Elkészültem én is a saját gyártású pamacsommal. Még egy hozzá méltó állványon töröm a fejem...
Elkészültem én is a saját gyártású pamacsommal. A köteg TGN 24mm, silvertip. A nyél anyaga cocobolo.A nyelet saját terv alapján (az ihletet az Aqua di Parma pamacs adta ), édesapám egy esztergályos barátja készítette el. A finom csiszolást magam végeztem kézzel. A beeresztés munkalapolajjal történt, kb. 25-ször. Végül kapott egy enyhe polírt. Azt gondoltam, ez jól áll ennek a fatípusnak.Eddig egyszer használtam, szerintem még nagyon sokáig fogom. (Egyébként a gagyi Balea pamaccsal is kiválóan tudtam borotválkozni. Néha hullott, meg nem volt elegáns. )Még egy hozzá méltó állványon töröm a fejem...
Áááá, nem. Sőt, most már annyira mérges vagyok a pamacsomra a szőrhullatása miatt, hogy nemhogy állványt nem kap, a talpán szárítom. Egy ideje összeszedte magát kicsit.
Szia, inkább azt kérdeznénk, melyik best badgert? Merthogy ez marhára nem egységes kategóriát jelöl... Fontos lenne tudni, hogy melyik gyártó best badger kötegét vagy pamacsát nézted ki.
haló! akinek irritációra hajlamos bőre van (érzékeny?) annak érdemes best badger-t venni? mennyire szúr ő, mit kell tudni róla? ha valaki kérdezné: Barbon borotvakrémhez lenne.
neroli megbízható? nem hullik ki a szőr a pamacsból? meg a nő mondta ott, hogy ha a talpán állítva tartom itthon, hullani fog.. van ennek értelme, miért hullana így mint amúgy? #EdwinJagger
Idézetet írta: davekid - 2013. Augusztus 22. - 16:00:01neroli megbízható? nem hullik ki a szőr a pamacsból? meg a nő mondta ott, hogy ha a talpán állítva tartom itthon, hullani fog.. van ennek értelme, miért hullana így mint amúgy? #EdwinJaggerNem azért hullik. Viszont érdemes rendesen kiszárítani, az pedig "fejjel lefelé" a legjobb. Akkor szépen kifolyik minden, nem marad az alapjánál. Bár onnan is kiszárad, csak sokkal lassabban.