Srácok mindenkinek kösz a segitséget, bár még nem látom az alagút végén (barlangban) a fényt de már tudom milyen irányba tapogatózzak. Azt hiszem ahogy YOEE is irta a cseppálló/vizálló kompakt gép lesz belőlle, ahogy látom minden gyártónak van 1-2 ilyen modelje. A haverem aki nagy fotós ő a Nikon-t ajánlotta (talán AW100) vagy valami ilyesmi. Az itteni ára(Románia) kb. 80 ezer. Ez tud valami úri huncutságot is hogy GPS, vagy mi a szösz, de 2 okból sem használnám: 1. hülye vagyok hozzá, 2. a barlangokban nem igazán szokott GPS jel lenni(bár a bejáratuk GPS kordinátáit nem lenne hülyeség rögziteni). Láttam még Fuji-t, Olympust olcsóbban, nekem azok is szimpatikusnak tűnnek. Ja meg BENQ-t is, amitől egy kicsit azért idegenkedek.
Ja és egy döntő tényező lehet, hogy lehet-e valamelyiket multiban vagy Mediamarkt jellegű üzletben kapni, ugyanis a fizum egy részét ajéndékutalványban kapom és azt ott levásárolhatnám.
Tehát továbbra is nyitva áll kérdés, hogy csepp/vizálló kategóriában mit ajánlottok, illetve mi van pro vagy kontra egy egy márkával kapcsolatosan.