Sziasztok urak!
Mióta ide találtam a fórumra azóta megfertőztetek teljesen. Egyre nagyobb a gyűjtemény, egyre több mindent próbálok ki. A héten pl jött egy DVH szappan, DVH Timsó + egy Omega 10066 pamacs.
Gondoltam ki kéne próbálni valami pre-t is. Olvastam itt a mosdókenőcsöt is meg, hogy pre-nek teljesen megfelel valami borotvakrém.
Szóval nem is igazán egyéni recept,de én össze kevertem a mosdókenőcsöt, a nem habzó figaróval, egy kis tégelyben.
Kb fél tubus kenőcs meg annyi figaró, hogy a kézfejemre kenve lehessen enyhén érezni a figaró illatát. Lehet, hogy hülyeség, de nekem így jobban bejön az illat miatt.
Az előbb megvolt a próba is. (Más pre vel nincs összehasonlítási alapom , csak a zuhany utáni, illetve a zuhany nélküli borotválkozással.) Nekem nagyon bejött!! Sokkal jobb volt így mint csak a meleg vizes puhítás után! Csak a szakszerűség végett: (Lord L6 + egy harmadik alkalmas Lord SC penge, DVH szappan)
Meleg vizes arcmosás ,majd felkentem a képemre a krémet, hagytam hatni 2-3 percig, finoman lehetett érezni a figaró illatát addig, majd meleg vízzel lemostam.
Utána semmi illat, így jöhet bármilyen szappan.
Bocsi, hogy hosszú lett