Idézetet írta: ZOZO - 2013. Január 12. - 08:11:22Idézetet írta: Penge - 2013. Január 11. - 23:24:49Zozo- tudok, tudunk a mercikről... ez is benne volt! :-) Egyébként neked nem gyüjteményed van, hanem bolttod! :-) De gyűjteménynek indult És azt valamiből meg is kell finanszirozni. Amit eladok az belemegy más késekbe.Meg nem egyszer volt olyan, hogy megvettem 15-20 kést egy kés miatt.Meg lehet nézni a gyűjteményedet - vagy boltodat - , a kések és a mercik is érdekelnének.
Idézetet írta: Penge - 2013. Január 11. - 23:24:49Zozo- tudok, tudunk a mercikről... ez is benne volt! :-) Egyébként neked nem gyüjteményed van, hanem bolttod! :-) De gyűjteménynek indult És azt valamiből meg is kell finanszirozni. Amit eladok az belemegy más késekbe.Meg nem egyszer volt olyan, hogy megvettem 15-20 kést egy kés miatt.
Zozo- tudok, tudunk a mercikről... ez is benne volt! :-) Egyébként neked nem gyüjteményed van, hanem bolttod! :-)
Idézetet írta: cbandi - 2013. Január 12. - 14:56:27Idézetet írta: ZOZO - 2013. Január 12. - 08:11:22Idézetet írta: Penge - 2013. Január 11. - 23:24:49Zozo- tudok, tudunk a mercikről... ez is benne volt! :-) Egyébként neked nem gyüjteményed van, hanem bolttod! :-) De gyűjteménynek indult És azt valamiből meg is kell finanszirozni. Amit eladok az belemegy más késekbe.Meg nem egyszer volt olyan, hogy megvettem 15-20 kést egy kés miatt.Meg lehet nézni a gyűjteményedet - vagy boltodat - , a kések és a mercik is érdekelnének.Természetesen.Csak annyi a gáz, hogy nagyváradon lakom.
Helyesbítek: Józsi bammeg, ennek van teteje!
Józsinak az nem is kell. A tetőborításon támasztaná a fejét.
Erről eszembe jutott, hogy kb. 10 évvel ezelőtt láttam az egyik helyi vállalkozót -aki kb. olyan magas, mint én-, egy Mazda MX-3 cabriót vezetni. Nahát, az volt a csuda...a fél feje kapta a huzatot...
Ez a napi használós 123-as?
Keziccsókolom' Árányszinű?