Tanácsot kérnék: pamacsot keresek, következő szempontok szerint (fontossági sorrendben):
Gerinces. Arcon habosítok, mindent (szappant feldörzsölöm a borostára), fontos hogy a szőrszálakat elemelje a pamacs a bőrömről, és szeretem ha finoman masszírozza az arcomat. Nem gond ha egyesek szerint "szúrós", erre nem vagyok érzékeny.
Relatíve igénytelen. Viselje el ha néha egy hotelben borotválkozás után kap 10 percet száradni, aztán bekerül a bőröndbe és mondjuk 10 óra múlva kap megint szabad levegőt. Ne legyen egyéb ápolási igénye. Tartót nem kap. Nyele lehetőleg műanyag.
Nem drága. €30 alatt, de ha €20 alatt akkor még jobb. Kb az a motiváció hogy ha elhagyom akkor ne sajnáljam annyira, nem luxuscikket akarok hanem használati tárgyat.
Persze alap hogy jó habot készítsen, ezt külön le se írtam... Jelenleg Mühle Silvertip Fibre a kedvenc, de az az utolsóba nem fér bele. Ha nem tudtok javasolni a fentinek megfelelőt, akkor lesz egy másik ilyen, de szívesen kipróbálnék vmi mást is. Sörtét is. 23±2mm körülire gondoltam. Kösz előre is a segítséget.