Nem feltétlen kell azt lecserélni, Penge és én pl. szarvasipártiak vagyunk.
Jelentem már nem!
A cégnél még szarvasival jön le a nedű, de már messze nem a kedvenc, és hamarosan ezt is ugyanarra a sorsa fogom juttatni, mint az otthonit.
Nálunk is központi kérdés a reggeli gyors, finom, erős kávé. Jó pár hónapja vettem egy
ilyen Saeko automatát, még tavaly nyár óta néztük nem kapkodtuk el és próbálgattuk a különböző gépeket, igazából nagyon utánamentünk, mert a kávé szívügy.. A tapasztalatunk az, hogy tényleg nem kell 200e-ért venni, amit én vettem használtan végül, hatalmas alkuval a töredékéért hoztam el... Az újkori ára ennek is 180e volt... A szempont a jó kávé és a kényelem, ebben egy ilyen gép verhetetlen otthoni használat esetén. Egy gombnyomás és 20mp múlva issza is az ember a jó krémes, habos kávét. Ráadásul olyat, amit a szarvasi még ha hülyére is feszül, sem tud csinálni. Ezekben az automatákban, minden testre szabható, úgy mint a darálás finomsága, a hőfok, a nyomás, a kávé mennyisége, és ennek tetejében még egy halom dolog programozható.(Egyébként itt a kulcs, hogy mindenki belője a saját szájízére), de ez a gép alapból is 10 pontos kávét főz kávét főz.
Én ilyet ajánlok mindenkinek, akinek van erre kis ideje utánamenni, ill. pénze, de tilos újat venni. Tizedáron( vagy rosszabb esetben féláron) is ugyanazt nyújtja egy használt. Persze ha szerelni kell, akkor akár lehet vészes... Igazából egyszer ittam ennél kiemelkedően jobb kávét, de ott nem a gép tehetett az ügyről, hanem a kávé volt nagyon spéci, és persze drága... Ugyebár ha tudod, hogy most 200 dodós kávét iszol, attól finomabb lesz...
(Voltam már így szivarral is...)