Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 488671 alkalommal)

Nem elérhető szaggato

• Új tag
  • *
Re: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #525 Dátum: 2013. Március 21. - 20:37:12 »
Engem az AS  (barbon) ébreszt fel reggel. Imádom a kissé csípős, frissítő hatását. :)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #526 Dátum: 2013. Március 22. - 06:44:17 »
Sziasztok!
Kezdő késes borotválkozó vagyok,nézzétek el a agyament kérdésem!Végül is a borotválkozás után mi szükség van arcszeszre?Igaz nem késessel borotválkoztam eddig, de én nem használok semmit csak hideg vízzel leöblítem az arcom és kész!

1-2 alkalommal használtam AS-t, de semmi szükségét nem éreztem soha, így nem használom. Meleg vizes arclemosás és kész. A parfüm mellé nekem teljesen felesleges hogy külön az arcomon legyen egy másik illat.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető szaggato

• Új tag
  • *
« Válasz #527 Dátum: 2013. Március 22. - 07:04:40 »
Ezen a parfüm vs AS dolgon agyaltam Èn is, de a feleségem azt mondja, hogy az AS nem érződik csak közvetlenül az arcomon, és nagyon halovànyan, így Én mellette használom a parfümöt.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #528 Dátum: 2013. Március 22. - 07:19:36 »
Én leginkább úgy kedvelem a procedúrát, hogy borotválkozás után timsó, majd néhány perc múlva lemosom. Ezután valamilyen Cologne következik...  :borz1:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #529 Dátum: 2013. Március 22. - 09:48:41 »
Én leginkább úgy kedvelem a procedúrát, hogy borotválkozás után timsó, majd néhány perc múlva lemosom. Ezután valamilyen Cologne következik...  :borz1:

Hasonló nálam is, de Cologne helyett inkább egy balzsam vagy pre/Proraso, mivel igen...érdekes a bőröm, és reggelente küzdök a kiszáradása ellen.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Suri

• Új tag
  • *
« Válasz #530 Dátum: 2013. Március 22. - 11:39:22 »
Végre eljött a reggel és volt alkalmam kipróbálni a SicTransit-tól tegnap beszerzett pipás borotvát :borotva: Háát nem egy extrasol, az biztos. Babafürdető, aztán a borotvástaliról elhozott fehér Proraso. Annyit még hozzá kell tennem, hogy nem bírtam megállni és a Douglasban beszereztem egy borz pamacsot. 6500ft volt és nem tudtam otthagyni. Amit nem cseréltem le, az a tescoban 500ftért vásárolt borotválkozás utáni Soliteint Platin balzsam, mert az már eleve nagyon bejött. Annyira nem rángatta, nem tépte az arcom, hogy a végén még visszafelé is kiborotváltam :buek: Egyszerűen fantasztikus, ahogy akadály nélkül siklott ez az öreg angol borotva. Az biztos, hogy legközelebb is mennék a talira :sör:

Nem elérhető Suri

• Új tag
  • *
« Válasz #531 Dátum: 2013. Március 22. - 12:04:59 »
Duzzogva 8)   Igazából abba szörnyű belegondolni, mit szenvedtem eddig az egésszel 20 éven keresztül...

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #532 Dátum: 2013. Március 22. - 12:35:32 »
Suri: Örülök, hogy bevált, használd egészséggel!  :sör:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #533 Dátum: 2013. Március 22. - 14:00:13 »
Duzzogva 8)   Igazából abba szörnyű belegondolni, mit szenvedtem eddig az egésszel 20 éven keresztül...

20 éve extrasollal szenvedsz?  ??? :borosta:

Nem elérhető Suri

• Új tag
  • *
« Válasz #534 Dátum: 2013. Március 22. - 21:57:45 »
Durva lenne :)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #536 Dátum: 2013. Március 25. - 19:59:42 »
Ha a bőr jó...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #537 Dátum: 2013. Március 26. - 07:41:54 »
... Ha a pamacs nem otvaros... És ha van ki megcsinalja a GD-t, akkor egészen jó kis kezdő cucc...
Komolyra fordítva. Az eladban azért jobb bizniszt lehet találni sokszor. Szerintem.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #538 Dátum: 2013. Március 26. - 08:46:27 »
... Ha a pamacs nem otvaros... És ha van ki megcsinalja a GD-t, akkor egészen jó kis kezdő cucc...
Komolyra fordítva. Az eladban azért jobb bizniszt lehet találni sokszor. Szerintem.

Nem vitatom, hogy az eladban feltünnek néha jobb ár/érték arányú cuccok, de amire valaki már ott nézelődik, nagy az esélye, hogy tólvan a kezdő szetten.

Nem elérhető kmarcell

• Új tag
  • *
Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #539 Dátum: 2013. Március 30. - 15:37:08 »
Sziasztok!

Én új vagyok a fórumon. Szeretnék egy DE borotvát(késöbb pedig egy kést), most egy gilette power fusion - t használok és az a problémám vele hogy kipattog az Ádám csutkám és annak környéke, bár gilette gélt használtam és nivea AS - t, most mühle aloe verás borotva szappant használok a az illata tetszik de hiába a szappan hiába a nivea AS kipattogok, most beújitottam loreal AS hát... elegem a sok műanyagból. Szeretnék egy DE borotvát mert itt az jött le hogy kiméletes az arc bőrrel, föleg ha nem túl agresszív és a penge is megfelelő, és szeretnék normális borotválkozás segítő szereket.
Remélem tudtok ebben segíteni!

Előre is köszönöm!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici