A Whippeddogos pamacsok mellé kaptam egy Bald Frog borotvaszappan mintát (egy nyugalmazott amcsi repülőstiszt kézműves vállalkozása), "arabian hooka" illatban. Sima, jó kis glicerinszappan, mindenféle bőrápoló összetevővel - nagyon kellemesen hagyta az arcot, Gillette Super Thin + Slim Adjustable kombináció mondjuk nem is az irritációjáról híres. Kíváncsi vagyok, késnél hogy működik. Jól ken, jól párnáz, tök jó. Elvileg a pacáktól lehet rendelni e-mailen. Ő 8 dollárért ad egy 100 g-os adagot, a Whippeddogon 30 g-ja 4 dollár, erre Larrynél 1-2 dollár szállítás jön, a Bald Frogos pacák a jó ég tudja mennyit számol postára.
Az arabian hooka illat "arabos", de az édeskésebb vonalból, nem olyan fanyar, mint a Nanny's Silly soap arabos verziója. Nem túl tartós, de borotválkozás közben kellemes.
Sajnos a kemény glicerinszappan megdolgozása, majd arconhabosítása további 10 szálat követelt az immár 3-jára használt fehérnyelű pamacstól... ajaj. Még néhány használatot adok neki, ha továbbra is ilyen ütemben hullik, sajnos reklamálnom kell Larrynél. Csak az a baj, hogy gondolom bizonyítás végett vissza kell küldeni. Igen, igen, olvastam Qka és a Simpson esetét, csakhogy ez az ecset 28 dollárba fájt (19 + posta + mélyebbre fúrás munkadíja), talán megéri a procedúra, nem úgy, mint a 100+ dolláros Simpsonnál.