Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 460003 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1290 Dátum: 2014. Április 30. - 14:21:49 »
Hámer' minek sugározzon, ha nem veszi senki.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1291 Dátum: 2014. Április 30. - 14:34:35 »
Ez amugy miért jó?
Mert idegesít a tudat, ha feleslegesen sugároz. Van másik 30 ilyen körülöttem, minek menjen még ez is.
Tudod, jóból is megárt a sok ;)

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #1292 Dátum: 2014. Április 30. - 14:56:25 »
Eztet montam én is.
Azt hittem vicces kedvedben vagy.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1293 Dátum: 2014. Április 30. - 15:12:30 »
Egyébként a falban lévő vezetékek is sugároznak...
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #1294 Dátum: 2014. Április 30. - 15:52:59 »
Úgy emlékszem "gyárilag" nem tartalmazza a wifi időzítőt, azt érdemes belerakni még  ;)
:sör:
Amit sajnálok, hogy ebben a routerben (Tp-Link TL-WR841N) nem maradt hely a plusz csomagokra...  :(

időkapcsolós konnektor?  ;D
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1295 Dátum: 2014. Április 30. - 16:04:22 »
Elég macerás workaround  ;D

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #1296 Dátum: 2014. Április 30. - 19:45:06 »
Elég macerás workaround  ;D

de működik!  ;D
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #1297 Dátum: 2014. Április 30. - 22:40:35 »
Azért kicsit szivatott az Openwrt. Flashelés után nem maradt szabad hely a routeren. Nagy nehezen rájöttem, hogy szükséges egy rootfs törlés... >:( Most majdnem 85% szabad hely van. Na azt már lehet konfigurálni...
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1298 Dátum: 2014. Május 06. - 11:49:52 »
Android alá keresnék olyan alkalmazást, ami wifin keresztül játszik le filmeket a Samsung tévémre. Az Allcast Pro megszakad néha, tehát valami stabil dolognak örülnék, ha volna ötletetek.

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #1299 Dátum: 2014. Május 06. - 20:31:51 »
Android alá keresnék olyan alkalmazást, ami wifin keresztül játszik le filmeket a Samsung tévémre. Az Allcast Pro megszakad néha, tehát valami stabil dolognak örülnék, ha volna ötletetek.
Nekem az Es file explorer vált be. Ennek van beépített media playere. Van fent VLC is, de az nem annyira stabil. Bár azt gondolom, ha Smart Tv-ről van szó, inkább a hardver lesz (RAM) kicsit kevés. Ezért gyakran kell törölni, majd az új adatot beolvasni a véges memóriába. Ilyenkor veheted észre azt a jelenséget, hogy szaggat...

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #1300 Dátum: 2014. Május 06. - 22:10:29 »
Köszi, ES-em van fenn, csak nem tudtam, hogy erre is jó. Mindjárt megnézem. :sör:

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #1301 Dátum: 2014. Május 07. - 06:52:43 »
Köszi, ES-em van fenn, csak nem tudtam, hogy erre is jó. Mindjárt megnézem. :sör:
Este utánanéztem fórumokon, de kivétel nélkül mindenütt jelezték ezt a hibajelenséget. Mind hazai, mind nemzetközi fórumokon. Bár a nemzetközi fórum néhány tagja szerint nem a készülék a problémás, hanem az androidos applikáció hibája. Ebben azért kételkedek, mert mi egy ilyet használunk, és semmi probléma nincs a videók, youtube videók lejátszásával.  :nemtom:
Egyébként nekem egy Sony smarthoz volt már szerencsém a rokonságban, s az is produkálta ugyanezt a hibajelenséget. Mondjuk azzal nem foglalkoztam, csak összelőttem egy helyi hálózatot...

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #1302 Dátum: 2014. Május 07. - 08:40:57 »
Köszi, hogy időt szántál rá! :hat: Nekem az ES-t nem is sikerült összelőnöm a TV-vel. Nem látom, hogyan kell. Meguntam, van egy vinyó dokkolóval a TV hátuljában, arra rámásoltam a fájlokat, és onnan játszom le. Azt már csak halkan említem meg, hogy a "beállíthatatlan" linuxos NAS szerverem nem játssza le ezeket az .mp4-eket (más mp4-et lejátszik), ezért van erre szükség. Pontosabban, nem is látja őket, és a régi fájlokat se mutatja attól kezdve, hogy ezeket rámásoltam. Tudom, konvertálhatnám is őket...na persze. Vicc ez az egész. :jajne:

Itt jegyezném meg, hogy nagyon nem ajánlom a Dlink DNS-320L-t azoknak, akik Samsung TV-vel rendelkeznek(de talán másnak se), és az alapbeállításokon kívül bármit normálisan szeretnének kezelni rajta: ad-hoc indexelés, formátumokat bizonyos eszközökön kezel, valahol nem, 720p-ig tud szaggatás nélkül lejátszani, a beépített képgalériája úgy szar, ahogy van...ezek csak, amik épp' eszembe jutottak. Hetekig hekkeltem annak idején, fórumokat bújva, de csak kb. 70 százalékos az eredmény. Raid 1-ben azért működik, tehát (számomra) a fő funkcióját ellátja, meg egy-két filmet jól kezel a tévével, ha a csillagok is úgy állnak... Az ára verhetetlen, na de ilyen áron. :bocs:, ez most kijött belőlem. ;D

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #1303 Dátum: 2014. Május 07. - 08:53:56 »
Köszi, hogy időt szántál rá! :hat: Nekem az ES-t nem is sikerült összelőnöm a TV-vel. Nem látom, hogyan kell. Meguntam, van egy vinyó dokkolóval a TV hátuljában, arra rámásoltam a fájlokat, és onnan játszom le. Azt már csak halkan említem meg, hogy a "beállíthatatlan" linuxos NAS szerverem nem játssza le ezeket az .mp4-eket (más mp4-et lejátszik), ezért van erre szükség. Pontosabban, nem is látja őket, és a régi fájlokat se mutatja attól kezdve, hogy ezeket rámásoltam. Tudom, konvertálhatnám is őket...na persze. Vicc ez az egész. :jajne:

Itt jegyezném meg, hogy nagyon nem ajánlom a Dlink DNS-320L-t azoknak, akik Samsung TV-vel rendelkeznek(de talán másnak se), és az alapbeállításokon kívül bármit normálisan szeretnének kezelni rajta: ad-hoc indexelés, formátumokat bizonyos eszközökön kezel, valahol nem, 720p-ig tud szaggatás nélkül lejátszani, a beépített képgalériája úgy szar, ahogy van...ezek csak, amik épp' eszembe jutottak. Hetekig hekkeltem annak idején, fórumokat bújva, de csak kb. 70 százalékos az eredmény. Raid 1-ben azért működik, tehát (számomra) a fő funkcióját ellátja, meg egy-két filmet jól kezel a tévével, ha a csillagok is úgy állnak... Az ára verhetetlen, na de ilyen áron. :bocs:, ez most kijött belőlem. ;D

Ebbe a triumvirátusba (SmartTV, Router, NAS) szerintem kell még egy 4. eszköz, és minden gondod megoldódik. Ha lenne egy (megfelelő) Media Playered is, akkor a NAS csak tenné a saját dolgát (tárolás), a többi munka a media center feladata lenne.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
« Válasz #1304 Dátum: 2014. Május 07. - 08:57:21 »
Ez valószínűleg megoldaná a gondomat, de akkor ezek az eszközök elvileg se legyenek alkalmasak arra, hogy megosszanak/lejátszanak..stb. Mert, ugye, ezt ígérik. ;)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici