszor magam,így jöttek a sokpengés,jó drága változatok.jelenleg a fehér nivea borotvagélt és a hozzá passzoló (szintén fehér) aftershave balzsamot használom egy wilkinson quattro titanium társaságában.a szőröm nem túl erős,nem túl dús az orcámon,amolyan középmezőnybe tartozhatok.ez a fentebbi borotválkozási szett tulajdonképpen bevált nekem,de viszonylag drága mulatság.főleg a pengék a borotvához.nem borotválkozom naponta,csak 2-3 vagy több napos sertét szoktam többnyire leberetválni.a kérdésem,hogy érdemes váltanom egy egypengés változatra,vagy jobb,ha maradok ennél a viszonylag jól bevált hozzávalóknál?
amit még tudni érdemes a történethez,hogy viszonylag érzékeny a bőröm,de nem száraz (inkább zsíros),illetve,hogy nem szeretek különösebben sok időt a borotválkozásra szánni.
beleolvasgattam a fórumba és az ajánlások közül (már,ha érdemes váltanom) a zöld astra pengére,valamelyik yagi pamacsra,figaro krémre gondoltam.ha olcsón szeretnék kijönni,akkor milyen borotvát (legyen ez is yagi?) és aftershavet válasszak szerintetek kezdésnek?
köszönöm előre is a válaszokat!
üdv,
betyár