Sziasztok!
A héten vásároltam 1 Figaró, 1 Barbon és 1 Derby Lux borotvakrémet. Kihagyhatatlannak éreztem az ára miatt (egyik sem volt több, mint 250 Ft). Eddig csak a Figarót használtam és ez az 1 alkalom meggyőzött. Legalább olyan hatékony volt a borotválkozás vele, mint az EJ Sandalwood és az EJ Aloe Vera szappanokkal. Kétnaponta, 3 körösen borortválkozom, és az első körben (szappantól/krémtől függetlenül) mindig kellemetlenül húzza a penge a borostát. Ez a Figaróval is így van sajna, de összességében simább tapintást eredményez a használata. Az instrukció szerint kb. 1,5 cm krémet kell egyszerre kinyomni és habosítani. Én ezt 3x csinálom meg a 3 körhöz, és így picit időigényes a folyamat, de ezt már megszoktam, mert szappannal sohasem tudtam egyszerre kikeverni annyi habot, hogy az 3 körre elegendő legyen. Mindenestre a Figaró illatával és ár/érték arányával teljesen elégedett vagyok, és kifejezetten örülök, hogy magyar terméket használhatok. Csak ajánlani tudom azoknak, akik abszolút kezdők a témában, és nem szeretnének egyből egy drágább krémmel indítani.