Évekig csak a borzra esküdtem. Aztán megtanultam pamacsolni. Most van egy Tubby2-m (egy 10-ésrt vettem a győri maffiától, ráadásul a first class quality); meg egy O1137 és az én felhasználási szokásaimnak és igényeimnek tökéletesen elegek. Nagy-nagy ritkán a malacka hullajt egy-egy szálat, de kb. ennyi.Egyébként csak azért mondtam el ezt, mert nagyjából ez a középkategória a pamacsokból, és vettem vagy 5 pamacsot feleslegesen, mire idáig eljutottam. És mókus, igen, határozottan igen, kell rá több, mint egy tízes ha rendes borzot akarsz venni.
Persze ha sokat utazgat az ember, akkor kicsit át kell értékelni. Nekem van otthoni borz, otthoni desznyó, utazós borz, utazós coca.
Mondom, én Győrből.Feladtam a hirdetést a Keres-ben, 10 perc múlva csörgött a telefon, névtelen szám; "szimpatikus" úriember mondott egy "szimpatikus" hajnali fél 3-as időpontot egy "szimpatikus" helyen. Mikor odaértem a pamacs le volt téve a semmi közepén, majd másnap jött még egy telefon, ahol lediktálták egy san salvador-i offshore cég bankszámlaszámát. Hát, én ennyit tudok hozzátenni.
Idézetet írta: KunEmber - 2013. Május 10. - 09:08:16Mondom, én Győrből.Feladtam a hirdetést a Keres-ben, 10 perc múlva csörgött a telefon, névtelen szám; "szimpatikus" úriember mondott egy "szimpatikus" hajnali fél 3-as időpontot egy "szimpatikus" helyen. Mikor odaértem a pamacs le volt téve a semmi közepén, majd másnap jött még egy telefon, ahol lediktálták egy san salvador-i offshore cég bankszámlaszámát. Hát, én ennyit tudok hozzátenni. számlát kaptál?
...számlát nem, csak 2 napot befizetni meg egy kisujjat borítékban
Ja, jó hullajtósak. Nálam a TGN és a WD silvertip is hagy el még egy-két (TGN inkább 3-4) szálat.