Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1459149 alkalommal)

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #4395 Dátum: 2012. Szeptember 02. - 22:13:27 »
Illetve a legendás Vargáné és Társa  :fetreng: :fetreng: :fetreng:

ők káposztafőzésben utaztak?  :fetreng:
... a nyúlon túl?

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #4396 Dátum: 2012. Szeptember 02. - 22:24:54 »
Khm, az a dal úgy szól, hogy asszongya: "Hejj Vargáné, pálinkát főz!..."

ők káposztafőzésben utaztak?  :fetreng:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #4397 Dátum: 2012. Szeptember 02. - 22:28:41 »
Google:

"hogy az sten véreres..be lehet az, hogy a utóbbi 1 évben, a cégnél lassan az ÖSSZES Vargáné és tsa táppal szerelt gép tápboom-mal elszáll ?!... Az első 2-nél csak röhögtem, "jah, jó kis magyar kacat", aztán a negyedik-ötödiknél már kezdtem ideges lenni, mert a kurva táp tönkrebaszta az egész kibebaszott gépet procistól, alaplapostól, vinyóstól mindenestül... és akkor persze a sok idióta nőnek nem lehet megmagyarázni, hogy "jajj mi lesz, több évi anyag elveszett, jaaaajjj" - "há mé nem mentetté bazmeg"

most tartunk ott, hogy egy jó nagy hp-s nyomtató dobozában csak szar VargTsa tápok vannak, és most van félig...

a nagyon durva az volt, amire 1ébként jól bepörögtem, hogy rencergazda munkatársam gépe mögött variáltam a szekrényben, eccercsak kurvanagy durranás, és a fejem mellett kb 2 centivel, pont a szemem magasságában utánégetővel elhúzott pár kondi belső/külső/láb anyámkinnya... a táp elkezdett füstölni, de mint az állat, én meg csak ott álltam, le voltam merevedve, asse tuttam micsináljak, burítsak bele egy vödör vizet, de nincs is vödröm.... má majdnem kiléptem a poroltóér, amikor kicsit alábbhagyott a füstokádás, közbe zizegett, meg mintha égett volna belül, de aztán megadta magát. A poén az egészben, hogy HÁLA az atyaúristennek, semmi nem viselte meg, pedig volt a gépben 3 vinyó,cd-rom,író,streamer,ATIagp,scsi-vezérlő, 256ram, hangkütyü.
DE MICSINÁLOK, HA KIBASSZA A SZEMEM, és ETTŐL VAKULOK MEG???? VAGY KÁROSODIK a szaruhártyám, kurvaannyukba!!!

úgyhogy így figyeljen mindenki a VARGÁNÉ és TSA tápra, ha valaki talál a gépében ilyen szarfost, még MA szedje ki a saját érdekében!!! komolyan, mosmá beszélek a főnökkel, vagy jelentsük fel őket, vagy ijesszünk rájuk egy perrel...

hülye Vargánya kurva, mé tápot csinál, mé nem inkább babfőzeléket konzervol, csába má... "

(2001.)

lol

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #4398 Dátum: 2012. Szeptember 03. - 15:30:36 »
Nahát, ekkora pörgést, mint ami ma van! Van egy olyan gyanúm, hogy a fórum felhasználók nagyobb része tanár  :crazy:
Mer'?

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #4399 Dátum: 2012. Szeptember 03. - 16:18:14 »
Használd a grub bootmanagert hogy dual bootos géped legyen. Egy idő után meg rájössz hogy a rövidke levélért nem bootolsz újra a jó szar winfosra.

Én anno végiggondoltam hogy a linux-al töltött ""pö...lés" óráit felszorzom egy óradijjal több jön ki mintha egy img-ből a winost szűk évenként újratelepítem. A memória és vinyó árak meg a bányász béka bokája alatt van. Tehát az erőforrás igény nem érdekes. Azért egy emu alatt futtatott alkalmazás stabilitás és erőforrás igénye sem egyszerű kérdés

Valamit félreértettél, itthon ubi van fenn, kb. már 2 éve, CAD-et itthon csak "szórakozásból" akartam használni, de mivel többszöri próbálkozásra sem tudtam életre kelteni, ezért nem is foglalkoztam vele tovább (Autocad, Solidedge, Sloidworks, ProE volt a próbálkozás tárgya), esetleg lehetne próbálkozni NX-el, de azt meg annyira nem kedvelem, és spec. nem találtam belőle "nemfizetős" verziót...

Laptopomon XP van, de azt meg szökőévben 1x kapcsolom be (pl. ha Abevjava kell...)

Ja, és nem vagyok tanár!  :fenek:
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #4400 Dátum: 2012. Szeptember 03. - 17:05:47 »
no speciel az abevjava-t már használtam linux alatt (igaz jópár éve) és gond nélkül ment.

és én sem vagyok tanár  ;D

szerk: az abevjava most is megy linux alatt...
... a nyúlon túl?

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #4401 Dátum: 2012. Szeptember 03. - 20:37:37 »
no speciel az abevjava-t már használtam linux alatt (igaz jópár éve) és gond nélkül ment.

és én sem vagyok tanár  ;D

szerk: az abevjava most is megy linux alatt...

Nekem nem sikerült működésre bírnom, majd megkérdek egy hozzáértőt, hogy lehet....
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4402 Dátum: 2012. Szeptember 03. - 21:35:50 »
...én tanár vagyok... és linuxot csak szerveren használok, de ott csak azt.
Itthon többek közt a TV-kártya miatt nincs Ubi (meg persze egy csomó kis hasznos progi miatt).
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #4403 Dátum: 2012. Szeptember 03. - 23:58:59 »
Nekem nem sikerült működésre bírnom, majd megkérdek egy hozzáértőt, hogy lehet....

lehet, hogy a jre hiányzik, vagy valami openjdk van és nam az Oracle féle, vagy valami nincs jól linkelve.

nálam maga az abevjava mindenféle küzdelem nélkül klikk-klikk-klikk alapon simán települt és működött (a javawebstart-os telepítőt használtam a progihoz is és az űrlapokhoz/manuálokhoz is)...
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #4404 Dátum: 2012. Szeptember 04. - 00:20:27 »
lehet, hogy a jre hiányzik, vagy valami openjdk van és nam az Oracle féle, vagy valami nincs jól linkelve.

nálam maga az abevjava mindenféle küzdelem nélkül klikk-klikk-klikk alapon simán települt és működött (a javawebstart-os telepítőt használtam a progihoz is és az űrlapokhoz/manuálokhoz is)...

Nekem is lenne egy tippem Imi, mivel kicsit rosszul oldották meg a frissitéseket és nem hiszem, hogy a probléma platform specifikus lenne ( windows-on egyes 3rd parti keretproginál görcsöl, linuxon nincs tapasztalatom). Ha a gépen fel van telepítve egy régebbi java verzió, nemrégiben még ráfrissítés esetén a régit is fent hagyta. ( oracle-s java oldalán eldugva, kisbetűkkel mindenesetre ott van, hogy a régit minden esetben szedd le)  Mindenesetre nálam minden második javát igénylő program "meghülyült" amíg egy régebbi verzió a jre-ből is fent volt. Csak egy tipp, de meg fogja oldani.   

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #4405 Dátum: 2012. Szeptember 04. - 00:49:27 »
linuxon relatíve egyszerű a helyzet, akáthány jre fent lehet, mindegyik lakik egy könyvtárban és ahova a java/javaws parancsok linkelve vannak, az a jre van használatban. Összeakadással még nem volt gondom, ellenben alapból a debian (és gondolom az ubuntu is) csak openjava-t tartalmaz (amivel például az eclipse sem igen szeret futni), az oracle-s verziót kézzel kell letölteni, kicsomagolni és a linkeket beállítani.
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4406 Dátum: 2012. Szeptember 04. - 09:36:53 »
minél jobban bonyolítsuk el a dolgokat, mert akkor olyan okosságnak tűnik az egész  :crazy:
Én is így vagyok a komolyzenével.  ;)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #4407 Dátum: 2012. Szeptember 04. - 10:07:57 »
linuxon relatíve egyszerű a helyzet, akáthány jre fent lehet, mindegyik lakik egy könyvtárban és ahova a java/javaws parancsok linkelve vannak, az a jre van használatban. Összeakadással még nem volt gondom, ellenben alapból a debian (és gondolom az ubuntu is) csak openjava-t tartalmaz (amivel például az eclipse sem igen szeret futni), az oracle-s verziót kézzel kell letölteni, kicsomagolni és a linkeket beállítani.

Emlekeim szerint a java.com-rol siman egy .deb csomagkent lejott a szukseges java kornyezet. Nem kellett semmi extra beallitassal veszodni. Feltoltam a deb-et es orombodogtag.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #4408 Dátum: 2012. Szeptember 04. - 10:51:31 »
Komolyzene alatt mit értesz? Több 100 évről beszélsz. Ez így nem elég! Tessék pontosítani!
Számomra érthetetlenek azok a kis biszbaszok ott a vonalak között... az egész csak szemfényvesztés... hogy komoly fizetéseket vehessenek fel egy kis klimpírozásért.

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #4409 Dátum: 2012. Szeptember 04. - 11:17:09 »
Na, az egy kis klimpírozást, azt tessék utánacsinálni! Mondjuk Richter, Kocsis, Gould, Argerich után... Vagy, más területen monnyuk O.Peterson után, aki nem csak jazzt, de klasszikus zenét is játszott. Nem szeretem egyébként a komolyzene kifejezést, maradnék a klasszikusnál - sok minden van benne, ami nem komoly, oszt mégis klasszikus.

egy megrögzött Bartók rádió hallgató végletesen elfogult véleményét hallották.
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici