Uh toz! Nekem volt egy ismerősöm, aki mindig ugyanabban a 200e-s cipőben, illetve öltönyben járt kelt. Régóta ismertem már mikor valahogy szóba jött az öltözködése, mert feltűnt, hogy más ruhában nem láttam még csak ugyanabban az öltönyben. Kihúzta magát és aszondta lóg rajta vagy 1 millió Ft. Jobban megnéztem mindenét, az öltöny szvsz elég gagyi volt ( pedig több hónapig custom készült valami neves olasz műhelyben, ő meg jött ment csakis ezért, a cipő meg szvsz kifejezetten régimódi és pluszban ronda volt. Kérdeztem kényelmes, ohhh nagyon! :DDD ez egy 200e-s cipő!!! :DDDD
Mindenesetre az látszott, hogy ennél az 1 szetnél kiapadt a pénztárca...
(Megjegyzem ennyi pénzből a Griff-ben anno úriembert csináltak belőlünk tetőtől talpig 3 évre)
Na a lényeg érzem meg fogom bántani, de szólok neki, hogy ok, de mire jó ez? A cipő büdös lehet már, mint állat, amúgy sem egészséges 1 cipőt hordani... Ráadásul ronda. A válasz 1 szóban "életérzés". Nem lehetett meggyőzni semmivel, hogy nyolcad mérföldön minden mással jobb időt fut, van rengeteg alternatíva... Kerülendő ember lett szememben, illetve nemcsak az enyémben, mindenki kerülte egy idő után az életérzése miatt..
Nehogy elvetemülj, oszt így járj!