Megcsináltam a Kezdőmókus által javasolt lépéseket, úgy néz ki rendbejött a dolog. Lefuttattam a spybot-ot is, talált rendesen nem oda való dolgokat. Köszönöm mindenki segítségét!
Viszont valami most idegesít: éjszakára elindítottam az avast antivírust (ingyenes verzió), ami szintén talált piszkosságokat, majd ezek törlése után (már reggel) újraindítást kért. Semmi nem jött be, csak a kék képernyő, és DOS-hoz hasonló stílusban/formában zajlottak az események. Itt is elkezdte futtatni magát, megint talált valami(ke)t, majd a szokásos lehetőségek közül (kilép, karanténba helyez, stb.) én a mind töröl verziót választottam. Kiírta, hogy pár dolgot törölt, majd újra elkezdte futtatni magát. Ekkor otthagytam, mert indulnom kellett melóba.
Lehet ostobát fogok kérdezni, mert tényleg nem értek hozzá, de a mind töröl lehetőség ugye nem azt jelenti, hogy a számítógép egész tartalmát törlöm? Út közben jutott eszembe a dolog, és annyira magamba beszéltem, hogy muszáj rákérdeznem, még ha totál idiótának is néztek, mert nem hagy nyugodni a gondolat.
Szóval, ha valaki ért ehhez a részéhez, az kérem csillapítsa a bizonytalanságomat. Előre is köszönöm!