Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1470255 alkalommal)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
Re:Kávézó
« Válasz #5235 Dátum: 2013. Január 11. - 16:13:39 »
Van aki borotvát gyűjt van aki mást. Mindenki gyűjt (halmoz) valamit, van amit magának, van amit, hogy hencegjen vele... Hogy éppen mit, nézz magadba mélyen és megtudod... Ha mást nem is az élvezeteket vagy éppen ellenkezőleg, de valamit halmozol Te is! :D Az emberbe bele van genetikailag kódolva... ez is része az életnek. A probléma inkább az, hogy értékrendje válogatja, hogy mi normális és mi nem. Az én értékrendemben a borotvafórumon mindenki normális, még Zozo és jenessanyi is! :D De, ha megkérdezel egy kivülállót, a borotválkozással kapcsolatos tárgygyűjtögetés bizony elmebeteg cselekedet lesz sokak szemében. Persze azt én is aláírom, hogy van jobb hobbi is, de nyilván nem mindenkinek. kezdőmókus-A parfümgyűjtés nagyon közel áll a borotvagyűjtés kategóriához, úgyhogy az bizony egykutya :D

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #5236 Dátum: 2013. Január 11. - 16:24:05 »
Sokfélék vagyunk, nekem a hagyományos borotválkozás étoszának része valamiféle egyszerűségre való törekvés.  Nem hiszem hogy (nagy)apáinknak borotvacucc-gyűjteménye lett volna, a tippem az hogy a többség simán kihúzta 1 borotvával, szappannal és pamaccsal.  Én igyekszem ehhez igazodni (nem tudom, hogy érthetően leírtam-e amit gondolok, nehéz megfogalmazni).

Persze ettől ti még gyűjtsetek szorgalmasan, csak írjátok le mi tetszett, hogy tudjam mit vegyek ha elfogy a krém/penge ;D

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5237 Dátum: 2013. Január 11. - 16:35:36 »
Amúgy a régi öregek semmit nem használta, dobtak, gyűjtöttek feleslegesen.
Hát hat ránk is egy kicsit a fogyasztói mentalitás. De mint mondom még mindig jobb mint kocsmában ülni ne adj isten kurv...ra költeni.
Sőt azt is mondom, hogy miért ne gyűjtsek mivel nem dohányzom nem iszom.
Van aki elszív naponta egy dobozt és megiszik két sört az nekem ne rinyáljon, hogy nincs pénze. :fenek:
Így én még mindig gazdaságosabb vagyok ilyen szinten nézve. :evil:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #5238 Dátum: 2013. Január 11. - 16:38:11 »
Nagyapáink, a pengőt, a hegedűket és a szőke nőket gyüjtögették szorgalmasan, nem a késes borotvákat... legalább is az enyéim!  :fetreng:
Betyárka igazad van, azoktól az emberektől az isten mentsen és én is idegbajt kapok, akik rinyálnak, hogy nincs semmi pénzük, közben egész nap a kocsmában (most már elötte) cigiznek...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #5239 Dátum: 2013. Január 11. - 16:40:19 »
Sőt azt is mondom, hogy miért ne gyűjtsek mivel nem dohányzom nem iszom.
Egy szóval sem mondtam hogy te vagy más ne gyűjtsetek, csak leírtam hogy én (saját magammal kapcsolatban) milyen szempontok mentén gondolkozok erről.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #5240 Dátum: 2013. Január 11. - 16:42:13 »
kezdőmókus- valamit azért Te is halmozol... kiváncsi vagyok mit.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5241 Dátum: 2013. Január 11. - 16:42:46 »
Ne értsd félre nem ellened beszélek vagy harapok hanem megpróbálunk meggyőzni vagy jó irányba terelni téged.  ;D :fetreng:

Valaki telefonbuzi, vagy legujjabbtvlcdplazmabuzi lehetne sorolni.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #5242 Dátum: 2013. Január 11. - 16:51:08 »
kezdőmókus- valamit azért Te is halmozol... kiváncsi vagyok mit.
Nem tudok róla hogy halmoznék akármit is.  Régebben könyveket, de azt is csak annyit amennyit elolvastam. Amióta van Kindle azt is csak módjával veszek.

Megmondom őszintén hogy borotvacuccoknál nekem is volt kísértés, mert kicsi és relatíve olcsó.  Aztán megláttam a Fürdőszobáink topicot, és kijózanodtam ;)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #5243 Dátum: 2013. Január 11. - 17:51:26 »
Hááát, ennek a nagy számban fellelhető 7 napos szettek épp ellentmondannak. Az bizony gyűjtés, akárki akármit mond is.

Uff én beszéltem!

Sokfélék vagyunk, nekem a hagyományos borotválkozás étoszának része valamiféle egyszerűségre való törekvés.  Nem hiszem hogy (nagy)apáinknak borotvacucc-gyűjteménye lett volna, a tippem az hogy a többség simán kihúzta 1 borotvával, szappannal és pamaccsal.  Én igyekszem ehhez igazodni (nem tudom, hogy érthetően leírtam-e amit gondolok, nehéz megfogalmazni).

Persze ettől ti még gyűjtsetek szorgalmasan, csak írjátok le mi tetszett, hogy tudjam mit vegyek ha elfogy a krém/penge ;D
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #5244 Dátum: 2013. Január 11. - 20:58:21 »
...az állandóság pedig boldogít.  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #5245 Dátum: 2013. Január 11. - 22:33:09 »
Van aki borotvát gyűjt van aki mást. Mindenki gyűjt (halmoz) valamit, van amit magának, van amit, hogy hencegjen vele... Hogy éppen mit, nézz magadba mélyen és megtudod... Ha mást nem is az élvezeteket vagy éppen ellenkezőleg, de valamit halmozol Te is! :D Az emberbe bele van genetikailag kódolva... ez is része az életnek. A probléma inkább az, hogy értékrendje válogatja, hogy mi normális és mi nem. Az én értékrendemben a borotvafórumon mindenki normális, még Zozo és jenessanyi is! :D De, ha megkérdezel egy kivülállót, a borotválkozással kapcsolatos tárgygyűjtögetés bizony elmebeteg cselekedet lesz sokak szemében. Persze azt én is aláírom, hogy van jobb hobbi is, de nyilván nem mindenkinek. kezdőmókus-A parfümgyűjtés nagyon közel áll a borotvagyűjtés kategóriához, úgyhogy az bizony egykutya :D

Kösz a bókot, hogy normálisnak titulálsz.
De ha elárulom, hogy van féltucat ócska mercim  :crazy:
Borotva téren sikerült kb 70-80 db-ra visszamenjek és tovább szeretném csökkenteni a gyűjteményt, a most kijelölt cél 24 db.
Merci téren viszont van még vagy fél tucat, amit rövidebb-hosszabb távon szeretnék beszerezni.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #5246 Dátum: 2013. Január 11. - 23:24:49 »
Zozo- tudok, tudunk a mercikről... ez is benne volt! :-)
Egyébként neked nem gyüjteményed van, hanem bolttod! :-)  :sör:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #5247 Dátum: 2013. Január 12. - 08:11:22 »

De gyűjteménynek indult  ;)
És azt valamiből meg is kell finanszirozni. Amit eladok az belemegy más késekbe.
Meg nem egyszer volt olyan, hogy megvettem 15-20 kést egy kés miatt.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #5248 Dátum: 2013. Január 12. - 14:32:35 »
Valahogy úgy látom én is, mint betyárka: nőkre, kártyára, italra, dohányra nem költök.  Talán ennyi jár a napi robot után.  :sör:
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #5249 Dátum: 2013. Január 12. - 14:56:27 »

De gyűjteménynek indult  ;)
És azt valamiből meg is kell finanszirozni. Amit eladok az belemegy más késekbe.
Meg nem egyszer volt olyan, hogy megvettem 15-20 kést egy kés miatt.

Meg lehet nézni a gyűjteményedet - vagy boltodat - , a kések és a mercik is érdekelnének.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici