Zozo- A tolatókamerás ötletet a 7 ' kijelzőn előzéshez szerintem gyorsan vesd el! Először is 99%-ban Téged féltelek, másodszor, bár nem valószínű, hogy sokszor fogunk találkozni az utakon miközben jössz szembe és előzni óhajtasz így, de ha mégis így lenne, te meg tolatókamerából és TFT-ből előzől, akkor mindkettőnk feje megy a levesbe...ráadásul nagyon könnyen lehet nem 100-al fogok jönni!
Te láttál már tolató kamera képet képernyőből? ( mert én láttam már bömösben, merciben, audiban mind kemény pénzért ráadásul gyárit, nem 20e-ért... Ezeken térben abszolúte hirtelen meghatározhatatlan volt mi van már fél méterre a kocsitól, nemhogy menet közben 200 méterre!
A 7 colban szerintem az út is csak egy szürke maszat!
Második. Én is vezettem már mindkét oldalon, mindkét forgalmi rend szerint igy is úgy, vegyesen. Angliában magyar kocsit és több ezer km-t. Meg lehet oldani ésszel, de akár a Kresz szerint is, van benne ajánlás előzésre.. Tehát nem toporgunk az előzendő autó mögött, hanem mindig ráfutunk és akkor nagyvonalakban mindegy melyik oldalon fogod a kormányt és ilyen elvetemült kamerás ötletre sincs szükséged. Ez legyen a megoldás, ne valami életveszélyes baromság!
Kicsikének ezek szerint elfújt a turbónál? Ha ez volt komoly gép lesz, és nem lesz gond az előzés kamera nélkül sem.