Idézetet írta: Takuun - 2017. Július 22. - 23:45:08Nem illoolajat hanem mentol kristalyt.Gyónd meg, honnan szerezted?
Nem illoolajat hanem mentol kristalyt.
Sziasztok,az utóbbi időben elkezdtem kivörösödni a használt AS-ektől. Szeretnék valami bio verziót kipróbálni, ami fertőtlenít, de nem marja le a bőröm. Almaecet alapú cuccok kizárva. Van valakinek erre receptje?
Idézetet írta: rozsdás bökő - 2017. Október 23. - 19:47:20Sziasztok,az utóbbi időben elkezdtem kivörösödni a használt AS-ektől. Szeretnék valami bio verziót kipróbálni, ami fertőtlenít, de nem marja le a bőröm. Almaecet alapú cuccok kizárva. Van valakinek erre receptje?En csinaltam nemreg egy eleg egyszerut:50 ml vodka25 ml varazsmogyoro3 ml glicerin20 csepp illoolajA vodkaban keves az alkohol, valoszinuleg kellene bele egy keves gyogyszertari 70%-os is, es ugy pontyo.
Idézetet írta: szekelya - 2017. Október 23. - 20:34:30Idézetet írta: rozsdás bökő - 2017. Október 23. - 19:47:20Sziasztok,az utóbbi időben elkezdtem kivörösödni a használt AS-ektől. Szeretnék valami bio verziót kipróbálni, ami fertőtlenít, de nem marja le a bőröm. Almaecet alapú cuccok kizárva. Van valakinek erre receptje?En csinaltam nemreg egy eleg egyszerut:50 ml vodka25 ml varazsmogyoro3 ml glicerin20 csepp illoolajA vodkaban keves az alkohol, valoszinuleg kellene bele egy keves gyogyszertari 70%-os is, es ugy pontyo.Köszönöm!Csodamogyorót még nem tudom, honnan szerzek, de majd csak találok.