Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1459137 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #7920 Dátum: 2014. Február 28. - 17:23:55 »
Azért érdemes lenne ezt a dolgot a jogalkalmazó szemével elolvasni. ;)

Hordani tehát nem szabad. Ehhez képest látod, van, aki klipsszel hordja b+ a nadrágján, pedig semmi oka rá azon kívül, hogy a munkájában kellhet (akkor hordja munka közben, utcán meg táskában, tokban eltéve). /Világosító, ez nem ellened szól, csak kiragadott példa!  :cimbi:/

Tisztában vagyok vele. De mi értelme egy késnek a táskádban, a tokjában? Ezzel ellentétesen igazad van, tényleg ott kéne hordani... De sajnos a munkaeszköz akkor munkaeszköz, ha előveheted bármikor.

1. Részlegesen kollégák vagyunk.
De csak mint tűzoltó voltam olyan helyzetben, hogy azonnal kell kés, nem ér rá 1-2 percet mire előveszem.

A nem viselhetsz nem jelenti hogy nem lehet nállad.

Táskában tokban.

Abban a formatumban kevés rendőr mondaná neked, hogy veszélyes.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető eireann

• Törzstag
« Válasz #7921 Dátum: 2014. Február 28. - 18:19:52 »
Urak, a problémát továbbra is a 8 cm-t meghaladó pengehosszú kés jelenti. Vadásznak, hentesnek ez nyilván nem elég, ők ha vadásznak/hentelnek, szállítsák csomagolva. Bárki másnak, hobbira, zsebkésnek, vagdosni, bármire pont ugyanúgy elég a 7 centis penge, mint a 9 centis, hol a probléma? Ha meg a rendőr azt mondja a 7 centisre, hogy több, mint 8, tegyen szabálysértési feljelentést, aztán sok sikert a bizonyításához. Uff.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #7922 Dátum: 2014. Február 28. - 19:00:19 »
Urak, a problémát továbbra is a 8 cm-t meghaladó pengehosszú kés jelenti. Vadásznak, hentesnek ez nyilván nem elég, ők ha vadásznak/hentelnek, szállítsák csomagolva. Bárki másnak, hobbira, zsebkésnek, vagdosni, bármire pont ugyanúgy elég a 7 centis penge, mint a 9 centis, hol a probléma? Ha meg a rendőr azt mondja a 7 centisre, hogy több, mint 8, tegyen szabálysértési feljelentést, aztán sok sikert a bizonyításához. Uff.

Ott a pont

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #7923 Dátum: 2014. Február 28. - 21:00:34 »
Bárki másnak, hobbira, zsebkésnek, vagdosni, bármire pont ugyanúgy elég a 7 centis penge, mint a 9 centis, hol a probléma?
Igazából szerintem pont nem. Nekem annyival sokkal kényelmesebb egy 93mm-es penge, mint egy 76, hogy na. És azért írtam konkrét számokat, mert ilyeneket használok. Otthon  :crazy:
Szóval én nem sírok, meg tudom, meg is fogom oldani a 80mm-t, de örülnék, ha 95-re felemelnék :D

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #7924 Dátum: 2014. Február 28. - 21:05:07 »

Bárki másnak, hobbira, zsebkésnek, vagdosni, bármire pont ugyanúgy elég a 7 centis penge, mint a 9 centis, hol a probléma?
Igazából szerintem pont nem. Nekem annyival sokkal kényelmesebb egy 93mm-es penge, mint egy 76, hogy na. És azért írtam konkrét számokat, mert ilyeneket használok. Otthon  :crazy:
Szóval én nem sírok, meg tudom, meg is fogom oldani a 80mm-t, de örülnék, ha 95-re felemelnék :D
Kun Embernél a pont. Szerintem. ;)
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #7925 Dátum: 2014. Március 01. - 14:17:40 »
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #7926 Dátum: 2014. Március 02. - 09:51:26 »

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7927 Dátum: 2014. Március 02. - 11:16:13 »
Kés témához.

Akad itthon egy bajonett, amit régebben ha túráztam mindig magammal vittem, sosem tudni alapon.
Aztán ugyanezt a cuccot használtam akkor is, amikor még annó részt vettem motoros találkozók szervezésében (20 éve). Ilyenkor a rendezvény előtt két nappal már tettünk-vettünk a helyszínen és bizony sokszor jól jött a derékszíjon, tokjában fityegő harcieszköz az ilyen-olyan faragásokhoz, drótvágáshoz, stb.
Mivel a rendőrség is sokszor kinézett, hogy rendben van-e minden a helyszínen, így többször is találkoztam, illetve beszéltem is velük úgy, hogy viseltem és ezt látták ők is, de sosem szóltak miatta.
Hja, régi szép idők! :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #7928 Dátum: 2014. Március 02. - 11:19:35 »
Jut eszembe! Az előbb említett eszközt hol lehetne tisztességesen megéleztetni? Mert én csak gányolom itthon. :)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #7929 Dátum: 2014. Március 02. - 11:22:17 »
Kés témához.

Akad itthon egy bajonett, amit régebben ha túráztam mindig magammal vittem, sosem tudni alapon.
Aztán ugyanezt a cuccot használtam akkor is, amikor még annó részt vettem motoros találkozók szervezésében (20 éve). Ilyenkor a rendezvény előtt két nappal már tettünk-vettünk a helyszínen és bizony sokszor jól jött a derékszíjon, tokjában fityegő harcieszköz az ilyen-olyan faragásokhoz, drótvágáshoz, stb.
Mivel a rendőrség is sokszor kinézett, hogy rendben van-e minden a helyszínen, így többször is találkoztam, illetve beszéltem is velük úgy, hogy viseltem és ezt látták ők is, de sosem szóltak miatta.
Hja, régi szép idők! :)

A hangsúly, hogy a találkozó helyszínén használtad. Nem a reggeli csúcsban utaztal vele  buszon.

Nem elérhető Błazej

• Új tag
  • *
« Válasz #7930 Dátum: 2014. Március 03. - 09:41:46 »
Nem valószínű, hogy emelnének a pengehosszon. Örüljünk, hogy ennyit engednek. Aki támadásra/védekezésre használja, annak elég egy toll, vagy egy kulcs is, azzal is lehet ölni, nem kell hozzá még csak 30 mm-es penge sem. Rugós és francia (pengét kilövő) kés ne legyen nálad lehetőleg semmilyen körülmények között, 80 mm alatt közterületen hordhatod zsebben, ha ennél nagyobb, akkor tokban, táskában. Ha melóhoz kell, ott és akkor kirakhatod övre, vagy zsebbe, hogy kéznél legyen, de mielőtt utcára mész, pakold el. Ennyi.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #7931 Dátum: 2014. Március 03. - 18:18:04 »
Barkácsolásos kérdés: Ytong falakba fúrok fel egy csomó cuccot (könnyű képektől kezdve relatíve nehezebb tükrökig, majd könyvespolcokig stb). Milyen tipliket érdemes vennem?

A Fischer SX széria jó-e ehhez? Vagy érdemesebb azt a "kék" tiplit venni (nemtom hogy hívják) ami kicsit hosszabb? Ha barkácsboltban erre rákérdezek, akkor tuti az a legjobb tipli ami éppen nekik van, szóval ebben nem bízom annyira.

Az a terv hogy veszek 5-6-8 méretekből 100-200 darabot, mert egyenként járni utána szívás és drága. Esetleg tud vki vmi jó beszerzési forrást, lehetőleg online?

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #7932 Dátum: 2014. Március 03. - 18:31:19 »
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #7934 Dátum: 2014. Március 03. - 18:41:10 »

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici