Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 462046 alkalommal)

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1740 Dátum: 2014. Szeptember 15. - 23:12:23 »
Én csak gyári akkut tennék bele, ha abból van 1200-es, akkor igen.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető worm

• Törzstag
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1742 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 05:38:09 »
2012-es (azaz v1, nem a 2013-as v2) Nexus 7-el szeretnék mobilinternetet wifin osztani (hotspot). Úgy néz ki ez a gyári oprendszerrel le van tiltva. Mik a lehetőségeim, rootolás vagy CyanogenMod? Melyik az egyszerűbb, csinált már vki ilyet?

A neten ellentmondásos dolgokat olvasok, van aki szerint egy appal megrootolom és akkor menni fog, de megpróbáltam és nem ment (az eszköz rootolása nem támogatott), van aki szerint meg alapból tudnia kellene osztania hotspotként, de szerintem az a 2013-as hw verzió.
Ezt próbáltad?

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535586

Rootolni első körben towelroot.com.
Ha az nem megy akkor jelezz, Nexus 7 root nem nagy gond.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1743 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 08:04:26 »
Vagy inkább tegyél bele egy erőművet :)

http://www.aliexpress.com/item/3800mAh-BL-4U-BL-4U-High-Capacity-Battery-Use-for-Nokia-E66-3120C-6212C-8900-6600S/2020133728.html

Hú, ez jól néz ki. Ezzel tényleg nyernék időt? Lehet, hogy bugyuta kérdés, de ez nem árthat a készüléknek? Nem találtam más beszerzési forrást én sem, itt viszont 15-30 napra ígérik a kiszállítást. :fejtor:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1744 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 09:30:14 »
toz: mire jó ez a towelroot?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1745 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 12:26:26 »
Tranyó- pl arra, hogy legyen restart gombod ( vagy akármid), ami ugye nincs a gyári droidod-al. Persze az egész nem olyan egyszerű...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1746 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 12:53:47 »
2012-es (azaz v1, nem a 2013-as v2) Nexus 7-el szeretnék mobilinternetet wifin osztani (hotspot). Úgy néz ki ez a gyári oprendszerrel le van tiltva. Mik a lehetőségeim, rootolás vagy CyanogenMod? Melyik az egyszerűbb, csinált már vki ilyet?

A neten ellentmondásos dolgokat olvasok, van aki szerint egy appal megrootolom és akkor menni fog, de megpróbáltam és nem ment (az eszköz rootolása nem támogatott), van aki szerint meg alapból tudnia kellene osztania hotspotként, de szerintem az a 2013-as hw verzió.
Ezt próbáltad?

towelroot nem megy, eszköz nem támogatott.

Ez az általad javasolt megoldás micsoda, egy alternatív oprendszer, vagy valami kiegészítő? Nekem egyelőre kínaiul van az, hogy This mod can be flashed via TWRP or CWM recoveries on odexed and deodexed stock based ROM's, kb a kötőszavakat értem belőle. TWRP vagy CWM jobb nekem? :D

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1747 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 16:35:27 »
Vagy inkább tegyél bele egy erőművet :)

http://www.aliexpress.com/item/3800mAh-BL-4U-BL-4U-High-Capacity-Battery-Use-for-Nokia-E66-3120C-6212C-8900-6600S/2020133728.html

Hú, ez jól néz ki. Ezzel tényleg nyernék időt? Lehet, hogy bugyuta kérdés, de ez nem árthat a készüléknek? Nem találtam más beszerzési forrást én sem, itt viszont 15-30 napra ígérik a kiszállítást. :fejtor:

Ártani árthat, de nem a kapacitása miatt, mert az jó ha fele a gyárinak.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1748 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 16:42:08 »

Ezt próbáltad?

Ez az általad javasolt megoldás micsoda, egy alternatív oprendszer, vagy valami kiegészítő? Nekem egyelőre kínaiul van az, hogy This mod can be flashed via TWRP or CWM recoveries on odexed and deodexed stock based ROM's, kb a kötőszavakat értem belőle. TWRP vagy CWM jobb nekem? :D
Kiderítem, hogy atípusos vagy sima tüdőgyulladásom van-e, aztan este megirom a tuttit.

Tranyo : towelroot egy új csoda, sok eszközt One klikk rootol.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #1749 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 16:52:25 »
Hát az s3asom a nagykapaciású kínai akkuval kb 2x tovább bírja mint a gyárival, mindezt harmadáron
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1750 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 17:29:28 »

Zozo, ezt hogy érted, hogy árthat? Miből látod, hogy fele a kapacitása, mint a gyárié? :nemtom: Találtam egy cikket a gyári v. nem gyári aksiról. E szerint annak semmi jelentősége, hogy nem "gyári" egy akkumulátor. Nyilván az értékek fontosak, engem ez aggaszt inkább.

Egy másik cikk, ami "lebeszél" az utángyártott aksiról. Nekem jelenleg is LI-ION az aksim, így ez a része nem probléma.

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1751 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 20:46:41 »

Ezt próbáltad?

Kéne menni pedig.
http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/root-your-nexus-7-less-than-two-minutes-without-computer-0155642/

De ha nem, akkor:
http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/root-your-nexus-7-tablet-running-android-4-4-kitkat-windows-guide-0150849/

Cwm vs TWRP ízlés dolga, szerintem inkább twrp.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1752 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 21:18:07 »
valaki mondja már el miért jó ha rootoljuk a telefont?

kérdezem úgy, hogy az enyém is rootolt.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1753 Dátum: 2014. Szeptember 16. - 21:55:39 »
valaki mondja már el miért jó ha rootoljuk a telefont?

kérdezem úgy, hogy az enyém is rootolt.
Akkor tudod. Kb mint a Jailbreak.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1754 Dátum: 2014. Szeptember 17. - 20:46:26 »

Zozo, ezt hogy érted, hogy árthat? Miből látod, hogy fele a kapacitása, mint a gyárié? :nemtom: Találtam egy cikket a gyári v. nem gyári aksiról. E szerint annak semmi jelentősége, hogy nem "gyári" egy akkumulátor. Nyilván az értékek fontosak, engem ez aggaszt inkább.

Egy másik cikk, ami "lebeszél" az utángyártott aksiról. Nekem jelenleg is LI-ION az aksim, így ez a része nem probléma.

Mivel barlangászgatok, elég sok akksit használok. 18650-es 3,7v-ost.
Vettem több féle akksit, különböző kapacitással 2400-tól egészen 5000-ig.
Mivel volt egy régi, 9-10 éves, de soha nem használ laptop akksim(Asushoz), eladni már úgysem lehet, tehát szétszedtem. 2000mah Samsung cellák voltak benne, totál lemerülve, jó ideig a töltést sem vették. Miután sikerült rendbeszedni őket nagyságrendekkel tovább bírják mint az állitólag nagyobb kapacítású utángyártottak.
Az pedig több mint gyanús, hogy egy neves gyártó kihoz egy x kapacítású akksit, aztán egy akármilyen utángyártott valami töbszörösét tudja...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici