sanyi- ezt tudjuk, mindenki egyetért. Továbbá az élet maga felelőtlen, nem kell ehhez az utakra menni.
De jogkövetésről volt szó, ahol mindegy, hogy milyen mértékű a szabálysértés, az már szabálysértés, a szabályt valaki azért találta ki, mert elvileg az lenne az optimális. Elvileg a többségnek a nagy halmazban.
Pont oda akartam kilyukadni, hogy ha az ember ésszerűen lépi át a határokat, odafigyelve mindenkire és a környezetésre, és ha a technika és a szakértelem is adott, akkor nincs akkora gond. Ez a 250 tényleg agyatlannak tűnik, de még én sem éreztem vészesnek ott és akkor, de én mondjuk könnyen beszélek, mert ott ültem, pedig az anyósűlésen minden másfélszer durvábbnak tűnik. Hozzáteszem, hogy hozzá vagyok szokva a sebességhez egy évet majdnem minden szabadidőmet a Hungaroringen töltöttem.
Nyilván "érdekes" szitu adódott volna, ha hirtelen kiugrik elénk egy macska vagy egy ember. Erre írtam azt, hogy ha én vezetnék egy ilyen esetben, lehet nagy gond lenne, ha viszont egy igazi profi, neki van egy 6-ik érzéke is, ami nekünk nincs. Nyilván ha egy tehén lepottyan elé az égből akkor teljesen mindegy, de erre meg kicsi az esély. Szóval ahogy én láttam egyáltalán nem totál agyatlanság, de nyilván hordoz magában rizikókat, de jóval kevesebbet, mint mondjuk, hogy megvágod magad mondjuk késes borotválkozás közben.
fbp- nem hiszem, hogy emberemre akadtam... :-) akinek S8-a volt tükörfóliázott üvegekkel, ne viccelj már!
A "nagyjából 30" is azt súgallja, hogy volt az már 50 is!
No ezen nem is akarok vitázni, egyértelmű...nyilván gond nélkül lehetett ott menni. Amit írtál a szocializációról és a gyereknevelésről avval teljesen egyet értek, ne a hülyeséget lássa a gyerekünk. Azonban úton-útfélen ezt látja! és sajnos azt nem Tőlünk!, az alkalmazkodás pedig ösztönszerű és kötelező is, különben eltiporják majd... A kőműveseket magyarul nem kell kifizetni, megrendelni ha 8000Ft-os órabérér dolgoznak. Nincs más megoldás... azonban ez vezet oda, ahol most tart ez a világ. Rafkós vállalkozók, hobbicsempézők, stb.