Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 461076 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1530 Dátum: 2014. Június 22. - 17:28:21 »
Még mindig türelmesen várom, hogy valaki feldobja a cable burn-in-t, az szokott a legmókásabb rész lenni. Egyszer rakérdeztem hogy akkor ez mégis mitől, és megtudtam hogy kvantumhatások miatt van. Ha csak úgy nem :D

Ráadásul a bejáratáshoz nem elég egy sima szinuszjel, hanem zenével kell csinálni!

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1532 Dátum: 2014. Július 03. - 16:11:22 »
Zozo- Nem tudom mire akarod használni. Ha a szokásos rádió mp3 és GPS akkor WinCE is elég, de pl. a bloodtooth-al lehet már szívni fogsz. Ha mókolni is akarsz mondjuk OBD II-n keresztül ( ha van a Nissanon ilyen csati, mert valszeg nincs) akkor csakis Android és abból is a 4.1 felett. Ezek a fejegységek egyébként én úgy hallottam, hogy gyorsan mennek a levesbe, a minőségibb fejegységek olyan 200 lepedő körül kezdődnek. Ezt mérlegeld, mert lehet beépíted, aztán 2 nap múlva elfüstöl és dobhatod ki. Nálam tábla vagy nagyobb teló van felcsatlakoztatva ha szükséges és egyáltalán nem hiányzik a beépített 7'-es mikor a táblám 10-es. A gyári zenét, meg egy ilyen 4*45W 40e-ért nem valószínű, hogy überelni tudja... 8 utas amúgy is.

Jobban megy már a kicsike?  ;)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1533 Dátum: 2014. Július 03. - 16:40:24 »
A vérfoggal szívni fogsz, ez tetszik!   :thumbup:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1534 Dátum: 2014. Július 03. - 17:36:33 »
Zozo- Nem tudom mire akarod használni. Ha a szokásos rádió mp3 és GPS akkor WinCE is elég, de pl. a bloodtooth-al lehet már szívni fogsz. Ha mókolni is akarsz mondjuk OBD II-n keresztül ( ha van a Nissanon ilyen csati, mert valszeg nincs) akkor csakis Android és abból is a 4.1 felett. Ezek a fejegységek egyébként én úgy hallottam, hogy gyorsan mennek a levesbe, a minőségibb fejegységek olyan 200 lepedő körül kezdődnek. Ezt mérlegeld, mert lehet beépíted, aztán 2 nap múlva elfüstöl és dobhatod ki. Nálam tábla vagy nagyobb teló van felcsatlakoztatva ha szükséges és egyáltalán nem hiányzik a beépített 7'-es mikor a táblám 10-es. A gyári zenét, meg egy ilyen 4*45W 40e-ért nem valószínű, hogy überelni tudja... 8 utas amúgy is.

A "vérfog" nem igazán érdekel. Alapvetően zene, (rádió és mp3), és tolatókamera előre beszerelve előzéshez.
Jelenleg az autó 70km-el arréb van ezlrt nem tudom megnézni pontosan milyen csatija van, de én seme tartom valószinűnek, hogy lenne OBD2, állitólag valami 14pines csati van rajta, amihez találtam ugyan átalakitót, csak nem tudom találok-e megfelelő soft-ot.
Esetleg ami még az androidos mellet szól az a 3G. Amúgy az a 3G Dongle a sima usb-s internet stick?

Az autó remélem már jobban megy, most lett kicserélve a tömités a turbó és a leömlő között fém tömitésre, mert az azbeszt alapú nem igazán birta a gyűrődést.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1535 Dátum: 2014. Július 03. - 17:37:12 »
A vérfoggal szívni fogsz, ez tetszik!   :thumbup:
:fetreng:

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1536 Dátum: 2014. Július 03. - 19:12:51 »

A "vérfog" nem igazán érdekel. Alapvetően zene, (rádió és mp3), és tolatókamera előre beszerelve előzéshez.
Jelenleg az autó 70km-el arréb van ezlrt nem tudom megnézni pontosan milyen csatija van, de én seme tartom valószinűnek, hogy lenne OBD2, állitólag valami 14pines csati van rajta, amihez találtam ugyan átalakitót, csak nem tudom találok-e megfelelő soft-ot.
Esetleg ami még az androidos mellet szól az a 3G. Amúgy az a 3G Dongle a sima usb-s internet stick?

Az autó remélem már jobban megy, most lett kicserélve a tömités a turbó és a leömlő között fém tömitésre, mert az azbeszt alapú nem igazán birta a gyűrődést.
Ezt kifejtenéd bővebben?
Thx!
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1537 Dátum: 2014. Július 03. - 20:13:53 »
Az auto jobbkormanyos, ezert szeretnek bal oldalra, lehetoleg a tukorbe  beszerlni egy kamerat, hogy tudjak elozni

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #1538 Dátum: 2014. Július 03. - 21:06:32 »
ZOZO: ha szabad kérdeznem pontosan milyen Nissanról van szó?
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1539 Dátum: 2014. Július 03. - 22:10:41 »
ZOZO: ha szabad kérdeznem pontosan milyen Nissanról van szó?

Egy ócska kombi
Nissan Stagea RS Four

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1540 Dátum: 2014. Július 03. - 22:20:24 »

Az auto jobbkormanyos, ezert szeretnek bal oldalra, lehetoleg a tukorbe  beszerlni egy kamerat, hogy tudjak elozni
Köszönöm, már értem.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1541 Dátum: 2014. Július 03. - 22:43:13 »
Furcsa érzés lehet, az anyósülésből vezetni.
Én tuti elaludnék... ott mindig alszom.
Csinálj egy periszkópot két tükörből!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1542 Dátum: 2014. Július 04. - 06:49:22 »
Furcsa érzés lehet, az anyósülésből vezetni.
Én tuti elaludnék... ott mindig alszom.
Csinálj egy periszkópot két tükörből!

Ebben nem igazán alszol el.  ;)
Inkább a baloldalon furcsa ülni.
A periszkóp is egy megoldás lehetne, csak meg kell találni a megfelelően ivelt tükröket.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1543 Dátum: 2014. Július 04. - 12:07:13 »
Zozo- A tolatókamerás ötletet a 7 ' kijelzőn előzéshez szerintem gyorsan vesd el! Először is 99%-ban Téged féltelek, másodszor, bár nem valószínű, hogy sokszor fogunk találkozni az utakon miközben jössz szembe és előzni óhajtasz így, de ha mégis így lenne, te meg tolatókamerából és TFT-ből előzől, akkor mindkettőnk feje megy a levesbe...ráadásul nagyon könnyen lehet nem 100-al fogok jönni!  :naughty:

Te láttál már tolató kamera képet képernyőből? ( mert én láttam már bömösben, merciben, audiban mind kemény pénzért ráadásul gyárit, nem 20e-ért... Ezeken térben abszolúte hirtelen meghatározhatatlan volt mi van már fél méterre a kocsitól, nemhogy menet közben 200 méterre!  :fenek: A 7 colban szerintem az út is csak egy szürke maszat!  :fetreng:
Második. Én is vezettem már mindkét oldalon, mindkét forgalmi rend szerint igy is úgy, vegyesen. Angliában magyar kocsit és több ezer km-t. Meg lehet oldani ésszel, de akár a Kresz szerint is, van benne ajánlás előzésre.. Tehát nem toporgunk az előzendő autó mögött, hanem mindig ráfutunk és akkor nagyvonalakban mindegy melyik oldalon fogod a kormányt és ilyen elvetemült kamerás ötletre sincs szükséged. Ez legyen a megoldás, ne valami életveszélyes baromság!  :sör:

Kicsikének ezek szerint elfújt a turbónál? Ha ez volt komoly gép lesz, és nem lesz gond az előzés kamera nélkül sem.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1544 Dátum: 2014. Július 05. - 12:58:31 »
Urak!

Tudtok valami normálisan kinéző, lehetőleg ingyenes, honlapba ágyazható időjárás plugint (vagy nem tudom, hogy hívják)?
Köszönöm!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici