Szerző Téma: Pamacsokról általában  (Megtekintve 803304 alkalommal)

Nem elérhető Ostor

• Törzstag
Re:Pamacsokról általában
« Válasz #2115 Dátum: 2013. Május 10. - 08:56:05 »
Teljesen egyetértek veled Kunúr :) , bár ebben a témában Fontibá tudna mesélni mert neki aztán van miből válogatni, árban minőségben egyaránt.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2116 Dátum: 2013. Május 10. - 09:03:24 »
Évekig csak a borzra esküdtem. Aztán megtanultam pamacsolni. Most van egy Tubby2-m (egy 10-ésrt vettem a győri maffiától, ráadásul a first class quality); meg egy O1137 és az én felhasználási szokásaimnak és igényeimnek tökéletesen elegek. Nagy-nagy ritkán a malacka hullajt egy-egy szálat, de kb. ennyi.
Egyébként csak azért mondtam el ezt, mert nagyjából ez a középkategória a pamacsokból, és vettem vagy 5 pamacsot feleslegesen, mire idáig eljutottam. És mókus, igen, határozottan igen, kell rá több, mint egy tízes ha rendes borzot akarsz venni.

Kuni, honnan rendelitek a Tubby-kat?
Sheffield-England

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #2117 Dátum: 2013. Május 10. - 09:08:16 »
Mondom, én Győrből.
Feladtam a hirdetést a Keres-ben, 10 perc múlva csörgött a telefon, névtelen szám; "szimpatikus" úriember mondott egy "szimpatikus" hajnali fél 3-as időpontot egy "szimpatikus" helyen. Mikor odaértem a pamacs le volt téve a semmi közepén, majd másnap jött még egy telefon, ahol lediktálták egy san salvador-i offshore cég bankszámlaszámát. Hát, én ennyit tudok hozzátenni.  :crazy:

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #2118 Dátum: 2013. Május 10. - 09:12:43 »
Amúgy a NF Tubby-k szerintem az eredeti forrásból eredeti áron is jó vételek.
Szerintem 3 pamacs elég: egy nagy floppy borz, kis tömött borz, meg egy malac.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #2119 Dátum: 2013. Május 10. - 09:17:49 »
Persze ha sokat utazgat az ember, akkor kicsit át kell értékelni. Nekem van otthoni borz, otthoni desznyó, utazós borz, utazós coca.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #2120 Dátum: 2013. Május 10. - 09:18:59 »
Én még mindig malacozok,  most Omegát rendeltem, de halványan hajlok a borz felé, kérem ez egy életen át tartó fejlődés! :hurra:
Sheffield-England

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #2121 Dátum: 2013. Május 10. - 10:00:36 »
Persze ha sokat utazgat az ember, akkor kicsit át kell értékelni. Nekem van otthoni borz, otthoni desznyó, utazós borz, utazós coca.
Én elég sokat utazok, és mindezidáig jól megvoltam a Mühle Silvertip Fibre-el, otthonra és utazáshoz is, csak a kíváncsiság visz egy újabb pamacs felé.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #2122 Dátum: 2013. Május 10. - 10:13:08 »
Mondom, én Győrből.
Feladtam a hirdetést a Keres-ben, 10 perc múlva csörgött a telefon, névtelen szám; "szimpatikus" úriember mondott egy "szimpatikus" hajnali fél 3-as időpontot egy "szimpatikus" helyen. Mikor odaértem a pamacs le volt téve a semmi közepén, majd másnap jött még egy telefon, ahol lediktálták egy san salvador-i offshore cég bankszámlaszámát. Hát, én ennyit tudok hozzátenni.  :crazy:

:fetreng:
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2123 Dátum: 2013. Május 10. - 10:50:03 »
Uhh, akkor ez a leírás alapján hasonló lehetett, mint az ominózus Ombre-val történő Futur - készpénz csereügyletem a borsodi pusztában... :futyul:

Mondom, én Győrből.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető peter.agardi

• Tag
« Válasz #2124 Dátum: 2013. Május 10. - 10:59:58 »
Mondom, én Győrből.

számlát kaptál?

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #2125 Dátum: 2013. Május 10. - 11:01:05 »
Mondom, én Győrből.

számlát kaptál?

...számlát nem, csak 2 napot befizetni meg egy kisujjat borítékban  :fetreng:

Nem elérhető peter.agardi

• Tag
« Válasz #2126 Dátum: 2013. Május 10. - 11:03:25 »
...számlát nem, csak 2 napot befizetni meg egy kisujjat borítékban  :fetreng:

Aztán ha nem ment volna az utalás akkor

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #2127 Dátum: 2013. Május 10. - 11:29:13 »
Azért pamacs beszerzésekor ne felejtkezzünk el a custom pamacsokról sem.
A TGN és a WD oldalakról jó kötegek szerezhetők be.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2128 Dátum: 2013. Május 10. - 14:24:35 »
Ja, jó hullajtósak. Nálam a TGN és a WD silvertip is hagy el még egy-két (TGN inkább 3-4) szálat. ;D

Én itt a fórumon vettem egy állitólag TGN-es köteget, nekem eddig nem volt problémám a hullással, pedig már vagy 50 borortválkozáson túl van

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #2129 Dátum: 2013. Május 10. - 15:01:15 »
Az általam vásárolt TGN silvertip először szinte egyáltalán nem hullatta magát. Gondosan ápoltam, fejjel lefelé szárítottam, néha megmostam a haját, kapott balzsamot is, mindig szárazra töröltem a nyelét, három-négynaponta használom, így volt ideje kiszáradni. Most meg kb. egy hónapja minden borotválkozásnál 4-5 szálat hullat. Úgy bepipultam, hogy azóta a talpán szárad a kis disznó borz.  :wiggle:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici