Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 459373 alkalommal)

Nem elérhető Błazej

• Új tag
  • *
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1140 Dátum: 2014. Február 27. - 13:40:50 »
Egy CD-evő nő?? Nehezen hitetném el a Feleségemmel, hogy nekünk erre van szükségünk...  :fetreng:

Komolyra fordítva: ha jól vettem ki, ez egy alkalmazás, amit a számítógépre kell letölteni; de hogy érem el, ha tönkremegy a számítógép? Vagy ez ilyen virtuális dolog, hogy bárhonnan elérhető?

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1141 Dátum: 2014. Február 27. - 13:57:59 »
Jelen esetben a bekap a számodra fontos adatok másolata, egy adathalom. Pont az a lényeg, hogy ha tönkremegy a számítógép, akkor a rajta levő adatok másolatából vissza tudod állítani az eredeti állapotot.
Technikailag sokféle megoldás létezhet, így lehet "virtuális dolog" is, ami bárhonnan elérhető.

Nem elérhető Błazej

• Új tag
  • *
« Válasz #1142 Dátum: 2014. Február 27. - 14:41:44 »
Akkor pl. a Google Drive is ilyen, nem? Vagy az csak file-ok tárolására szolgál?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1143 Dátum: 2014. Február 27. - 17:23:50 »
Nálam dropbox és copy.com ment  illetve szinkronizalasra kerulne oda a fontos fileok. Automatikusan.

Rottenbiller: a te oldaladon van valami Time Machine nevű cucc, azt mondják, hogy nagy jóság.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1144 Dátum: 2014. Február 27. - 17:29:43 »
Nagyon kényelmes, bár állítólag nem mindig megbízható. Nekem még nem volt vele bajom.
Egy baja van, az Apple-féle egybites júzerre van kitalálva, így nem konfigurálható tetszőlegesen. Ráadásul elég nagy hisztit tud csinálni a jogosultságokkal is, ezért a munkámat nem bízom rá (pl. otthoni gépen nem enged be a saját cuccaim közé).

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1145 Dátum: 2014. Február 27. - 19:27:11 »
És ha te linköddel regisztrálok, akkor te is meg én is kapunk 5 GB-ot a copyn, az van még? Ha igen, akkor küldd lsz magánban.

Nálam dropbox és copy.com ment  illetve szinkronizalasra kerulne oda a fontos fileok. Automatikusan.

Rottenbiller: a te oldaladon van valami Time Machine nevű cucc, azt mondják, hogy nagy jóság.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1146 Dátum: 2014. Február 28. - 00:01:35 »
Megírom én is mit használunk backup-ra, syncre, ugyan fizetős, de miután elég sok progit kipróbáltunk, ill. miután a felhős rendszerrel egyszer megjártuk, bezony az sem mindegy, hogy valósidőben tud e menteni (és azt legideálisabban hogyan), vagy csak pl. óránként ment, de itt ez akár együtt is kombinálható egyszerre, sőt akár több tárolóra is, sőt akár neten keresztül akárhova... Szóval én ezt ajánlom, megérdemli a kis reklámot. Ez mindent tud, amit csak a témával kapcsolatban fel lehet egyáltalán vetni.  goodsync.com 

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1147 Dátum: 2014. Február 28. - 05:37:27 »
És ha te linköddel regisztrálok, akkor te is meg én is kapunk 5 GB-ot a copyn, az van még? Ha igen, akkor küldd lsz magánban.

Mehet ez idei is.
https://copy.com?r=Gn4BVT
Minél több, annál jobb ;-)

Dropbox úgy is kezd fogyni rohamosan :-/ lejár mostanában több promóciós tarhelybovitesem.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1148 Dátum: 2014. Február 28. - 10:28:04 »
De tZ, mennyi adatot akarsz tárolni? Nekem az UbiOne ad 5 Gb-t, a Microsoftos Ondrive 10-et (meg még 20-at egy évig, de azt nem számolom bele), a GDrive mindennel együtt 15-öt. Ebből, a fontosabb képek és jó sok sulis + egyéb dokumentum mentésével együtt használok 6Gb-t. (És ebben a google-tárhely összessége miatt benne vannak a mailjeim is.)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1149 Dátum: 2014. Február 28. - 12:05:05 »
8 giga korul van a dropboxban tarolta adat (most mar a copyban is ott van).
Normalis syncet linux alatt eddig a dropboxra tudtam, most rajottem, hogy a copy is tudja.
A dropboxban alapbol sajnos nincs ennyi helyem, csak HTC es Samsung promociok miatt (ugy mar embertelen sok van, de a HTC marciusban, a Samsung oktoberben lejar).
A copyval most mar minden megoldodni latszik.  :hurra:

Nem elérhető PaT

• Törzstag
« Válasz #1150 Dátum: 2014. Február 28. - 12:19:22 »
Idézet
Mehet ez idei is.
https://copy.com?r=Gn4BVT

Köszi a tippet!
Ha erre a linkre kattintva regiszráltam, az jó neked?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1151 Dátum: 2014. Február 28. - 12:26:55 »
Legjobb! :sör:

Nem elérhető PaT

• Törzstag
« Válasz #1152 Dátum: 2014. Február 28. - 12:29:11 »
Legjobb! :sör:
Még délelőtt megtörtént!  :sör:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1153 Dátum: 2014. Február 28. - 12:43:52 »
Meg annyit kene tenne, hogy pc-n vagy telefonon feltelepited a copy.com sw-jet....

Nem elérhető PaT

• Törzstag
« Válasz #1154 Dátum: 2014. Február 28. - 12:47:11 »
Oké, délután megy mind a kettőre.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici