Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1470499 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #5280 Dátum: 2013. Január 15. - 18:24:54 »
Végszó az lett, hogy nyomorgasson a fa....m.  ;D
Hallgatok Penge elvtársra.  :P
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #5281 Dátum: 2013. Január 15. - 18:34:20 »
Betyárka, ha a f..szoddal nyomorgatod meg, tedd már meg nekünk légyszíves, hogy levideózod, és a megfelelő topicba feldobod ide a forumra. Úgy gondolom nyugodt lelkiismerettel beszélhetek a többiek nevében mikor azt állítom, hogy csodájára fogunk járni!
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #5282 Dátum: 2013. Január 15. - 18:39:50 »
Betyárka, ha a f..szoddal nyomorgatod meg, tedd már meg nekünk légyszíves, hogy levideózod, és a megfelelő topicba feldobod ide a forumra. Úgy gondolom nyugodt lelkiismerettel beszélhetek a többiek nevében mikor azt állítom, hogy csodájára fogunk járni!
:fetreng: :fetreng: :borz2:

Állat !!!  ;D  :sör:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #5283 Dátum: 2013. Január 15. - 20:01:33 »
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #5284 Dátum: 2013. Január 15. - 21:06:59 »
A viccet értem, viszont az attrakcióra (erekcióra) k.r@ nem lennék kíváncsi, nemhogy a csudájára járnék.

Topi: :sör:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #5285 Dátum: 2013. Január 15. - 21:47:10 »
Harris meg olcsobb is a shaving.ie oldalrol... Majdnem vettem is egy uveg szandalosat a nagy ijedtsegre valo tekinttel...

de most Fabula cipore gyujtok  :crazy:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #5286 Dátum: 2013. Január 15. - 21:57:23 »
Topi ma nagyon elemében van!  :sör:  :fenek:
...biztos előléptették...
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #5287 Dátum: 2013. Január 16. - 01:25:23 »
Az Pinokkió csaja! Mi dolgod vele?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #5288 Dátum: 2013. Január 16. - 05:38:01 »
Nem csaj, László a neve és (neba) cipész. :-D
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #5289 Dátum: 2013. Január 16. - 10:14:24 »
Uh toz! Nekem volt egy ismerősöm, aki mindig ugyanabban a 200e-s cipőben, illetve öltönyben járt kelt. Régóta ismertem már mikor valahogy szóba jött az öltözködése, mert feltűnt, hogy más ruhában nem láttam még csak ugyanabban az öltönyben. Kihúzta magát és aszondta lóg rajta vagy 1 millió Ft. Jobban megnéztem mindenét, az öltöny szvsz elég gagyi volt ( pedig több hónapig custom készült valami neves olasz műhelyben, ő meg jött ment csakis ezért, a cipő meg szvsz kifejezetten régimódi és pluszban ronda volt. Kérdeztem kényelmes, ohhh nagyon! :DDD ez egy 200e-s cipő!!! :DDDD
Mindenesetre az látszott, hogy ennél az 1 szetnél kiapadt a pénztárca...
(Megjegyzem ennyi pénzből a Griff-ben anno úriembert csináltak belőlünk tetőtől talpig 3 évre)

Na a lényeg érzem meg fogom bántani, de szólok neki, hogy ok, de mire jó ez? A cipő büdös lehet már, mint állat, amúgy sem egészséges 1 cipőt hordani... Ráadásul ronda. A válasz 1 szóban "életérzés". Nem lehetett meggyőzni semmivel, hogy nyolcad mérföldön minden mással jobb időt fut, van rengeteg alternatíva... Kerülendő ember lett szememben, illetve nemcsak az enyémben, mindenki kerülte egy idő után az életérzése miatt..
Nehogy elvetemülj, oszt így járj! :D

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #5290 Dátum: 2013. Január 16. - 10:15:48 »
NA, toz-t pont nem féltem ettől!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #5291 Dátum: 2013. Január 16. - 10:37:07 »
Dedebizony, aki olyat ír, hogy most Fabula cipőre gyűjtök, egyértelműen a betegség első diagnosztizálható jele.
Józsival azonnal egy intenzív kurzus prevencióként javasolandó...  ;D

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #5292 Dátum: 2013. Január 16. - 10:50:07 »
Sehol nem derül ki, mennyibe kerül egy ilyen fa bula, de az biztos, hogy az ilyenek évtizedekig is kitartanak. A hagyományos formák miatt nyilván ma már csak alkalmi cipőnek valók, de miért ne lehetne egy kézzel készült, végtelenül kényelmes darab az a lábbeli?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #5293 Dátum: 2013. Január 16. - 10:59:42 »
Nem ösmerem el!

Miért ne gyűjthetne egy szép, és minden bizonnyal jó cipőre? Pláne, hogy munkájából adódóan elvárt bizonyos konszolidált megjelenés?

Legfeljebb ha a Kisstadionba is ebben menne koncertre, majd figyelmeztetjük.

Dedebizony, aki olyat ír, hogy most Fabula cipőre gyűjtök, egyértelműen a betegség első diagnosztizálható jele.
Józsival azonnal egy intenzív kurzus prevencióként javasolandó...  ;D
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #5294 Dátum: 2013. Január 16. - 11:01:25 »
Az én olvasatomban 100 ezertől indulnak ezek a cipők, és élettartam garancia jár hozzájuk. Azt szokták mondani, hogy az igazi érték hosszú ideig megmarad azután is, miután már rég elfelejtetted az árát. Akinek kényelmesen telik egy ilyen cipőre arra azt mondom, hogy szép dolog egy ilyen igazi magyar mesterembert megfizetni, de ha már gyűjteni kell akkor lehet nem érdemes egy alkalmi cipőre ennyi pénzt költeni :) Persze akinek öltönyös munkája van komoly ügyfelekkel ott akár érhető is a dolog.

Ui: Amúgy meg sokkal jobb helyen van az ember felesleges pénze egy szép cipőben mint piában vagy cigiben, kit mi tesz boldoggá.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici