+1
Erre írtam azt, hogy ha így nézzük akkor a kettő egykutya és csak az egyén "törzsfejlődés" útja a mérvadó. Én csak azért nem használok Linuxot, mert Windows-on kezdtem és azt szoktam meg ( illetve egész pontosan ZX-en és Basic-en kezdtem). Ha fordítva lett volna, -mikor beleástam magam a Linuxba, számomra kiderült, hogy sem elméletben, sem gyakorlatilag semmiben sem különbözik, akármilyen felhasználásról van szó,- akkor ez esetben biztosan Linux párti lennék.
A "speciális igény" ez esetben pedig tényleg rossz megfogalmazás, mert mindkettőre programozható (és már van is írva minden), játszani, meg leginkább a játékterembe kell menni...
Peti- Neked tényleg Mac-en kellett volna kezdened... elégedettebb lennél! Amit oda megírnak ( nincs olyan bő választék az tény) de az bombabiztos, és stabilabban összekapcsolódnak, kevesebb a szenvedés, pont olyan felhasználóknak találták ki, mint amit leírtál, hogy (nem specifikusan) csak használni szeretnéd...
Szerk.: egy kérdés hátha tudja valaki. Játéktermi gépeken vajon pl. a SEGA vagy a Konami milyen minimum OS-en indítja el a drivereit, meg a játékait? Vagy nincs egy közös alapvető funkciókat tartalmazó OS és minden a játékszoftverbe meg RAM-ba, ROM-ba van írva az éppen adott hardverhez?