Tankraid!
1. Az idősebb jogán: Kérlek ne hivatkozz családi helyzetekre, mert ( és itt nehogy azt véld, hogy érzéketlen vagyok, mert nem, sőt! Három gyermek apjaként büszke vagyok rájuk ) maximum szánalmat, s nem barátságot szerzel az emberek érzéseiből. S maró gúny tárgyává is tehetnek érte. S én nem akarlak bántani.
2. A tesztjeid: Nekem tetszenek, nem vagyok kémikus, más a végzettségem, tanultam ezt-azt, de kémiához láma vagyok. Viszont élvezettel olvasom leírásaidat, néha sikerül annyira képletesen érzékeltetned, hogy szinte érzem a kezemen a habját, orromban az illatát. Olyan szappanoknak, amiket én személy szerint bizonyosan, nem vennék meg.
De jó elolvasni a külcsínhez, mekkora belbecs szorult.
3. Konfliktuskezelés: Sajnos nem vagy ennek még a mestere, - ne bántódj meg, mindenki így indul, s lassan évek alatt alakul ki, nem véletlen nevezik az idősebb korosztályt bölcsebb, megfontoltabbnak. - de ez tanítható, s tanulható. Ha minden rosszabb hangsúlyra kardot rántasz, nevedhez hűen, mint egy középkori lovag ( ha már a neved a Madách Imre : Az ember tragédiája, Bizánc képében lovagi Ádámot testesíti meg ), akkor elég hamar a fórumon kívül találod magad, de hidd el, sem az adminok, és nem is mi utálunk ki, hanem magad fogod úgy vélni, hogy neked nincs itt keresni valód. Pedig ez nagyon sajnálatos lenne, elvesztenénk egy szerethető, lelkes fórumtársat, mert ha visszaolvasol, mindenki szeretettel fogadja az írásid, itt barátokra leltél, mentorokra akadtál.
Mi - és bizton mondom mindenki nevében -
NEM AKARUNK ELÜLDÖZNI, SŐT! Itt beleszaladtál pár olyan tenyeresbe, amit nem akartak adni. Csak kedves élvtársak néha nem találják - mint ahogy általában én sem - a megfelelő összhangot a szavak közt, így fordulhat elő, hogy egy baráti csípés, egy segítő szándékú hozzá szólás, mély sebeket okoz. Se az amit bizton állíthatok, senki sem akart neked fájdalmat okozni!
A szappan tesztjeid, mellesleg hiánypótlóak. A kartársak csak élcelődtek, s nem leszóltak, de sajnos igen, egy-egy poszt súrolta a kellemetlen válaszok határát.
Én most neked békejobbot nyújtok Tankraid lovag! Elfogadod?