Boldog Húsvétot kívánok minden Tisztelt Éltársnak!
Nos letelt az első hét a patikai Hidratáló kenőcs tesztjéből. Ennek során elmondhatom, hogy a kutyulmány valóban teljesen illatmentes, illetve az állaga könnyű, homogén. Mondjuk a legutolsó nem meglepő.
Állagra nekem a tégelyes Atrix krém ugrig be, nem tudom van- még ilyen krém egyáltalán...
Az viszont biztos, hogy nagy segítség a kiszáradt arcbőrnek. Már első használatnál éreztem, hogy nagyszerűen hidratál, azóta nem is éreztem száraznak az arcbőröm. Csak az orrom környékén, mert viszont alaposan megfáztam és fújom a zsepiket nyakra-főre. A folyamatos használatnál azonban nem olyan vészes a helyzet, mint máskor. Finom pihe-puha zsepik ide vagy oda, az orromat alaposan kiszárítják ilyenkor.
Egy rossz tulajdonsága van, amit szokni kel, mégpedig az, hogy kb. 10-15 percig eléggé zsíros érzetet hagy a bőrön, ami persze elillan. Éppen ezért, ha ez a tégely elfogy, legközelebb már csak jövő ősszel veszek újabbat. Ha beköszönt a jóidő, már könnyebb krémre kell cserélni.
Kézre próbáltam még, mert ebben a gyönyörű tavaszi mínuszos időben az is hamar kiszárad. Itt is remekül szuperál a krém és a zsíros érzés hamarabb eltűnik.
Összességében nagyszerű krém, érdemes kipróbálni egyszer.
Üdv: Black