Google:
"hogy az sten véreres..be lehet az, hogy a utóbbi 1 évben, a cégnél lassan az ÖSSZES Vargáné és tsa táppal szerelt gép tápboom-mal elszáll ?!... Az első 2-nél csak röhögtem, "jah, jó kis magyar kacat", aztán a negyedik-ötödiknél már kezdtem ideges lenni, mert a kurva táp tönkrebaszta az egész kibebaszott gépet procistól, alaplapostól, vinyóstól mindenestül... és akkor persze a sok idióta nőnek nem lehet megmagyarázni, hogy "jajj mi lesz, több évi anyag elveszett, jaaaajjj" - "há mé nem mentetté bazmeg"
most tartunk ott, hogy egy jó nagy hp-s nyomtató dobozában csak szar VargTsa tápok vannak, és most van félig...
a nagyon durva az volt, amire 1ébként jól bepörögtem, hogy rencergazda munkatársam gépe mögött variáltam a szekrényben, eccercsak kurvanagy durranás, és a fejem mellett kb 2 centivel, pont a szemem magasságában utánégetővel elhúzott pár kondi belső/külső/láb anyámkinnya... a táp elkezdett füstölni, de mint az állat, én meg csak ott álltam, le voltam merevedve, asse tuttam micsináljak, burítsak bele egy vödör vizet, de nincs is vödröm.... má majdnem kiléptem a poroltóér, amikor kicsit alábbhagyott a füstokádás, közbe zizegett, meg mintha égett volna belül, de aztán megadta magát. A poén az egészben, hogy HÁLA az atyaúristennek, semmi nem viselte meg, pedig volt a gépben 3 vinyó,cd-rom,író,streamer,ATIagp,scsi-vezérlő, 256ram, hangkütyü.
DE MICSINÁLOK, HA KIBASSZA A SZEMEM, és ETTŐL VAKULOK MEG?
VAGY KÁROSODIK a szaruhártyám, kurvaannyukba!!!
úgyhogy így figyeljen mindenki a VARGÁNÉ és TSA tápra, ha valaki talál a gépében ilyen szarfost, még MA szedje ki a saját érdekében!!! komolyan, mosmá beszélek a főnökkel, vagy jelentsük fel őket, vagy ijesszünk rájuk egy perrel...
hülye Vargánya kurva, mé tápot csinál, mé nem inkább babfőzeléket konzervol, csába má... "
(2001.)
lol