No, jelentem, megvolt az parfümtúra.
Eucrist kirpóbáltam: nagyon nem jött be
Ellenben a Montale Fougeres Marine viszont nagyon. Tökéletes. Természetesen nem volt készleten
majd januárban kell visszanéznem
Így kínomban átmentem a szemben lévő Douglasba egy Tommy Hilfigerért... Annyira nem vagyok feldobva, mert a Montale-k után ezek a -elnézést a szonbságért- ezek kommersz cuccok (Armani, Boss, stb) halovány kölninek tűntek. Pláne, hogy csak "eau de toilette"-k...
A Montale elképesztő. Tekintve, hogy "eau de parfum", tényleg elég volt egyetlen fújás ahhoz, hogy érezhessem, viselek egy illatot, fantasztikus érzés volt! A barátnőm, mikor megszagolta, úgy nézett rám, hogy tudtam, nagyon nem fogunk ma unatkozni
Ami még érdekes élmény volt számomra, az a Montale Black Aoud. Elsőre nem volt bizalomgerjesztő illat, de bőrre felvíve elkezdett átalakulni: egy óra kellett neki, de végül kifejlődött és szintén elképesztő illatot produkált. Még sosem tapasztaltam ilyen jelenséget korábban, na, de nem is volt még "igazi" parfümöm...
Szóval szerintem ezek teljességgel megérik az árukat.
Csak lenne raktáron, amit szeretnék, grrr... Sajnáltam is az eladó lányokat, mert egy női Mpontale-t is akartam volna venni, de az sem volt...