Nem mondtam, hogy neked az volt.
De, gyakorlatilag erre céloztál a következő kijelentéssel:
"az apple cuccok tipikusan azok, amiket tomegevel hoztak az USA-bol, mert ott occso."Erre írtam, hogy rendes, számlás hazai vétel volt a gépem. De ha szürkeimportból származna, akkor sem állna meg az etikai töltetű érved egy műszaki kérdés kapcsán...
"Vagy csak szimplan "elromlott" a hw. "
Akkor nyilván nem működne. Ezzel szemben működik. Csak épp válogatós. Ez pedig nem oké.
Sőt, akkor sem lenne az, ha nem fizettem volna vámot és áfát.
Nekem meg soha nem volt semilyen wifi problemam semilyen apple cuccal es nem hasznalom a sajat wifi routeruket pl. De nem is keverem a kulonbozo wifi generaciokat halomra a sajat halozatomban.Neked nem volt problémád. És ez mire bizonyíték? Hogy az a hülye, akinél fellép egy hiba?
Amúgy én sem keverem, egyetlen routerem van. Annyit állítottam, hogy finnyás a routerre.
Ez amúgy sokak tapasztalata, pl. a beszmac tele van ilyen esetekkel.
Meg olyanokkal, amikor valakinek az a műszaki/tudományos érve, hogy ő nem tapasztalt hibát – tehát az a hülye, aki igen...
A szakszerűnek tűnő magyarázatodtól függetlenül nem érdekel, mi van a dolog mögött, mert a tényállás a következő:
- van pár istentelenül drága hardverem, amely olykor nem működik megfelelően
- azonos konstellációban filléres, akár ósdi gépek megbízhatóan működnek.
Innentől nincs az a fizikus/szoftvermérnök/marketinges/csontkovács, aki megdumál arról, hogy ez így rendben van.
Fordítva (ha tehát az olcsó kütyü szarakodna) sem lenne rendben, csak kevésbé zavarna.