Köszi, hogy időt szántál rá!
Nekem az ES-t nem is sikerült összelőnöm a TV-vel. Nem látom, hogyan kell. Meguntam, van egy vinyó dokkolóval a TV hátuljában, arra rámásoltam a fájlokat, és onnan játszom le. Azt már csak halkan említem meg, hogy a "beállíthatatlan" linuxos NAS szerverem nem játssza le ezeket az .mp4-eket (más mp4-et lejátszik), ezért van erre szükség. Pontosabban, nem is látja őket, és a régi fájlokat se mutatja attól kezdve, hogy ezeket rámásoltam. Tudom, konvertálhatnám is őket...na persze. Vicc ez az egész.
Itt jegyezném meg, hogy nagyon nem ajánlom a Dlink DNS-320L-t azoknak, akik Samsung TV-vel rendelkeznek(de talán másnak se), és az alapbeállításokon kívül bármit normálisan szeretnének kezelni rajta: ad-hoc indexelés, formátumokat bizonyos eszközökön kezel, valahol nem, 720p-ig tud szaggatás nélkül lejátszani, a beépített képgalériája úgy szar, ahogy van...ezek csak, amik épp' eszembe jutottak. Hetekig hekkeltem annak idején, fórumokat bújva, de csak kb. 70 százalékos az eredmény. Raid 1-ben azért működik, tehát (számomra) a fő funkcióját ellátja, meg egy-két filmet jól kezel a tévével, ha a csillagok is úgy állnak... Az ára verhetetlen, na de ilyen áron.
, ez most kijött belőlem.