Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1470250 alkalommal)

Nem elérhető Ser Renly

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #5220 Dátum: 2013. Január 10. - 11:13:34 »
Mach3-mal lehet.

Igaz... anélkül nem is működik igazán.  ::)
« Utoljára szerkesztve: 2013. Január 10. - 11:18:27 írta SicTransit »

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5221 Dátum: 2013. Január 10. - 16:41:54 »
Hát én nemigazán tudtam a borotválási technikájára koncentrálni. E van.  :evil:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #5222 Dátum: 2013. Január 11. - 09:39:59 »
Szerintetek az már kezdene súlyos eset lenni, akinek egy hónapban 7 DE borotvát hozna a postás? Valaki állítson már le... ;D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5223 Dátum: 2013. Január 11. - 09:40:07 »
Javaslom nézd meg még egy párszor.
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #5224 Dátum: 2013. Január 11. - 10:37:15 »
Szerintetek az már kezdene súlyos eset lenni, akinek egy hónapban 7 DE borotvát hozna a postás? Valaki állítson már le... ;D
http://sharpologist.com/2012/10/my-ad-cure.html  8)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #5225 Dátum: 2013. Január 11. - 12:52:06 »
Ja, valahogy így is lehetne, hogy nem nézem a piactereket, boltokat, stb. De akkor meg mit nézzek? :) Mert most a netezés fele kb beretválkozással kapcsolatos, a gondolataim meg még sokszor meló közben is ezen járnak. :)
Mantráznom kéne magamban: nem kell neked ez a borotva, nem kell neked ez a borotva, nem kell neked ez a borotva... :D
De nehéz ez, mert néha beleakadok olyanba, amit jó vételnek vélek és csak az ment meg a dolog megvásárlásától, ha megveszi előlem más.
Ma is találtam egyet, ami már erősen kihívás-szint és ellennék egy darabig a vasak restaurálásával, de még nem vettem meg, mert látom magam előtt a percet, mikor meghozzák a csomagot, kibontom és kihullik belőle a sok redvás, koszos, rozsdás borotva, amit a család elképedve néz: vazze, ezért adtál ennyi pénzt?!
Persze ők nem látják, hogy abból a leharcolt hardverből azért lehet még csili-vili eszközt kreálni, csak némi munka és türelem kell hozzá.
 :nemtom:
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #5226 Dátum: 2013. Január 11. - 13:07:01 »

Itt max közepesen súlyos eset  :crazy:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #5227 Dátum: 2013. Január 11. - 13:09:19 »
Nemrég lomtalanítottunk otthon, kb a következő szabály alapján: ha egy napi használatra tervezett tárgyat nem használunk 1 hónapig, akkor elgondolkozunk rajta hogy ez tényleg kell-e nekünk.  Ugyanez heti/félév és hasonló kombókban.  Egy csomó cucctól megszabadultunk, főleg ruháktól, Vöröskereszt meg örült neki karácsony előtt.  Hasonló szabályok: amiből már van, abból nyomós ok nélkül nem veszünk amíg a régi működik, el nem fogy, vagy meg nem szabadulunk tőle (ezért van most nálunk borotvakrém-moratórium, előreláthatólag 1-2 évig ;D)  Szerintem ez borotvával is simán működik: pl mivel nekem az EJ DE89 nagyon bevált, a Lord L6-ot hamarosan el fogom ajándékozni a családban valakinek, aki lassan borotválkozó korba ér (pengével meg mindennel).

Fillérekből lehet borotvás cuccokat venni, nagyon lassan fogynak/kopnak (ha egyáltalán), és egyenként kis helyet foglalnak, szerintem ez ideális a recept a problémához, ha vki nem tud ellenállni.  Sokan tartják ezen a fórumon hobbinak a borotvacuccok beszerzését, szerintem nem mindig olyan éles a határ a hobbi és a patologikus halmozás között. 

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #5228 Dátum: 2013. Január 11. - 13:20:22 »
több mint 10 évet kihóztam egy borotvakéssel. Aztán eltört a nyele és vettem mellé egy másikat. Majd ráakadtam erre a fórumra, olvasgattam, nézegettem a szebbnél szebb késeket és adott pilnatban azon vettem észre magam, hogy több száz borotvakésem van. Biztos nem azért mert annyira van szükségem.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #5229 Dátum: 2013. Január 11. - 15:04:06 »
Nekem összesen 4db borotvakésem van, ebből 1db a kísérletezős élezős, az gáz?  :crazy:
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #5230 Dátum: 2013. Január 11. - 15:25:56 »
Zozot megértem, de a Te eseted elég furcsa Sanyi  :fetreng:

Nekem összesen 4db borotvakésem van, ebből 1db a kísérletezős élezős, az gáz?  :crazy:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #5231 Dátum: 2013. Január 11. - 15:34:34 »
Idézet
http://sharpologist.com/2012/10/my-ad-cure.html  8)

Huh, de ijesztően igaza van!   :'(

ZOZO, te nem évtizedek alatt szedted össze a gyűjteményed? Csak azóta, hogy a fórumozol? Döbb...!

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5232 Dátum: 2013. Január 11. - 15:47:38 »
Akkor a kedves éltársak betegségben szenvednek? :evil: ;D
És mindenki hibás mert egyre jobban viszik bele a másikat a betegségbe?
Már ha jól veszem ki a cikket.
Na akkor ha szól a babám valamit, rátok fogok hivatkozni, hogy ti vagytok az oka. ;D :fetreng:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #5233 Dátum: 2013. Január 11. - 15:56:29 »
Akkor a kedves éltársak betegségben szenvednek?
Nem vagyok híve a felesleges medikalizálásnak.  Szerintem akkor probléma ha annak érzed, vagy ha a normális életviteleddel elkezd interferálni.  Esetleg érdemes hozzád közelálló embereket elképzelni hasonló szituban.  Ha mondjuk a párom felhalmozna 50+ parfümöt és fésűt, és ezután minden héten venne egyet-kettőt, majd a fürdőszoba egyik sarkában külön állványt csinálnánk ezeknek, akkor én bizony furán néznék rá, és előbb-utóbb leülnék vele beszélgetni erről.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5234 Dátum: 2013. Január 11. - 16:05:04 »
Szerintem furán nézhetünk minden jányra mert  a többségnek biztos több cipije van úgymond mint kellene. ;D
Valamikor elkezdtem számolni és 30 nál abbahagytam.
Ez hobbi és kész. Mindenkinek van valami bogara, kár ezen rágódni ha beteges ha nem. Míg nem ön és közveszélyes addig nincs gond. :fetreng: :fetreng: :crazy:
Polcot meg most akarok én is a fürdőbe magamnak. Mégse érzem magam betegnek vagy azt, hogy elbeszélgessen velem.
Simán azt mondanám, hogy mehet a málnásba. Dolgozik az ember mint állat valami csak kell, hogy ajándék legyen az életben.
Valaki horgászik ami szerintem akárhogy nézem elég költséges dolog, főleg ott is el lehet menni ilyen olyan dolgok halmozásával.
Ehhez képest a beretvamánia kismiska.
Csak a puffin ad erőt...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici